Problem z Facegen

master_of_potato... Partyzant

Grupa: Użytkownik
Poziom ostrzeżeń: 0
0
03.11.2007, 15:25    Pytanie
Witam. Gram w FM-a 08. Skończyłem właśnie pierwszy, udany sezon Legią i, ku mojemu zdziwieniu, moi juniorzy nie mają wygenerowanych twarzy, tylko są czarnymi postaciami, jak reszta mojego teamu. Why? Nie włączyłem jakiejś opcji?

0
03.11.2007 18:38    #10
Czeski film, powtarzam. U mnie nie działa, a przy demie takich problemów nie było. :/ OK, użytkownik 9pucek dostaje nagrodzony za swe chęci, jakby ktoś wiedział, co się dzieje, to nie bójcie się - piszcie.

Pucek Stachanowiec

Grupa: Moderator
0
03.11.2007 18:58    #11
Nie pomogłem, to punkt nie słuszny.

A masz oryginała? Bo chodzą takie legendy, że na piratach jakieś błędy się zdarzają.
To piłkarze przegrywają Twoje mecze, a nie taktyka. Ludzie wygadali już mnóstwo bzdur o taktyce, a ledwo wiedzą jak wygrać w domino.

0
03.11.2007 20:24    #12
Oryginał, oryginał. Za to moi kumple chwalą się piratami i nic nie wspominają o błędach
Już tyle błędów ma być niby na tych piratach, że sam w to nie wierzę. Szkoda tylko, że ja wydaję kasę na oryginał, a tu i tak takie cyrki się dzieją. Swoją drogą - jakby u mnie, jak u tego many, na ME grały Wyspy Owcze i Malta przez to, że mam pirata, to pędziłbym po oryginała, ile sił w nogach, ale niektórym chyba to bez różnicy, czy w finale zagra z Francja z Portugalią, czy Andorra z Maltą. Ot, taka dygresja, nadal proszę o pomoc.

scorpion_TM Młody aktywista

0
03.11.2007 22:18    #13
Juniorzy, którzy są w realnym świecie, grający w młodzieżowych zespołach nie maja generowanych twarzy, tylko ci nowi, którzy przychodzą do klubu znalezieni i dołączeni. Trochę zagmatwałem :D

0
04.11.2007 13:22    #14
Wiadomo, ale ci nowi u mnie także nie mają wygenerowanych twarzy...

Arccos Partyzant

0
10.11.2007 19:51    #15
Dołączam się do zapytania master_of_potatoes.

Gra kupiona w sieci Empik 9.11.2007. Po wielu próbach tworzenia nowych zestawów aktywnych lig wygląda to tak. Brak twarzy, herbów i koszulek klubów Premiership, a są niektóre z niższych klas rozgrywkowych. Facegen zupełnie nie działa (odpowiednia opcja zaznaczona - czytałem już co i jak). Wydaje mi się, że przy tworzeniu niektórych nowych gier raz jest herb jakiegoś klubu (przypadek Lazio), a raz nie. Po instalacji bety patcha nic się nie poprawiło :-(
Ogólnie wielki zawód... głupio się przyznać, ale trzymałem w racę FMa i FIFĘ M. i postawiłem na realizm bo na screenach te beajery były.
Czy nie jest to jakiś bug oficjalnej wersji PL?

Piata_Kolumna Partyzant

0
10.11.2007 19:59    #16
Cóż,

1. dajcie screena ze swoimi ustawieniami gry
2. opiszcie dokładnie, gdzie wrzucacie poszczególne dodatki graficzne

Arccos Partyzant

0
10.11.2007 20:20    #17
to jest jakieś wyjście o ile tak wgrane dodatki będą poprawnie wyświetlane
(nie chce mi się wierzyć, że standardowo jest w grze herb, koszulki np. Southampton i foty Rasiaka, a nie ma Liverpoolu i Gerrarda).

Ale jeśli takie nadpisanie niewyświetlanych oryginalnych grafik spowoduje poprawne wyświetlanie tych pierwszych to przydałby się jakaś wielka zbiorcza paczka wgrywająca wszystkie kraje z kompletem bajerów ;-)

Niestety pozostaje wtedy jeszcze problem z juniorami i facegen'em :-(

0
11.12.2007 16:30    #18
Nadal mam ten sam problem, mógłby ktoś pomóc?
Ma ktoś podobny problem?

sefko1 Przodownik pracy

0
11.12.2007 17:12    #19
@Arccos
Nie ma twarzy i herbów Premiership bo SI Games nie wykupiło licencji na to. Ma natomiast licenencje na niższe ligi. To niestety normalne.
Co do problemu to troche dziwne, bo u mnie w Arsenalu nowi juniorzy mieli wygenerowaną twarz. Aczkolwiek nie wszyscy. Tylko Ci lepsi.

Musisz się zalogować, aby dodać odpowiedź.

PRZEGLĄDAJĄ TEMAT

1 aktywny w tym 0 zarejestrowanych, 1 gość, 0 ukrytych

FM REVOLUTION - OFICJALNA STRONA SERII FOOTBALL MANAGER W POLSCE
Największa polska społeczność Ponad 70 tysięcy zarejestrowanych użytkowników nie może się mylić!
Polska Liga Update Plik dodający do Football Managera opcję gry w niższych ligach polskich!
FM Revolution Cut-Out Megapack Największy, w pełni dostępny zestaw zdjęć piłkarzy do Football Managera.
Aktualizacje i dodatki Uaktualnienia, nowe grywalne kraje i inne nowości ze światowej sceny.
Talenty do Football Managera Znajdziesz u nas setki nazwisk wonderkidów. Sprawdź je wszystkie!
Polska baza danych - dyskusja Masz uwagi do jakości wykonania Ekstraklasy lub 1. ligi? Napisz tutaj!
Copyright © 2002-2024 by FM Revolution
[x]Informujemy, że ta strona korzysta z plików cookies w celu realizacji usług i zgodnie z polityką plików cookies. W każdym czasie możesz określić w swojej przeglądarce warunki przechowywania lub dostępu do plików cookies.