Strona

Zamowienie

MikaS Partyzant

Grupa: Użytkownik
Poziom ostrzeżeń: 0
0
05.11.2007, 19:55    Pytanie
Zamowilem gre przez gram.pl wybralem kuriera i na gram.pl jest napisane ze towar jest dostepny czy moge spodziewac gry sie jutro??status mam ze zostanie wyslany gdy towar bedzie dostepny.

ave78 Partyzant

0
09.11.2007 11:53    #130
do kunXon... doskonale Cię zrozumiałem... jestem ciekaw jak chciałeś się dodzwonić do kuriera skoro gierki nie zamówiłeś?! Chyba, że będziesz mieć teraz 2 sztuki, choć w to raczej nikt nie uwierzy... :) Po drugie numer kuriera możesz ewentualnie dostać w biurze DPD (Masterlink). Nie wiem czemu też tak psioczysz na tych kurierów... Przez kuriera dostałem już jakieś 20-30 przesyłek i tylko raz zdarzyło się, że nie dostałem na następny dzień. A kto Ci powiedział, że kurier ma do Ciebie dzwonić?? Numer kontaktowy podajesz, aby kurier mógł się z Tobą umówić gdy nie zastaje Cię w domu (miejscu odebrania przesyłki). A co do umiejętności czytania to proponuję samemu trochę się podszkolić (nawet mój nick źle wpisałeś). Pozdrawiam

ZQ Partyzant

0
09.11.2007 12:08    #131
ja też jeszcze nie dostałem a miałem dostać 7-8 a wiem że grę wysłali tylko ze wychodzi ona rano z magazynu ale do mnie nie trafia, a caly czas ktoś w domu jest... dzisiaj nie przyjdzie trudno, zrezygnuje skoro oni nie wywiązują się z umowy (paczka wczoraj i przedwczoraj wychodziła z magazynu przed 11, dzisiaj do tej pory nie)

ZQ Partyzant

0
09.11.2007 17:55    #132
czy ktoś wie może czy, mogę po prostu nie odebrać przesyłki ? (za pobraniem, masterlink) paczka dzisiaj nie przyszła i już nie przyjdzie zapewne a przez wekend nie chce czekać, gram.pl mnie załatwiło nikt na mój mail nie odpowiada a wysłałem wczoraj, telefonu nikt nie odbiera. czy nie odebranie bedżię się z czymś wiązało ?

kunXon Żołnierz frontu ideologicznego

0
09.11.2007 18:12    #133
Drogi ave78: Twoj nick przekrecilem z powodu przyzwyczajenia, ja zdanie zaczynam z duzej litery, nie wiem jak Ty. Ale jesli Cie urazilem, to najmocniej przepraszam. Kto Ci powiedzial, ze nie zamowilem gry? Nie bylbym do konca sprawny umyslowo, gdybym narzekal bez podstaw. Chyba, ze nie rozumiem Twojego toku myslenia, to naswietl sprawe jesli mozesz. W dodatku zamowilem dwie gry, dla siebie i kumpla. Tak sie sklada, ze tez kilka razy zamawialem cos 'kurierem' i nie dzwonili tylko wtedy, gdy dawali przesylke na czas. Na dodatek dzwonilem kilka razy na numer podany przez jednego z uzytkownikow suflera i nikt nie odpowiadal. Ale po co mam sie z Toba sprzeczac, skoro i tak wiesz lepiej. Dzisiaj takze nie bylo kuriera, zadnego maila nie dostalem. Ni widu ni slychu. Tak jeszcze jako ciekawostke dodam, ze wracajac ze szkoly juz dwa razy (wczoraj i przedwczoraj) widzialem jak samochod DPD jechal w kierunku centrum miasta, a kierowal sie tam z mojej dzielnicy. Byl w okolicy i nie wpadl? Nie rozumiem.

kondzik123 Partyzant

0
09.11.2007 18:23    #134
To są jakieś jaja po prostu... Wczoraj paczka została wydana kurierowi, a on po 20 zwrócił ją do magazynu. Dziś znów została mu wydana ale coś nie przyjeżdża i wątpię aby przyjechał...
A na gram.pl pisze, że przewidywana data dostarczenia 8-9 listopad.

kondzik123 Partyzant

0
09.11.2007 18:52    #135
No i w końcu przed chwilą dostałem FM'a z długopisem ;d. Przepraszam za post pod postem ;]

ZQ Partyzant

0
10.11.2007 08:00    #136
ponawiam pytanie: czy ktoś wie może czy, mogę po prostu nie odebrać przesyłki ? (za pobraniem, masterlink) paczka wczoraj nie przyszła a przez wekend nie chce czekać, gram.pl mnie załatwiło nikt na mój mail nie odpowiada a wysłałem przedwczoraj, telefonu nikt nie odbiera. czy nie odebranie bedżię się z czymś wiązało ?

Pucek Stachanowiec

Grupa: Moderator
0
10.11.2007 09:01    #137
ZQ oni pracują w godzinach od 9 do 17 wtedy zadzwoń. Na maile nie odpowiadają. Udzielą Ci informacji.
To piłkarze przegrywają Twoje mecze, a nie taktyka. Ludzie wygadali już mnóstwo bzdur o taktyce, a ledwo wiedzą jak wygrać w domino.

Strona

Musisz się zalogować, aby dodać odpowiedź.

PRZEGLĄDAJĄ TEMAT

1 aktywny w tym 0 zarejestrowanych, 1 gość, 0 ukrytych

FM REVOLUTION - OFICJALNA STRONA SERII FOOTBALL MANAGER W POLSCE
Największa polska społeczność Ponad 70 tysięcy zarejestrowanych użytkowników nie może się mylić!
Polska Liga Update Plik dodający do Football Managera opcję gry w niższych ligach polskich!
FM Revolution Cut-Out Megapack Największy, w pełni dostępny zestaw zdjęć piłkarzy do Football Managera.
Aktualizacje i dodatki Uaktualnienia, nowe grywalne kraje i inne nowości ze światowej sceny.
Talenty do Football Managera Znajdziesz u nas setki nazwisk wonderkidów. Sprawdź je wszystkie!
Polska baza danych - dyskusja Masz uwagi do jakości wykonania Ekstraklasy lub 1. ligi? Napisz tutaj!
Copyright © 2002-2024 by FM Revolution
[x]Informujemy, że ta strona korzysta z plików cookies w celu realizacji usług i zgodnie z polityką plików cookies. W każdym czasie możesz określić w swojej przeglądarce warunki przechowywania lub dostępu do plików cookies.