pytanie zwiazane z watpliwym realizmem orange ekstraklasy

rammzes Partyzant

Grupa: Użytkownik
Poziom ostrzeżeń: 0
0
31.10.2007, 11:14    Pytanie
witam, mam do was pytanie w zwiazku z watpliwym realizmem orange ekstraklasy bo np. wiselka ma tylko 500 tys euro:( zenada... przeciez wisla w okienku transferowym letnim miala 2 mln euro... a teraz tzn w zimowym bedzie miec 3 mln kurcze a w fmie jest tylko 500 tys:(. Jak sadzicie warto sobie zmienic budzet wisly na 5mln?? powiedzcie czy to wedlug was bedzie uczciwe?? jeszcze jedno Wisla w 2009 roku ma miec stadion na 35000 tys ludu a w FMie podobno niema takiej rozbudowy jak myslicie jest sens zmieniac to w edytorze??

Pucek Stachanowiec

Grupa: Moderator
0
31.10.2007 15:17    #20
rammzes ile Ty masz lat? Bo jak czytam o marzeniu o zakupie Jo, to mi się śmiać chce.
Faktem jest, że Paweł zdobył 8 bramek i jest narazie trzecim strzelcem OE. Pewnie przed tym sezonem skreśliłbyś Zienia a tu co? 9 bramek. Nazywanie kogoś niewypałem jest...hmmm chyba nieadekawatne.
Prawdziwych zawodników można oceniać po sezonie a nie w jego trakcie. Bez Brożka Wisła Kraków nie byłaby liderem.
A co do wywiadów - to dobrze, że Paweł jest pewny siebie bo to bardzo ważne dla napastnika.
To piłkarze przegrywają Twoje mecze, a nie taktyka. Ludzie wygadali już mnóstwo bzdur o taktyce, a ledwo wiedzą jak wygrać w domino.

rammzes Partyzant

0
31.10.2007 15:17    #21
Pawisco prawdziwych - mialem na mysli dobrych pilkarzy, prawdziwe talenty

rammzes Partyzant

0
31.10.2007 15:20    #22
to taki zart z tym Jo:)
Tak w tamtym roku tez byl pewny siebie i zdobyl o ile dobrze pamietam 3 bramki w rundzie wiosennej:]

Pucek Stachanowiec

0
31.10.2007 15:30    #23
W tamtym sezonie Biała Gwiazda zajęła 8. miejsce.
To piłkarze przegrywają Twoje mecze, a nie taktyka. Ludzie wygadali już mnóstwo bzdur o taktyce, a ledwo wiedzą jak wygrać w domino.

mariusz90 Żołnierz frontu ideologicznego

0
31.10.2007 15:39    #24
Brożek nie jest taki dobry jak każdy mówi on musi mieć 5-6 sytuacji i wykorzysta 1 no a czasami zdarza się że strzeli 2 a napastnik który nie wykorzystuje 4 sytuacji jest słaby a te bramki strzela dlatego że ma bardzo dużo sytuacji,a sam takich sobie nie potrafi stworzyć więc nie jest on ażtak dobry a świadczyć o tym może nawet brak powolania do kadry,a że Leo zna się dobrze na piłce każdy wie i nie powołuje Brożka do reprezentacji ponieważ nie będzie miał on aż tylu sytuacj co w Wiśle a co za tym idzie będzie strzelał rzadko.

rammzes Partyzant

0
31.10.2007 15:39    #25
no i co z tego?? chcesz sie klocic o to ktory klub jest lepszy?? ile ty masz lat?? zal.pl

Pucek Stachanowiec

0
31.10.2007 15:42    #26
Ja mam 17 lat i niechce się kłócić. Chciałem tylko wiedzieć ile Ty masz bo Twoje argumenty nie za bardzo mnie przekonują i chciałem wiedzieć czy to ze względu na Twój wiek czy co innego. Pisanie żal.pl nie jest tu podobno miło widziane...

Ylv Krzewiciel myśli rewolucyjnej

0
31.10.2007 16:02    #27
Kolejna polemika 9pucek vs. xxx. Eh, ludzie dajcie spokój i nie rozmywajcie tematu.

Musisz się zalogować, aby dodać odpowiedź.

PRZEGLĄDAJĄ TEMAT

1 aktywny w tym 0 zarejestrowanych, 1 gość, 0 ukrytych

FM REVOLUTION - OFICJALNA STRONA SERII FOOTBALL MANAGER W POLSCE
Największa polska społeczność Ponad 70 tysięcy zarejestrowanych użytkowników nie może się mylić!
Polska Liga Update Plik dodający do Football Managera opcję gry w niższych ligach polskich!
FM Revolution Cut-Out Megapack Największy, w pełni dostępny zestaw zdjęć piłkarzy do Football Managera.
Aktualizacje i dodatki Uaktualnienia, nowe grywalne kraje i inne nowości ze światowej sceny.
Talenty do Football Managera Znajdziesz u nas setki nazwisk wonderkidów. Sprawdź je wszystkie!
Polska baza danych - dyskusja Masz uwagi do jakości wykonania Ekstraklasy lub 1. ligi? Napisz tutaj!
Copyright © 2002-2024 by FM Revolution
[x]Informujemy, że ta strona korzysta z plików cookies w celu realizacji usług i zgodnie z polityką plików cookies. W każdym czasie możesz określić w swojej przeglądarce warunki przechowywania lub dostępu do plików cookies.