FM 2008 a Vista Home Basic

wrobel86zzyzx Młody aktywista

Grupa: Użytkownik
Poziom ostrzeżeń: 0
0
17.10.2007, 20:18    Pytanie
1. Chlopaki planuje zakup laptopa z w/w systemem. Moga byc problemy podczas instalacji badz gry w fm 08?
2. I jeszcze jedno mniej wazne pytania do wyboru mam 2 karty graficzne ATI Mobility Radeon X2300 czy NVidia GeForce 7150M? ktora byscie wybrali i dlaczego? podrawiam

Pawisco Weteran Wojny Ojczyźnianej

0
17.10.2007 20:40    #1
1. FM pojdzie na Viscie wiec nie powinno byc problemow :)
2. Jesli chodzi o FMa to jak wiesz karty graf nie maja wielkiego znaczenia (oczywiscie to nie znaczy ze ma byc slaba!). Ja mimo wszystko wzialbym GFa bo jakos bardziej im ufam niz Radziom obie karty sa podobne ale GF jest mi bardziej 'przyjazny'.

Pozdro x]

bartex55 Przodownik pracy

0
17.10.2007 20:43    #2
1. Wymagania Visty na uruchomienie FMa są nieco większe niż wymagania XP.
2. To pytanie zadaj na jakimś forum dotyczącym sprzętu komputerowego.

Musisz się zalogować, aby dodać odpowiedź.

PRZEGLĄDAJĄ TEMAT

1 aktywny w tym 0 zarejestrowanych, 1 gość, 0 ukrytych

FM REVOLUTION - OFICJALNA STRONA SERII FOOTBALL MANAGER W POLSCE
Największa polska społeczność Ponad 70 tysięcy zarejestrowanych użytkowników nie może się mylić!
Polska Liga Update Plik dodający do Football Managera opcję gry w niższych ligach polskich!
FM Revolution Cut-Out Megapack Największy, w pełni dostępny zestaw zdjęć piłkarzy do Football Managera.
Aktualizacje i dodatki Uaktualnienia, nowe grywalne kraje i inne nowości ze światowej sceny.
Talenty do Football Managera Znajdziesz u nas setki nazwisk wonderkidów. Sprawdź je wszystkie!
Polska baza danych - dyskusja Masz uwagi do jakości wykonania Ekstraklasy lub 1. ligi? Napisz tutaj!
Copyright © 2002-2024 by FM Revolution
[x]Informujemy, że ta strona korzysta z plików cookies w celu realizacji usług i zgodnie z polityką plików cookies. W każdym czasie możesz określić w swojej przeglądarce warunki przechowywania lub dostępu do plików cookies.