bug ?

raca Partyzant

Grupa: Użytkownik
Poziom ostrzeżeń: 0
0
03.11.2007, 18:41    Pytanie
Witam, nie wiem czy mam to tylko ja, czy może też inni gracze .. Ale jest to naprawdę denerwujące .. Otóż czasami gdy mam jakiegoś dobrego zawodnika, to dostaję propozycję innych klubów - co jest normalne .. ale jednak jedno jest nie normalne, że niektórzych nie mogę odrzucić .. Mogę jedynie zaakceptować albo opóźnić :/ Kilku dobrych zawodników w ten sposób straciłem :|

I jeszcze jedno, dlaczego Benavente mając ważny kontrakt z moim klubem do roku 2014, w 2014 roku podpisze kontrakt z Romą i ja nie miałem nic do gadania ?

Kerry Krzewiciel myśli rewolucyjnej

0
03.11.2007 18:47    #1
1. To nie jest dziwne. Zapewnie zawodnik miał ustaloną klauzurę odejścia. Klub, który zechciał kupić Twojego grajka zapłacił taką sumę i nie masz wyjścia, musisz się zgodzić.
2. To jest proste. Gdy zawodnik traci ważność kontraktu np. w czerwcu to już od 1 stycznia może rozmawiać z nowymi pracodawcami.

Użytkownik uznał post za pomocny

pedro_1987 Weteran Wojny Ojczyźnianej

0
03.11.2007 18:47    #2
Sądząc po tym Benavente to pewnie grasz w Lidze Hiszpańskiej,a w tej lidze są klauzule odstępnego, i jeżeli jakiś klub da za zawodnika tyle ile wynosi jego klauzula odstępnego to nie masz nic do gadania i musisz zaakceptować ofertę. Co do Benavente to kontrakt może on już podpisać na pół roku przed, nie wiem który masz rok więc za bardzo nie wiem jak Ci pomóc.:)

Pucek Stachanowiec

Grupa: Moderator
0
03.11.2007 18:59    #3
To nie bug, tylko Twoja nie wiedza o przepisach. kerry wyjaśnił przepięknie.
To piłkarze przegrywają Twoje mecze, a nie taktyka. Ludzie wygadali już mnóstwo bzdur o taktyce, a ledwo wiedzą jak wygrać w domino.

boro92921 Przodownik pracy

0
03.11.2007 19:06    #4
tak prawdopodobnie grasz w Hiszpanii i tam są zasady ze kazdy zawodnik ma klauzulę

raca Partyzant

0
03.11.2007 19:38    #5
Ok, wielkie dzięki :) A co do roku .. jestem w roku 2013 .. A co do graczy to nie wiem jaką klauzule odejścia mają .. ale wiem, że płacą tyle ile jest wart i nic właśnie na to poradzić nie mogę ..
Jeszcze raz dzięki Pedro :)

Ylv Krzewiciel myśli rewolucyjnej

0
03.11.2007 20:35    #6
Co do 1 pytania... Klauzule na zawodnika można bardzo łatwo ominąć. Gdy klub zaoferuje ci kwotę większą lub równą klauzuli odejścia, zawsze dawaj "opóźnij transfer", aż klub zrezygnuje z transferu. Ja tak zawsze robię. I zawsze skutkuje.

Musisz się zalogować, aby dodać odpowiedź.

PRZEGLĄDAJĄ TEMAT

1 aktywny w tym 0 zarejestrowanych, 1 gość, 0 ukrytych

FM REVOLUTION - OFICJALNA STRONA SERII FOOTBALL MANAGER W POLSCE
Największa polska społeczność Ponad 70 tysięcy zarejestrowanych użytkowników nie może się mylić!
Polska Liga Update Plik dodający do Football Managera opcję gry w niższych ligach polskich!
FM Revolution Cut-Out Megapack Największy, w pełni dostępny zestaw zdjęć piłkarzy do Football Managera.
Aktualizacje i dodatki Uaktualnienia, nowe grywalne kraje i inne nowości ze światowej sceny.
Talenty do Football Managera Znajdziesz u nas setki nazwisk wonderkidów. Sprawdź je wszystkie!
Polska baza danych - dyskusja Masz uwagi do jakości wykonania Ekstraklasy lub 1. ligi? Napisz tutaj!
Copyright © 2002-2024 by FM Revolution
[x]Informujemy, że ta strona korzysta z plików cookies w celu realizacji usług i zgodnie z polityką plików cookies. W każdym czasie możesz określić w swojej przeglądarce warunki przechowywania lub dostępu do plików cookies.