Repryezentacje

pierdutka Przodownik pracy

Grupa: Użytkownik
Poziom ostrzeżeń: 0
0
05.10.2007, 20:52    Pytanie
Mam problem i pytania :
1. Jestem w kwietniu 2008 r. a żaden trener reprezentacji nie został zwolniony... Jak mogęzrobićby prowadzićklub i reprę ?? Da sięto zrobić w FMM?
2. Mam cholerny problem moi zawodnicy strzelają bramkę np. w 60 min a po pięciu minutach już przegrywam co robić?

Dzięki za Pomoc

Ps: Pierdutka z Rosyjskiego na POlski : Korek Drogowy ;)

jarek19883 Żołnierz frontu ideologicznego

0
05.10.2007 23:25    #10
mnie tez to denerwuje ze tak malo zwalniaja selekcjonerow bo w rzeczywistosci jest wiecej roszad!!a co do drugiego pytania to po strzeleniu bramki wprowadz defensywnego pomocnika albo dodatkowego obronce!!u mnie to stutkuje ale mam taktyke taka ze rzadko z tego korzystam

Djkamo Młody aktywista

0
05.10.2007 23:50    #11
jeżeli aż tak bardzo zależy wam aby prowadzić repre, a uważacie że macie sporo szansę ją prowadzić gdyby tylko pojawiło się miejsce, to dodajcie sobie po prostu nowego gracza który prowadziłby reprę którą chcecie prowadzić, a potem wyślijcie go na emeryturke... miejsce gotowe XD

Pucek Stachanowiec

Grupa: Moderator
0
06.10.2007 09:02    #12
Jeszcze łatwiej jest poprostu dodać nowego menedżera i nim objąć kadrę. I grać na dwóch -jeden w klubie, drugi w kadrze.

Użytkownik uznał post za pomocny

To piłkarze przegrywają Twoje mecze, a nie taktyka. Ludzie wygadali już mnóstwo bzdur o taktyce, a ledwo wiedzą jak wygrać w domino.

ysaxy Partyzant

0
06.10.2007 10:35    #13
Mariusz 90 tez zalezy jkas masz narodowasc jesli jestes Polakiem to jes twiekszy & ze Poslka cie wybireze jesl iejstes brazylijczikem to moze cie wziac Brazylia i t obez zadnych sukcesów sprawdzalem to

daniel k-ce Proletariat

0
06.10.2007 11:24    #14
a najciekawsze jest to, że ja przejąłem ledwo co reprezentacje Ghany, a np. trener Korony Kielce Danię a trener Śląska Słowenie... mimo, że oni bez sukcesów... (Śląsk w II lidze...) wg mnie dużo zależy od szczęścia...;/ ale jak powiedzieli koledzy. musisz być cierpliwy.
co do drugiego problemu: zwolnij grę, troszkę bardziej na czas, graj na snajpera (każ im przetrzymywać piłkę), krótkie podania - powinno pomóc :)

kunXon Żołnierz frontu ideologicznego

0
06.10.2007 12:34    #15
Ja grajac St. Pauli w drugiej lidze niemieckiej dostalem oferte od PZPN. Nawet sie nie prosilem. Sukcesow nie mialem zadnych (tylko tyle, ze zarzad chcial, zebym sie utrzymal, a wskakiwalem do pierwszej 6-8). Wplyw moglo miec to, ze w grze mialem malo trenerow z Polski. Badz cierpliwy a na pewno cos sie trafi x]

Musisz się zalogować, aby dodać odpowiedź.

PRZEGLĄDAJĄ TEMAT

1 aktywny w tym 0 zarejestrowanych, 1 gość, 0 ukrytych

FM REVOLUTION - OFICJALNA STRONA SERII FOOTBALL MANAGER W POLSCE
Największa polska społeczność Ponad 70 tysięcy zarejestrowanych użytkowników nie może się mylić!
Polska Liga Update Plik dodający do Football Managera opcję gry w niższych ligach polskich!
FM Revolution Cut-Out Megapack Największy, w pełni dostępny zestaw zdjęć piłkarzy do Football Managera.
Aktualizacje i dodatki Uaktualnienia, nowe grywalne kraje i inne nowości ze światowej sceny.
Talenty do Football Managera Znajdziesz u nas setki nazwisk wonderkidów. Sprawdź je wszystkie!
Polska baza danych - dyskusja Masz uwagi do jakości wykonania Ekstraklasy lub 1. ligi? Napisz tutaj!
Copyright © 2002-2024 by FM Revolution
[x]Informujemy, że ta strona korzysta z plików cookies w celu realizacji usług i zgodnie z polityką plików cookies. W każdym czasie możesz określić w swojej przeglądarce warunki przechowywania lub dostępu do plików cookies.