Rzuty rożne w FM 2008

Azi Partyzant

Grupa: Użytkownik
Poziom ostrzeżeń: 0
0
10.11.2007, 18:53    Pytanie
Nie wiem czy tylko ja mam taki problem czy wszyscy ale nie znalazlem tematu wiec zakladam nowy.
Prowadze Deportivo (wczoraj kupilem FMa wiec to moja 1 druzyna) i nie moge strzelac bramek z rzutow roznych. Nie chodzi o to ze zawodnicy nie trafiaja bo trafiaja srednie co 2-3 mecze ale wszystkie bramki sa nieuznane! Za kazdym razem wyskakuje informacja ze strzelec faulowal (2 razy zdarzylo sie ze nikt go nie kryl a i tak faulowal) na 13 meczy mialem juz 6 takich sytacji i musze powiedziec ze jest to bardzo irytujace. Tym bardziej ze strzelam malo bramek a te z rzutow roznych bardzo by mi pomogly. Wielki blad w grze :(
Jest jeszcze skutecznosc napastnikow. O tym bylo kilka razy wiec dodam tylko ze mam ten sam problem - napastnicy nie strzelaja bramek! Na 13 meczy moj napastnik strzelil... 2 (konkretnie 2 roznych napastnikow). Oni strzelaja tylko duzo w sparingach - w lidze juz nie moga. I nie wmowicie mi ze to nie jest blad w grze bo ci sami gracze regularnie trafiaja w reprezentacjach a tylko w klubie nie moga... :(

pierdutka Przodownik pracy

0
10.11.2007 18:56    #1
Bug fm-a :) Łatka i wszystko jasne :D

bury1986 Partyzant

0
10.11.2007 19:01    #2
Gram Legia i duzo strzelam z roznych =P rzadkosc ze brmaki nie uznaja. Zreszta temat juz byl kilka dni temu i wszytsko jest opisane. Co do napastnikow masz racje, u mnie Sikora 13 meczow bez bramki(teraz za to jak na zawolanie w rundzie wiosennej) Chmiest, w UEFA potrafi 3 ustrzelic w 1 meczu, w lidze raz na 9-10 meczow, czasmi trafi ze 3 razy.

cicinho9 Partyzant

0
10.11.2007 19:24    #3
ja mam identycznie ale zauwazylem tez ze tak jest tyko w lidze hiszpanskiej. gralem R.Sociedad i to samo tak mnie zdenerwowalo ze zagralem w koncu milanem i w lidze wloskiej np jest wszysko ok bramki po rzutach roznych sa uznawane chociaz raz mi sie zdarzylo ze byl faul.....:P ale to tylko raz.

Tomash Partyzant

0
10.11.2007 19:26    #4
u mnie tez większość bramek zdobytych z rzutów rożnych zostaje nie uznana ponieważ zawodnik faulował :(
nie pozostaje nic innego jak czekać na łatkę :P

BagiDM Partyzant

0
17.01.2008 02:27    #5
mam ten sam problem z rogami(wlasnie myslalem o tym temacie)gram 4sezon korona kielce srednie co 2 mecz strzelam z rogu ale zawsze faul(przez 4 sezony ani jednej bramki z rogu!!!)a zespol mam silny jak na polskie warunki co roku mistrzostwo z wielka przewaga,co roku takze wychodze z grupy w lidze mistrzow,a o zawodnikow bija sie najsilniejsze kluby swiata(real,arsenal itp.)wiec sa niezli....mysle ze to blad,jak moze ktos cos poradzic to slucham...pozdrowionka

klim1981 Żołnierz frontu ideologicznego

0
17.01.2008 07:51    #6
zassaj najnowszą łatkę która znajduje się na tej stronie - w ogóle nikomu nie polecam gry na czystym FM - no chyba, ze lubi sobie wyrywać włosy z głowy:P

omega Młody aktywista

0
17.01.2008 08:55    #7
jak ja sie ciesze ze trafilem ta wersje FM 2008 gdzie nie ma tych bledow o ktorych mowicie:D i napastnicy strzelaja i z roznych strzelam :)

DarioFM Partyzant

0
17.01.2008 09:44    #8
chlopie zainstaluj sobie latke 8.0.1 i bedzie wszystko dobrze.ja gram valencia i teraz na 34 mecze mam 12 goli z zotow roznych

Dereds Przodownik pracy

0
17.01.2008 10:00    #9
Ja doradzam ci zainstalować patcha i poczytaj sopie ten temat jest tu opisana killer taktyka do rzutów rożnych w fm ja grając Realem M. miałem w sezonie 8 bramek po rzutach rożnych niby mało ale zawsze coś

Musisz się zalogować, aby dodać odpowiedź.

PRZEGLĄDAJĄ TEMAT

1 aktywny w tym 0 zarejestrowanych, 1 gość, 0 ukrytych

FM REVOLUTION - OFICJALNA STRONA SERII FOOTBALL MANAGER W POLSCE
Największa polska społeczność Ponad 70 tysięcy zarejestrowanych użytkowników nie może się mylić!
Polska Liga Update Plik dodający do Football Managera opcję gry w niższych ligach polskich!
FM Revolution Cut-Out Megapack Największy, w pełni dostępny zestaw zdjęć piłkarzy do Football Managera.
Aktualizacje i dodatki Uaktualnienia, nowe grywalne kraje i inne nowości ze światowej sceny.
Talenty do Football Managera Znajdziesz u nas setki nazwisk wonderkidów. Sprawdź je wszystkie!
Polska baza danych - dyskusja Masz uwagi do jakości wykonania Ekstraklasy lub 1. ligi? Napisz tutaj!
Copyright © 2002-2024 by FM Revolution
[x]Informujemy, że ta strona korzysta z plików cookies w celu realizacji usług i zgodnie z polityką plików cookies. W każdym czasie możesz określić w swojej przeglądarce warunki przechowywania lub dostępu do plików cookies.