Symulacja do 2032r w fm2008

mario84 Partyzant

Grupa: Użytkownik
Poziom ostrzeżeń: 0
0
22.10.2007, 08:44    Pytanie
a wiec postanowilem przeprowadzic mala symulacje zeby sprawdzic jak sie rzeczy maja co do ligi polskiej, euro 2012 i MŚ U20... i musze przyznac ze jestem bardzo zawiedziony...

- dziwaczne stadiony na ktorych byly rozgrywane euro e 2012r
- niedopracowane MS U-20 ( ciagle graja praktycznie te same zespoly + inny gospodarz. Polska nie zakwalifikowala sie ani razu. Nie wiem wogule na jakiej zasadzie odbywaja sie te kwalifikacje...bzdura!)
- Komputer nie kupuje do ligi chocpolskiej graczy z zachodu. W wiekszosci klubow sami polacy...

reszte zobaczcie sami ... link do sejva :)

http://rapid(...).fm.html

Wujek Przecinak Legenda Służb Wywiadowczych

Grupa: Ekspert
0
22.10.2007 15:29    #20
Dwa stadiony w całym kraju. Normalnie masakra. Na tej podstawie SI powinno snuć śmiałe przypuszczenia, że wybudujemy 5 stadionów ?
Nie chodzi mi nawet o Warszawę. Stadion w Poznaniu zostal jedynie przebudowany. Niestety rewelacyjnie się nie prezentuje. Co jest w Krakowie? Jaki stadion? To jest stadion na Euro? Oczywiście :] . Nam potrzebnych jest pięć, sześć nowoczesnych stadionów. Jeden z nich powinien zostać wybudowany w Warszawie.
Pisząc "cokolwiek" miałem też na myśli resztę infrastruktury. Co my mamy? Na razie nic.
Moim zdaniem SI nie przesadzając z prognozami postąpiło słusznie. Powtórzę raz jeszcze: trudno myśleć optymistycznie o Euro 2012, skoro w naszym kraju tak naprawdę w tej materii bardzo mało się dzieje.
Możemy mieć tylko nadzieję,żze nowy parlament i rząd coś zmienią. Może i wtedy SI postanowi wydać łatkę w której doczekamy się 50 tysięcznych obiektów pilkarskich w Polsce.

Wujek Przecinak Legenda Służb Wywiadowczych

0
22.10.2007 15:42    #21
Swoją drogą chciałbym, żeby w każdym większym polskim mieście był porządny stadion. Wystarczy, że będą takie jak w angielskiej Championship :) .

Pawisco Weteran Wojny Ojczyźnianej

0
22.10.2007 16:01    #22
To akurat prawda Wujku, tylko czemu jest tak malo osob z tak duzymi checiami?

Pucek Stachanowiec

Grupa: Moderator
0
22.10.2007 16:29    #23
Wujku co ty piszesz! To jakieś antypatriotyczne tezy.
EURO będzie bo nie ma takiej możliwości aby je oddać.

Stadionów nie ma ale po co miałyby być 5 lat przed ME. Wtedy trzeba by je remontować.
Powstaną na 100% - czuję to tak jak czułem to, że w drugiej połowie meczu
Polska - Kazachstan nasi odwrócą wynik i stało się tak. Chociaż budowa stadionów to nie porównywalnie większe przedsięwzięcie niż mecz w el.ME.
A co do SI - lepiej byłoby zrobić te przyszłościowe stadiony niż grać w FMie na niewiadomo czym, bo bardziej realne jest granie na "papierowych stadionach" (projekty) niż na takich o których mowa powyżej.

Więcej optymizmu, zwłaszcza po wczorajszej decyzji Polaków.
To piłkarze przegrywają Twoje mecze, a nie taktyka. Ludzie wygadali już mnóstwo bzdur o taktyce, a ledwo wiedzą jak wygrać w domino.

rammzes Partyzant

0
22.10.2007 19:34    #24
9pucek bylem optymista do wczoraj do godziny 22.55 czyli do jak to nazwales wybor polakow!!!

Kozzi Krzewiciel myśli rewolucyjnej

0
22.10.2007 19:37    #25
Pierwszy raz zgodzę sie z puckiem :) Trzeba być optymistą w końcu życie od nas tego wymaga :)

Grzechoo Hajer Przodowy

0
22.10.2007 19:43    #26
[quote=Wujek Przecinak]Co my mamy? Na razie nic.[/quote]

Oj nie przesadzaj Wujku :) Mamy przecież bodajże 670 km autostrad :)

Pawisco Weteran Wojny Ojczyźnianej

0
22.10.2007 19:56    #27
Za rok bedzie ich 700 xD

A tak wracajac tez wierze ze sprawe EURO doprowadzimy do pomyslnego konca. Za PO nie jestem glosowac jeszcze nie moglem ale wynik mnie nie zaskoczyl i ufam ze jednak cos z tego bedzie...

rammzes Partyzant

0
22.10.2007 19:56    #28
powiedzcie mi po co gdanskowi czy poznaniowi stadion na 45000 tys ludzi????? kto taka baltic arene bedzie utrzmzwal po mistrzostwach??? lechia???? smiechu warte... na meczach bedzie 5 tzs ludzi??? to jest idiotyzm!!! wedlug takie stadiony powinnz byc w poznaniu krakowie chorzowie i warszawie tam gdzie beda grac na codzien zespolz grajace w europejskich pucharach, najlepsze polskie druxznz, druzynz ktore bedzie stac na utrzymanie tzch stadionow

Pucek Stachanowiec

Grupa: Moderator
0
22.10.2007 20:03    #29
rammzes już wie jaka będzie frekwencja na stadionie Lechii za pięć lat...a znasz numer totka na jutro? Bo jest kumulacja.
To piłkarze przegrywają Twoje mecze, a nie taktyka. Ludzie wygadali już mnóstwo bzdur o taktyce, a ledwo wiedzą jak wygrać w domino.

Musisz się zalogować, aby dodać odpowiedź.

PRZEGLĄDAJĄ TEMAT

1 aktywny w tym 0 zarejestrowanych, 1 gość, 0 ukrytych

FM REVOLUTION - OFICJALNA STRONA SERII FOOTBALL MANAGER W POLSCE
Największa polska społeczność Ponad 70 tysięcy zarejestrowanych użytkowników nie może się mylić!
Polska Liga Update Plik dodający do Football Managera opcję gry w niższych ligach polskich!
FM Revolution Cut-Out Megapack Największy, w pełni dostępny zestaw zdjęć piłkarzy do Football Managera.
Aktualizacje i dodatki Uaktualnienia, nowe grywalne kraje i inne nowości ze światowej sceny.
Talenty do Football Managera Znajdziesz u nas setki nazwisk wonderkidów. Sprawdź je wszystkie!
Polska baza danych - dyskusja Masz uwagi do jakości wykonania Ekstraklasy lub 1. ligi? Napisz tutaj!
Copyright © 2002-2024 by FM Revolution
[x]Informujemy, że ta strona korzysta z plików cookies w celu realizacji usług i zgodnie z polityką plików cookies. W każdym czasie możesz określić w swojej przeglądarce warunki przechowywania lub dostępu do plików cookies.