Porównanie wg Mediów

Actimel Młody aktywista

Grupa: Użytkownik
Poziom ostrzeżeń: 0
0
04.11.2007, 13:39    Pytanie
Mam trzy pytanka.
1.Czy takie porównania np. jak u mnie w Barcelonie Rafa ma że będzie nowym Ronaldinho czy tak będzie zawsze ? A jeśli zniknie to może się pojawić ?
2.Czy u innych którzy nie mieli czegoś takiego może pojawić się takie porównanie ?
3.Załóżmy że mam rok 2040 i w mojej grze pojawiło się sporo piłkarzy takich jak kiedyś Ronaldinho czy nowi młodzi piłkarze bedą dalej porównywani np. do niego czy do tych piłkarzy którzy aktualnie są najlepsi w grze ?

Z góry dzięki za opdowiedz !

rondel Ekspert

Grupa: Moderator
0
04.11.2007 13:44    #1
1. To porównanie liczone jest na podstawie jego PA i CA i jak już dorośnie to już nie będzie tego prównania.G
2. U każdego młodego piłkarza jest porównanie, najlepiej to sprawdzić w Fm Genie Scout.
3. Być może będą też porównywani do Ronaldinho który w tych czasach może stać się legendą futbolu ale nie jestem pewien

Użytkownik uznał post za pomocny

"Człowiek nie ustępowałby aniołom i nie podlegałby śmierci, gdyby nie słabość wątłej jego woli"

E.A.P. (1809-1849)

Ylv Krzewiciel myśli rewolucyjnej

0
04.11.2007 13:45    #2
1. Zniknie, kiedy już będzie starszy.
2. Raczej nie, to występuje tylko u młodych graczy (juniorów).
3. Będą porównywani do tych, którzy są najlepsi w 2040 r. a nie w 2007.

Pawisco Weteran Wojny Ojczyźnianej

0
04.11.2007 13:46    #3
1. To sa takie zapowiedzi. Potrzeba przede wszystkim dobrego treningu i odpowiedniego podejscia do gracza czyli grac grac grac i zdobywac doswiadczenie. Kto to Rafa?
2. Takie porownania pojawiaja sie w mlodym wieku kiedy zawodnik wchodzi w dorosly futbol. Nie mozna powiedziec o 30 letnim graczu ze bedzie nowy Dinho :)
3. Raczej do tych co bede aktualnie najlepsi w grze chociaz moze moga znalezc sie przypadki porownania do dawnych graczy.

Musisz się zalogować, aby dodać odpowiedź.

PRZEGLĄDAJĄ TEMAT

1 aktywny w tym 0 zarejestrowanych, 1 gość, 0 ukrytych

FM REVOLUTION - OFICJALNA STRONA SERII FOOTBALL MANAGER W POLSCE
Największa polska społeczność Ponad 70 tysięcy zarejestrowanych użytkowników nie może się mylić!
Polska Liga Update Plik dodający do Football Managera opcję gry w niższych ligach polskich!
FM Revolution Cut-Out Megapack Największy, w pełni dostępny zestaw zdjęć piłkarzy do Football Managera.
Aktualizacje i dodatki Uaktualnienia, nowe grywalne kraje i inne nowości ze światowej sceny.
Talenty do Football Managera Znajdziesz u nas setki nazwisk wonderkidów. Sprawdź je wszystkie!
Polska baza danych - dyskusja Masz uwagi do jakości wykonania Ekstraklasy lub 1. ligi? Napisz tutaj!
Copyright © 2002-2024 by FM Revolution
[x]Informujemy, że ta strona korzysta z plików cookies w celu realizacji usług i zgodnie z polityką plików cookies. W każdym czasie możesz określić w swojej przeglądarce warunki przechowywania lub dostępu do plików cookies.