Spolszczenie ;)

Cienk Proletariat

0
20.11.2004, 10:01    Pytanie
Już pytałem lecz moje pytanie zosało skasowane... mam angielską wersje ciotka przysłała mi z Anglii chiałbym aby moja grał była po polsku ale niesytety tam nie mam tego języku do wyboru więc pytam jeszcze raz czy będzie dostępne spolszczenie do zagranicznych wersji Footbal Managera ?

Fredy Oficer Prasowy

Grupa: Ekspert
Poziom ostrzeżeń: 0
0
20.11.2004 19:05    #1
Skoro masz ciocie w Anglii to powinieneś mieć ten język opanowany doskonale :). Spolszczenie oczywiście legalnie udostępnione nigdy nie będzie, a jeżeli pytasz o pliki nielegalne, to nie ten adres.

Pozdrawiam Ciebie i Ciocię :)

Post pomocny

Cienk Proletariat

0
21.11.2004 10:00    #2
Czyli jak chce grać po polsku musze kupić drugi raz gre tylko po polsku tak ?

Post pomocny

jakubkwa Człowiek Renesansu

Grupa: Ekspert
0
21.11.2004 20:28    #3
TAK ;]

Post pomocny

X Proletariat

0
23.11.2004 12:40    #4
Wystarczy podmienić na polski plik językowy

Post pomocny

piotrek Partyzant

Grupa: Użytkownik
0
23.11.2004 13:05    #5
Poszukaj uważnie na jednej z większych polskich stron o CMie i Fmie taki pliczek się znajduje. Słyszałem, że na demie też działa ;)
A pamięta ktoś może ten pliczek "CM Rev YaQ Polish v.1.1 "
Zrobiłem nową wersje pod FM w oparciu właśnie o pliczek z tamtej stronki.

Post pomocny

piotrek Partyzant

0
23.11.2004 13:14    #6
Dla ułatwienia powiem Ci że strona nazywa się podobnie do tej cm rev*** ;)
Jakby ktoś był zaineresowany "moim dzieckiem" dajcie znać

Post pomocny

damian Partyzant

0
28.11.2004 16:30    #7
Czy ktoś mógłby podać tę stronę ze spolszczeniem lub wysłać to spolszczenie na meila bardzo bym prosił mam spolszczenie lecz nie chce dobrze działać litery polskie są zakratkowane jest to denerwujące jak ktoś wie o co chodzi lub kontakt na gg 6145599

Post pomocny

Rem-8 Wywrotowiec

Grupa: Moderator
0
29.11.2004 19:40    #8
No wiec radze kupic PL wersje, bo nakladka nielegalna i tk krzaczy a poza tym... jest nielegalna: )

Post pomocny

"Hey kids rock and roll, nobody tells you where to go"

dziki Partyzant

0
30.11.2004 23:59    #9
Spolszczenie jest tak samo nielegalne jak updaty fmaniakow. Jesli producent olewa nasz kraj i nie tylko nie zamieszcza w programie polskiego jezyka (co moge jeszcze zrozumiec), ale nie mysli nawet o wydaniu spolszczenia dla niecierpliwych, ktorzy nie mieli ochoty czekac na polskiego bubla i sprowadzili sobie anglojezyczna, to dlaczego ten niecierpliwy nie ma prawa "przerobic" sobie pliku jezykowego na ojczysty lub skorzystac z takowego tworu innego czlowieka nieodplatnie.

Post pomocny

Musisz się zalogować, aby dodać odpowiedź.

PRZEGLĄDAJĄ TEMAT

1 aktywny w tym 0 zarejestrowanych, 1 gość, 0 ukrytych

FM REVOLUTION - OFICJALNA STRONA SERII FOOTBALL MANAGER W POLSCE
Największa polska społeczność Ponad 70 tysięcy zarejestrowanych użytkowników nie może się mylić!
Polska Liga Update Plik dodający do Football Managera opcję gry w niższych ligach polskich!
FM Revolution Cut-Out Megapack Największy, w pełni dostępny zestaw zdjęć piłkarzy do Football Managera.
Aktualizacje i dodatki Uaktualnienia, nowe grywalne kraje i inne nowości ze światowej sceny.
Talenty do Football Managera Znajdziesz u nas setki nazwisk wonderkidów. Sprawdź je wszystkie!
Polska baza danych - dyskusja Masz uwagi do jakości wykonania Ekstraklasy lub 1. ligi? Napisz tutaj!
Copyright © 2002-2024 by FM Revolution
[x]Informujemy, że ta strona korzysta z plików cookies w celu realizacji usług i zgodnie z polityką plików cookies. W każdym czasie możesz określić w swojej przeglądarce warunki przechowywania lub dostępu do plików cookies.