Strona

Czemu już nie ma informacji o...

Laionik93 Partyzant

Grupa: Użytkownik
Poziom ostrzeżeń: 0
0
18.10.2007, 19:21    Pytanie
Czemu jużnie ma informacji o serii Championship Manager?? ja pobrałem demo Cm 2008 PL i musze powiedzieć że jest o niebo lepsza od fm 2008!!!

Gentleman Żołnierz frontu ideologicznego

0
19.10.2007 22:15    #40
pucek myśli że pozjadał wszystkie rozumy i świeci
P*^%$&$i wszystkim o piractwie a pewnie na kompie ma same pirackie wersje windowsa czy kasperskiego
zaraz pewnie odezwą się ci od ,, to jest strona o fmie " więc rozmawiamy o fmie i piractwie w świecie fma
a nie lepiej porozmawiać o tych którzy naprawde kradną ściągając 100 milionów filmów czy mp3 dziennie , już nie mówiąc o tych którzy okradają państwo na grube miliony :(
Niech płonie ten ogień
płonie w każdym sercu
nauczymy się kochać
przestaniemy się bać
życie stanie się muzyką
stanie się to co ma się stać

Ylv Krzewiciel myśli rewolucyjnej

0
19.10.2007 22:15    #41
Jesteście jak nasi politycy. Każdy ma własne zdanie i wszyscy tylko się kłócą. Pomyślcie nad sobą. Co ta kłótnia wnosi do tego tematu? Ciekawe czy pamiętacie że ten temat miał być o Cm08? A wy się kłócicie o to czy pucek się wymądrza, czy nie. Przestańcie z ciągła nagonką na niego. Żyjemy (chyba) w państwie demokratycznym i każdy ma prawo powiedzieć swoje zdanie.

Ylv Krzewiciel myśli rewolucyjnej

0
19.10.2007 22:16    #42
a czy ty jesteś w pełni "czysty"

0
19.10.2007 22:17    #43
tak
na kompie mam wszystko kupione i nie jestem piratem
Niech płonie ten ogień
płonie w każdym sercu
nauczymy się kochać
przestaniemy się bać
życie stanie się muzyką

0
19.10.2007 22:19    #44
admini ( nie pucku ) zamknijcie już ten temat bo nie rozmawiamy tu o ceemach tylko o kimś kto się uważa za intelygenta :)
Niech płonie ten ogień
płonie w każdym sercu
nauczymy się kochać
przestaniemy się bać
życie stanie się muzyką

SeiDi Młody aktywista

0
19.10.2007 22:24    #45
co do zamknięcia tematu to może i dobry pomysł ale to nie my tu jesteśmy od zamykania niech to robią admini jeśli uważają że koniec tematu....

Pawisco Weteran Wojny Ojczyźnianej

0
19.10.2007 22:29    #46
Gentleman a co Ty jakis jasnowidz ze jestes taki pewny co ktos ma na kompie? I co wparujesz mu na chate zakujesz w kajdanki i wyslesz na komisariat? Smieszny jestes...
pucek moze i Was denerwuje mnie tez czasami ale jak juz tak bardzo chcecie powymieniajcie sie gg zrobcie jakas konferencje i piszcie co chcecie... Albo zalozcie sobie temat o pucku moze zdazycie cos napisac zanim Admini go zamkna :P

Kozzi Krzewiciel myśli rewolucyjnej

0
19.10.2007 22:32    #47
Powiem tak: mowa jest srebrem, a milczenie złotem i tymi słowami zakończmy tą nie potrzebną dyskusję.

fudi Przodownik pracy

0
19.10.2007 22:54    #48
ale jedno trzeba przyznać..

To osoba, która w jak najkrotszym czasie zdobyła najwiecej punktów "pomocy" - tego mu nie zabierzecie ;p

ale racja, wymądrza się ;)

Ok kończmy ta dyskusję ;)

Pucek Stachanowiec

Grupa: Moderator
0
19.10.2007 23:48    #49
Ojjjjjj ale sie działo.
Powstrzymam się od komentarza. Co do Waszych opinii.
Jeżeli chcieliścei po mnie pojechać publicznie to się Wam udało. Jeżeli chcecie pogadać ze mną, to już dałem GG.

Ja mam taki pomysł ten temat jest dobry ale zrobiło się dziadostwo. To może pokasować posty, żeby inni się dopisywali albo zrobić jakiś temat o CMie bo jak ktoś będzie szukał w wyszukiwarce czegoś o CMie to nazwa tego tematu chyba mu nic dobrego nie zasugeruje. A treść to już na pewno nie.
Decyzja jak zwykle należy do admina ale może mój pomysł się przyda, jeżeli nie to trudno.
To piłkarze przegrywają Twoje mecze, a nie taktyka. Ludzie wygadali już mnóstwo bzdur o taktyce, a ledwo wiedzą jak wygrać w domino.

Strona

Temat zamknięty.

PRZEGLĄDAJĄ TEMAT

1 aktywny w tym 0 zarejestrowanych, 1 gość, 0 ukrytych

FM REVOLUTION - OFICJALNA STRONA SERII FOOTBALL MANAGER W POLSCE
Największa polska społeczność Ponad 70 tysięcy zarejestrowanych użytkowników nie może się mylić!
Polska Liga Update Plik dodający do Football Managera opcję gry w niższych ligach polskich!
FM Revolution Cut-Out Megapack Największy, w pełni dostępny zestaw zdjęć piłkarzy do Football Managera.
Aktualizacje i dodatki Uaktualnienia, nowe grywalne kraje i inne nowości ze światowej sceny.
Talenty do Football Managera Znajdziesz u nas setki nazwisk wonderkidów. Sprawdź je wszystkie!
Polska baza danych - dyskusja Masz uwagi do jakości wykonania Ekstraklasy lub 1. ligi? Napisz tutaj!
Copyright © 2002-2025 by FM Revolution