W 1 sezonie gry Juventusem ( Fm poland Upade ) Kupiłem Frycka Kanoute za 14 mln. W spraingach grał super walnął Arsenalowi 3 bramki i z innymi zespołami gram jak by miał moteorek w tyłku do czasu .... W 3 pierwszych meczach ligowych 3 napadziorów złapało kontuzje;( Został mi Kanoute i Inaqinta. Ten drugi strzelał asz miło a Kanoute się zablokował. Dopiero po lutym strzelił pierwszą brakę w lidze. Dodam że tylko z wsześniowych kontuzji wyleczył do Lutego tylko Trezeguet. a Frycek znowu się zablokował:! Myślałem że mnie trafi jaednak udało mi się zająć 4 miejsce miejsce w lidze Fart , bo Buffon wszystko bronił! W drugim sezonie chciałem Frycka sprzedać jednak nikt go nie chciał. Tymczasem Paolucci wrócił z wypożyczenia i zosał królem strzelców LM 2007/2008.! a Kanoute strzelił jedną bramkę w sezonie...Jednak Paolucci nie strzelał bramkek w LIdze i Musiałem Kupić Klaśnica który ratował mi tyłek jak leciało m.in. z interem bramka w 96 minucie Dodam że wygrałem Lm i Serie A.
Po opisie pytania :
1. Kupiłem na strcie 3 sezonu Cisse czy on się zablokuje jak Frycek?
2. Czy nie każdy zawodnik jest stworzony do strzelania w lidze?a w Lm?
3. Kanoute nie chce nikt kupić .... No COment jest teraz warty 500 tyś ojro hheeeeee. Jak go sprzedać?
Po opisie pytania :
1. Kupiłem na strcie 3 sezonu Cisse czy on się zablokuje jak Frycek?
2. Czy nie każdy zawodnik jest stworzony do strzelania w lidze?a w Lm?
3. Kanoute nie chce nikt kupić .... No COment jest teraz warty 500 tyś ojro hheeeeee. Jak go sprzedać?
Najnowsze posty