FM Genie Scout

Deduś Partyzant

Grupa: Użytkownik
Poziom ostrzeżeń: 0
0
21.10.2007, 14:58    Pytanie
Witam.Czy orientuje się ktoś kiedy ukaże się genie scout do najnowszego FM-a?? Mam nadzieję że gdy tylko dostanę grę do rąk będę mógł już pobawić się troszkę:D:D Oczywiście w granicach rozsądku.Zawsze sprawdzam PA moich chłopaków i sztabu szkoleniowego bo muszę wiedzieć czy warto ich w klubie trzymać;] Proszę zorientowanych o odpowiedzi i ewentualnie linki do Scouta.thx.

Deduś Partyzant

0
21.10.2007 16:05    #10
Szkoda gadać co czasami ludzie piszą:( Jak byś nie zauważył to każdemu z nas program może służyć do czegoś innego.Wszyscy też mają prawo żeby z niego korzystać.Jeśli nie używasz go to zachowaj dla siebie a nie pisz że ktoś potem dzieki temu programowi się chwali osiągnięciami;/ Nigdy nie pisałem co zdobyłem więc bez sensu jest twoja wypowiedź.pozdro

alle Partyzant

0
21.10.2007 16:08    #11
To oczywiscie zalezy do czego komu sluzy-koles wyraznie napisal, ze jemu sluzy do ogladania potencjalu.
Widze jednak, ze nie ma najmniejszego sensu z toba dyskutowac bo niczego soba nie reprezentujesz...jak zwykle wtraca sie nie potrafiaca czytac gowniazeria.
over

alle Partyzant

0
21.10.2007 16:11    #12
Dedus, sam dobrze wiesz, ze jest cala banda ludzi, ktora stosuje ww przeze mnie techniki i glownie uzywa do tego genie scouta i pozniej zasmieca np dzial przechwalki, rekordy dziwnymi osiagnieciami. Idz i poczytaj ten dzial...mozna sie czasem posmiac ;) . To do takich wlasnie graczy adresowana byla moja wypowiedz.

MeTHoD Partyzant

0
21.10.2007 16:34    #13
http://cmrev(...)485.html

nie znalazles? ;/ a to z kad? wrozka wyczarowala?

Deduś Partyzant

0
21.10.2007 16:46    #14
OK alle.Zwracam honor.Wiem że jest mnóstwo takich ludzi i jak najbardziej się z Tobą zgadzam że to nie jest mądre takie granie.MeTHoD przeoczyłem po prostu.Jest jeden taki temat i go nie zauważyłem przeprosiłem od razu za to więc dajmy już spokój.Będzie najwyżej 2 takie podobne tematy i po kłopocie.Nie będę sie tu z nikim kłócił;]

Pawisco Weteran Wojny Ojczyźnianej

0
21.10.2007 20:13    #15
alle i co cie to obchodzi do czego mu ten program?
Dobrze gra sie Chelsea albo Barcelona?

Musisz się zalogować, aby dodać odpowiedź.

PRZEGLĄDAJĄ TEMAT

1 aktywny w tym 0 zarejestrowanych, 1 gość, 0 ukrytych

FM REVOLUTION - OFICJALNA STRONA SERII FOOTBALL MANAGER W POLSCE
Największa polska społeczność Ponad 70 tysięcy zarejestrowanych użytkowników nie może się mylić!
Polska Liga Update Plik dodający do Football Managera opcję gry w niższych ligach polskich!
FM Revolution Cut-Out Megapack Największy, w pełni dostępny zestaw zdjęć piłkarzy do Football Managera.
Aktualizacje i dodatki Uaktualnienia, nowe grywalne kraje i inne nowości ze światowej sceny.
Talenty do Football Managera Znajdziesz u nas setki nazwisk wonderkidów. Sprawdź je wszystkie!
Polska baza danych - dyskusja Masz uwagi do jakości wykonania Ekstraklasy lub 1. ligi? Napisz tutaj!
Copyright © 2002-2024 by FM Revolution