FM2008 pytań kilka

sefko1 Przodownik pracy

Grupa: Użytkownik
Poziom ostrzeżeń: 0
0
20.10.2007, 15:17    Pytanie
Mam kilka pytań dotyczących nowego FM-a. Nie mam go jeszcze, ale przed zakupem, chciałbym dowiedzieć sie czy warto się spieszyć. Tak więc pytanie do tych nielicznych szczęśliwców, którzy mieszkają poza granicami naszego kraju:
1. Czy naprawde istaniej mozliwość kupna do ligi polskiej zawodników z takich krajów jak Anglia, Hiszpania czy Włochy? (poprosze screena)
2. Czy bugi, o których pisze cmrev, są bardzo dokuczliwe. Chodzi mi o silnik meczowy i dziwne zachowanie obrońców, oraz niezaliczanie wielu bramek.
3. Jak wygląda szybość rozgrywki w porównaniu z FM2007?
4. Jak wygląda sprawa wgrywania swoich grafik do nowego fm-a? Chodzi mi o logosy.
Pozdrawiam.

MirekHeros Partyzant

0
21.10.2007 12:15    #1
hmm..... nie wjechałem na niego tylko nie lubie oszustów. A miałem podejrzenia ;) Już wszystko sobie wyjasnilismy :) A mają też fobie na temat wujków z Ameryki? ;) Co w tym złego że mam rodzinę w świecie? ;)

sefko1 Przodownik pracy

0
21.10.2007 12:32    #2
W USA premiera jest 23 października ??? Wujek musi mieć wejścia u dystybutora :))

A co do tematu, to widze, że najbardziej wnerwajace dla mnie będzie niemożność dokonywania zmian w trybie szczegółowym. Bedzie chyba trzeba jakies pauzy stosowac, żeby pomyśleć nad dopasowaniem taktyki pod daną sytuacje na boisku. Dla mnie to spory minus.

MirekHeros Partyzant

0
21.10.2007 12:36    #3
Taaaa..... dystubutor ma długi u wujka ;) w sumie wiele to nie zmienia bo wchodzisz do menu zmian i wciskasz spacje i masz spokój ;) mozesz bez stresu robic zmiany. Przynajmniej ja tak robie i jest git ;)

Użytkownik uznał post za pomocny

Pucek Stachanowiec

Grupa: Moderator
0
21.10.2007 12:37    #4
Akurat do dla mnie super sprawa bo wpływa na realizm. Tylko szkoda, że jak jest czerwona albo kontuzja to się włącza do szczagółowej.

Prawdziwy menedżer nie może dać pazuy w czasie meczu...
To piłkarze przegrywają Twoje mecze, a nie taktyka. Ludzie wygadali już mnóstwo bzdur o taktyce, a ledwo wiedzą jak wygrać w domino.

sefko1 Przodownik pracy

0
21.10.2007 12:45    #5
9pucek
Tylko prawdziwu menadzer ma 45 minut na przemyslenia, a ja gram tylko kluczowe akcje, co daje sredno 2-3 minuty na 1 połowe. A to mało czasu. Jakbym grał na podglądzie cale mecze to bym nie marudził.

sefko1 Przodownik pracy

0
21.10.2007 12:56    #6
Mam jeszcze kilka pytań dotyczących nowego FM-a
1. Jak wygląda sprawa kontuzji. Podobno nie zawsze kontuzjowani wracają tak jak jest napisane. I czy duzo ich zaobserwowaliście w porównaniu z wersją 7.0.2?
2. Co z czerwonymi kartkami? Ja zawsze gram ostrym pressingiem. Czy sprawa kartek jest rozwiązana normalnie czy tak kijowo jak było w wersji 7.0.0.?
3. Czy łatwo kupuje sie, a przede wszystkim sprzedaje graczy z klubu?? Ceny sa realistyczne?

parachutes Młody aktywista

0
21.10.2007 13:05    #7
@MirekHeros: wjezdzasz na innych (jakby czyjas gra na 2 profile zaslugiwala na potepienie:)), potem piszesz peany na swoja czesc jaki to jestes oh-ah (w jednym zdaniu polowa osob by opisala wieksze sukcesy w tej gierce:)), po czym chwalisz sie ze masz fm'a z wujka z usa (mimo ze premiera w usa za kilka dni)
:)
jestes fajnyyy

@reszta ludzi: ladny skin, pamietam ze mialem kiedys taki w FM 06, ale do FM 07 juz nie znalazlem, a jak znalazlem to mecze b. wolno dzialaly :( jak sie nazywa? //z gory thx
-Why is 6 afraid of 7? - Because 7 8 9.

szolik10 Partyzant

0
21.10.2007 14:43    #8
Ja przyznam ze mam pirata ale to tylko i wyłącznie dla testów bo juz zbieram kase na oryginała i na bank zakupie, takze bez najezdzania prosze. Ale mam pyatanie czy SI zrobiło cos takiego ze w wersjach pirackich są jakies straszne bugi typu awans do mistrzostw ueropy z ostatniego miejsca w grupie eliminacyjnej, bo ja sie nie spotkałem.

fudi Przodownik pracy

0
21.10.2007 15:01    #9
sefko1 -

3. Tu jest największy bug moim zdaniem ;/ Ceny nie są realistyczne...Praktycznie każdy transfer ponad 10 mln euro (no nie każdy to jasne). Np. Barnetta do Arsenalu przeszedł za 16 mln euro, a dla porównania kupiłem do Bayernu Van der Vaarta tez za 16 mln...nie wiem mi się wydaje , ze ceny nie są zbyt realistyczne.

sm1leY Młody aktywista

0
21.10.2007 15:07    #10
Wartość niektórych piłkarzy też jest śmiesznie niska...
Wiadomo, że aby ich pozyskać trzeba wydać więcej no ale bez przesady... By Gerrard kosztował 28 mln euro? By Alonso kosztował 15 mln, czy Quaresma 8 ? Żarty. Powinni te ceny przynajmniej przez dwa pomnożyć.

Musisz się zalogować, aby dodać odpowiedź.

PRZEGLĄDAJĄ TEMAT

1 aktywny w tym 0 zarejestrowanych, 1 gość, 0 ukrytych

FM REVOLUTION - OFICJALNA STRONA SERII FOOTBALL MANAGER W POLSCE
Największa polska społeczność Ponad 70 tysięcy zarejestrowanych użytkowników nie może się mylić!
Polska Liga Update Plik dodający do Football Managera opcję gry w niższych ligach polskich!
FM Revolution Cut-Out Megapack Największy, w pełni dostępny zestaw zdjęć piłkarzy do Football Managera.
Aktualizacje i dodatki Uaktualnienia, nowe grywalne kraje i inne nowości ze światowej sceny.
Talenty do Football Managera Znajdziesz u nas setki nazwisk wonderkidów. Sprawdź je wszystkie!
Polska baza danych - dyskusja Masz uwagi do jakości wykonania Ekstraklasy lub 1. ligi? Napisz tutaj!
Copyright © 2002-2024 by FM Revolution
[x]Informujemy, że ta strona korzysta z plików cookies w celu realizacji usług i zgodnie z polityką plików cookies. W każdym czasie możesz określić w swojej przeglądarce warunki przechowywania lub dostępu do plików cookies.