Rozbudowa stadionu

chomik_48 Partyzant

Grupa: Użytkownik
Poziom ostrzeżeń: 0
0
30.10.2007, 13:55    Pytanie
może mi ktoś powiedzieć jak wygląda rozbudowa stadionu czy gram na stadionie który jest rozbudowywany czy przenoszę sie na inny a jak na inny to dostaje może jakieś propozycje i wybieram czy jak ??:) (a tak na marginesie wsiąkła mi gdzieś zakładka Finanse jak ją odzyskać chodzi mi o te Finanse gdzie jest ta tabela od najbogatszego do najbiedniejszego najbogatsze kluby Świata mam ale samej Polski Niemiec Anglii itp itd zobaczyć nie mogę)

darek.fm@onet.eu Przodownik pracy

0
30.10.2007 14:05    #1
pewnie cos ze skorka albo nie wiem co najlepiej zmien skorke albo reinstall gry choc nie wiem dokladnie
co do rozbudowy to oczywiscie przenosisz sie na inny obiekt, ale nie wybierasz go sobie tylko jest on automatycznie przydzielany, a po zakonczeniu rozbudowy grasz na nowym obiekcie
pozdr

kurzy13 Młody aktywista

0
30.10.2007 14:23    #2
to zalezy jak wielka ilosc stadiionu jest rozbudowywana. jesli chodzi o kilka tys. to grasz na tym samym stadionie ale masz zamkniete pol trybuny. jesli to wieksza rozbudowa to albo grasz na stadionie rezerwowym albo automatycznie przydzielaja ci zastepczy.
Co do tej zakladki to ona jest chyba w zakladce swiat>najbogatsze kluby czy cos takiego. jak nie ma to moze jakis bug...

raca Partyzant

0
30.10.2007 20:44    #3
Hmm ja wygrałem Legią ekstraklasę i puchar UEFA (2 raz, ale nie pod rząd, gram 4 sezon) no i władze klubu postanowiły zbudować nowy stadion, uwaga .. na 100000 miejsc !!! Jednak władze miasta się nie zgodziły ..
Ale zazwyczaj stadion rozbudowują na wakacje i pod koniec wakacji budowa się kończy .. A na towarzyskich raczej max kibiców nie ma ..

mariusz90 Żołnierz frontu ideologicznego

0
30.10.2007 21:03    #4
Ja podczas rozbudowy stadionu w Poznaniu, grałem na nim ale mecze mogło oglądać mniej osób, a stadion został powiększony o 13 tyś a za drugim razem o 16 bądź 18 tyś, dokładnie nie pamiętam.Ale po tych rozbudowach stadion mógł pomieścić 52244tyś osób.

sachen Młody aktywista

0
30.10.2007 21:50    #5
jak chcesz zobaczyć te finanse to klikasz na dany kraj, potem krajowa/ finanse i masz ;)

Musisz się zalogować, aby dodać odpowiedź.

PRZEGLĄDAJĄ TEMAT

1 aktywny w tym 0 zarejestrowanych, 1 gość, 0 ukrytych

FM REVOLUTION - OFICJALNA STRONA SERII FOOTBALL MANAGER W POLSCE
Największa polska społeczność Ponad 70 tysięcy zarejestrowanych użytkowników nie może się mylić!
Polska Liga Update Plik dodający do Football Managera opcję gry w niższych ligach polskich!
FM Revolution Cut-Out Megapack Największy, w pełni dostępny zestaw zdjęć piłkarzy do Football Managera.
Aktualizacje i dodatki Uaktualnienia, nowe grywalne kraje i inne nowości ze światowej sceny.
Talenty do Football Managera Znajdziesz u nas setki nazwisk wonderkidów. Sprawdź je wszystkie!
Polska baza danych - dyskusja Masz uwagi do jakości wykonania Ekstraklasy lub 1. ligi? Napisz tutaj!
Copyright © 2002-2024 by FM Revolution