Strona

Pomocy!

sasasza Partyzant

Grupa: Użytkownik
Poziom ostrzeżeń: 0
0
09.11.2007, 16:07    Pytanie
Co sie stalo to nie wiem. Zaczalem grę Arsenalem, w sparingach bylo dobrze ale nie rewelacyjnie, klub ma super graczy wiec sprowadzilem jedynie Rafinhe. Cala taktyka jest ustawiona pod odpowiednich graczy jak i caly zespol, Trennig ustawiony na kazda pozycje.
Zaczal sie sezon... odpadlem w 3 rundzie kwalifikacyjnej do LM z Salzburgiem ... potem w lidze same porazki lub remisy i jedno zwyciestwo cudem potem w 1 rundzie pucharu UEFA odpadlem z Nurmberg a w pucharze ligi przegralem z Birmingam ! mam 12 miejsce w lidze. jest polowa pazdziernika i zarzad powoli zaczyna mnie nienawidziec tak samo jak i kibice. jak ktos ma jakis pomysl lub ten sam problem niech sie odezwie prosze bo nie czerpie w ogole przyjemnosci z gry, same upokorzenia. zaznaczam mam oryginal. HELP!

jarek19883 Żołnierz frontu ideologicznego

0
09.11.2007 16:12    #1
zacznij nowa gre!moze trening masz zle ustawiony i zawodnicy sa przemaczeni,moze taktyka zla,moze zle ich do sezonu przygotowales!rozne moga byc przyczyny!!

Rad717 Żołnierz frontu ideologicznego

0
09.11.2007 16:18    #2
Innymi klubami też Ci tak szło? Czy wystawiasz ciągle tych samych zawodników? Może mają kiepską kondycję? A z czasem to i pewnie im morale strasznie spadło, a wiadomo co to oznacza.

tomson007 Partyzant

0
09.11.2007 16:35    #3
to jest wlasnie normalna gra a nie wszystko wygrywasz ;p podejrzane jest jednak to ze przegral w kwLM;/ ja tez gram arsenalem jasne ze wszystkiego nie wygywam bo arsenal ma specyficzny sklad i mimo ze to renomowona firma gra sie ciezko ;] rotuj skladem duzo jesli slabo graja powinno pomoc...nie wystawiaj silvy z zasady i innych zawodnikow tyle graj tymi co sa w formie.

co do kondycji to faktycznie nie jest taka prosta gra bo fakt zawodnicy sie szybko mecza, ale coz jest bug i tyle trzeba czekac na patch na ktorego sam czekam z niecierpliwoscia;]

powodzenia sasasza

Użytkownik uznał post za pomocny

Ylv Krzewiciel myśli rewolucyjnej

0
09.11.2007 16:36    #4
1. Musisz stosować rotację w składzie, gdyż w Anglii grasz mecze co 3 dni, twoi zawodnicy nie wytrzymują kondycyjnie.
2. Musisz zmienić taktykę LUB/I zawodników grających w pierwszym składzie.
3. Być może powinieneś wstrząsnąć drużyną - powiedzieć im, ze słabo grają itp

Użytkownik uznał post za pomocny

sasasza Partyzant

0
09.11.2007 17:19    #5
juz na nich krzyczalem i zespolowo i pojedynczo. wiem ze nie powinienem wszyskiego wygrywac no ale sory mam wrazenie ze porazka z sunderlandem u siebie to cos nie normalnego gdy gram najsilniejszym skladem. zaznaczam ze 4 mecze w lidze zremisowalem i stracielem gola w 93minucie kazdego meczu. Czad

tomson007 Partyzant

0
09.11.2007 18:14    #6
szczerze mowiac to tez tak mam ze w 85-90+ trace bramke nie zawsze konczy sie to porazka ale to troche wkurzajace ze niby tak traca koncentracje w koncowce i postanowilem w 80-85 min wlaczyc gre na czas i pomoglo, jesli tego nie probowales to sprawdz u siebie. czekam na odp;]

sasasza Partyzant

0
09.11.2007 19:09    #7
tomson czy Ty pochodzisz z wojewodztwa lubelskiego bo ja znam u siebie jednego tomsona , moze to ty... :P zaraz zalacze FM i sprawdze

sasasza Partyzant

0
09.11.2007 19:09    #8
tomson czy Ty pochodzisz z wojewodztwa lubelskiego bo ja znam u siebie jednego tomsona , moze to ty... :P zaraz zalacze FM i sprawdze

Kuba16.07.91 Żołnierz frontu ideologicznego

0
09.11.2007 19:10    #9
ja nawet grajac Realem mam problemy w lidze, ale za to Barcelona gra niesamowicie(1 porazka, 3 remisy w 18 meczach). widac ze gra zostala dopracowana po wzgledem poziomu trudnosci. nie mozna wystawiac slabych zawodnikow bo zawsze mozna przegrac. moze masz za slaby sklad i troche malo szczescia i slaba taktyke. ustaw ja pod zawodnikow i kup jakichs dobrych graczy. u mnie pomoglo

Strona

Musisz się zalogować, aby dodać odpowiedź.

PRZEGLĄDAJĄ TEMAT

1 aktywny w tym 0 zarejestrowanych, 1 gość, 0 ukrytych

FM REVOLUTION - OFICJALNA STRONA SERII FOOTBALL MANAGER W POLSCE
Największa polska społeczność Ponad 70 tysięcy zarejestrowanych użytkowników nie może się mylić!
Polska Liga Update Plik dodający do Football Managera opcję gry w niższych ligach polskich!
FM Revolution Cut-Out Megapack Największy, w pełni dostępny zestaw zdjęć piłkarzy do Football Managera.
Aktualizacje i dodatki Uaktualnienia, nowe grywalne kraje i inne nowości ze światowej sceny.
Talenty do Football Managera Znajdziesz u nas setki nazwisk wonderkidów. Sprawdź je wszystkie!
Polska baza danych - dyskusja Masz uwagi do jakości wykonania Ekstraklasy lub 1. ligi? Napisz tutaj!
Copyright © 2002-2024 by FM Revolution
[x]Informujemy, że ta strona korzysta z plików cookies w celu realizacji usług i zgodnie z polityką plików cookies. W każdym czasie możesz określić w swojej przeglądarce warunki przechowywania lub dostępu do plików cookies.