Kitspack - tło dziadostwa

Pucek Stachanowiec

Grupa: Moderator
Poziom ostrzeżeń: 0
0
21.10.2007, 16:17    Pytanie
Ktoś wie jak usunąć to co zaznaczyłem na obrazku?
To piłkarze przegrywają Twoje mecze, a nie taktyka. Ludzie wygadali już mnóstwo bzdur o taktyce, a ledwo wiedzą jak wygrać w domino.

kurupt Żołnierz frontu ideologicznego

Grupa: Użytkownik
0
19.01.2009 15:24    #20
[quote=gauka]Tam trzeba wkleic plik ze strojami deflaut![/quote]
Aż dziwne, że taki specjalista, jak Pucek, nie wiedział o tym.
Możesz też, drogi członku rządu, ściągnąć sobie kitsy 3D.

PS. Każda inna osoba, która by założyła ten temat dostałaby Reakcjonistę za "Nie właściwy tytuł", a temat zostałby zamknięty.

// Edytowano 1 raz, ostatni raz 19.01.2009 o godz. 15:25

Opinia publiczna to dziwka.
------
http://kurupt.cmrev.com/kariery.html

Seju Wybitny Literat

Grupa: Ekspert
0
19.01.2009 15:28    #21
[quote2=kurupt][quote=gauka]Tam trzeba wkleic plik ze strojami deflaut![/quote]
Aż dziwne, że taki specjalista, jak Pucek, nie wiedział o tym.
Możesz też, drogi członku rządu, ściągnąć sobie kitsy 3D.

PS. Każda inna osoba, która by założyła ten temat dostałaby Reakcjonistę za "Nie właściwy tytuł", a temat zostałby zamknięty.[/quote2]

Każdy, kto przeczytałby datę założenia, nie rozsiewałby dubów smolonych.

Grzelo Partyzant

Grupa: Ekspert
0
19.01.2009 15:37    #22
[quote]PS. Każda inna osoba, która by założyła ten temat dostałaby Reakcjonistę za "Nie właściwy tytuł", a temat zostałby zamknięty.[/quote]
To miło, że wiesz, co 'bym zrobił, gdyby...', ale jednak takie domysły zachowaj dla siebie i pisz na temat.
legia.com | kgrzelak.salon24.pl

kurupt Żołnierz frontu ideologicznego

0
19.01.2009 16:30    #23
[quote=Grzelo][quote]PS. Każda inna osoba, która by założyła ten temat dostałaby Reakcjonistę za "Nie właściwy tytuł", a temat zostałby zamknięty.[/quote]
To miło, że wiesz, co 'bym zrobił, gdyby...', ale jednak takie domysły zachowaj dla siebie i pisz na temat.[/quote]
Zwracam honor; my bad.
Opinia publiczna to dziwka.
------
http://kurupt.cmrev.com/kariery.html

Abdulinho17 Młody aktywista

0
19.01.2009 17:13    #24
Kits jest zle wykonany .. jest zamaly i za wąski . Wiem bo np. w Polskiej lidze w lechu nie mam takiego dla a w Premiership mam to samo ;P a w polskiej OE mam inna wielkosc kitsa :P
Visca el Barça !

Musisz się zalogować, aby dodać odpowiedź.

PRZEGLĄDAJĄ TEMAT

1 aktywny w tym 0 zarejestrowanych, 1 gość, 0 ukrytych

FM REVOLUTION - OFICJALNA STRONA SERII FOOTBALL MANAGER W POLSCE
Największa polska społeczność Ponad 70 tysięcy zarejestrowanych użytkowników nie może się mylić!
Polska Liga Update Plik dodający do Football Managera opcję gry w niższych ligach polskich!
FM Revolution Cut-Out Megapack Największy, w pełni dostępny zestaw zdjęć piłkarzy do Football Managera.
Aktualizacje i dodatki Uaktualnienia, nowe grywalne kraje i inne nowości ze światowej sceny.
Talenty do Football Managera Znajdziesz u nas setki nazwisk wonderkidów. Sprawdź je wszystkie!
Polska baza danych - dyskusja Masz uwagi do jakości wykonania Ekstraklasy lub 1. ligi? Napisz tutaj!
Copyright © 2002-2024 by FM Revolution
[x]Informujemy, że ta strona korzysta z plików cookies w celu realizacji usług i zgodnie z polityką plików cookies. W każdym czasie możesz określić w swojej przeglądarce warunki przechowywania lub dostępu do plików cookies.