fm05 wychodzi do windowsa

Mario Partyzant

Grupa: Użytkownik
Poziom ostrzeżeń: 0
0
24.11.2004, 10:47    Pytanie
Podczas gry allemania aachen w1 paxdziernika 2005 roku za każdym razem wychodzi do windowsa. Grając inną drużyną (nowy sezon) spokojnie przebrnąłem tę datę, ale gdy znow odpalę grę alemanią to ciągle to samo. 1 październik i żegnam. CO zrobić???

Fredy Oficer Prasowy

Grupa: Ekspert
0
25.11.2004 00:29    #1
Niestety najprawdopodobniej padł Ci save i za wiele zrobić nie możesz. Osobiscie doradzalbym przeinstalowanie gry, jednak nie gwarantuje, iz to pomoze.

gienek Proletariat

0
28.11.2004 16:24    #2
No czytałem wczesniej twój problem, potem zapomniałem o tym...gram sobie Celtic-iem Glasgow jest data 1 pazdziernik 2005 i tez mi gierka wyszła do windowsa, ale włączyłem jeszcze raz i bez problemu przeszedłem ta date. Nie wiem czy to przypadek czy cos z ta data 1.10.2005 w grze, cos jest nie tak, czy to poprostu u mnie przypadkowo cos wyskoczyło akurat w tej dacie...

Rem-8 Wywrotowiec

Grupa: Moderator
0
29.11.2004 19:47    #3
Poprawione powinno byc w ptchu najnowszym. Jesli jednak ccos jest nie tak dalej, spobuj zglsic blad na Forum SI w dziale bugow
"Hey kids rock and roll, nobody tells you where to go"

Musisz się zalogować, aby dodać odpowiedź.

PRZEGLĄDAJĄ TEMAT

1 aktywny w tym 0 zarejestrowanych, 1 gość, 0 ukrytych

FM REVOLUTION - OFICJALNA STRONA SERII FOOTBALL MANAGER W POLSCE
Największa polska społeczność Ponad 70 tysięcy zarejestrowanych użytkowników nie może się mylić!
Polska Liga Update Plik dodający do Football Managera opcję gry w niższych ligach polskich!
FM Revolution Cut-Out Megapack Największy, w pełni dostępny zestaw zdjęć piłkarzy do Football Managera.
Aktualizacje i dodatki Uaktualnienia, nowe grywalne kraje i inne nowości ze światowej sceny.
Talenty do Football Managera Znajdziesz u nas setki nazwisk wonderkidów. Sprawdź je wszystkie!
Polska baza danych - dyskusja Masz uwagi do jakości wykonania Ekstraklasy lub 1. ligi? Napisz tutaj!
Copyright © 2002-2024 by FM Revolution