Strona

Rozgrywka sie tnie

Visioner Przodownik pracy

Grupa: Użytkownik
Poziom ostrzeżeń: 0
0
13.11.2007, 19:26    Pytanie
chodzi o to, ze w trakcie meczu ruchy zawodnikow i pilki sa jakby przerywane, zwlaszcza jesli pilka leci w po strzale w strone bramki i na wysokosci linii koncowej troche sie przycina, nie jest to chyba wina slabego kompa, wiecie moze jak temu zaradzic, bo troszke to jest denerwujace

Zduno_AG Partyzant

0
15.11.2007 21:59    #40
Jak by ktoś wiedział jak to zrobić to by napewno napisał myśle, że to może być bug bo widać że sporo osób ma ten problem...

rondel Ekspert

Grupa: Moderator
0
15.11.2007 22:04    #41
Hmm nie wiem czy to jest bug czy nie, lecz tak spora liczba osób która ma ten problem może pociągnąć do takich wniosków
Możecie jeszcze ściągnąć i zainstalować program Cacheman XP, jest to program który ma za zadanie zoptymalizować działanie systemu poprzez odpowiednie zarządzanie cachem, obsługą pamięci RAM oraz modyfikację niektórych ustawień systemowych.
Jak to nie pomoże, to już nie wiem albo jest to bug albo poprostu nie znamy na to rady, ale myślę że to jednak Bug i łatka powinna to rozwiązać
"Człowiek nie ustępowałby aniołom i nie podlegałby śmierci, gdyby nie słabość wątłej jego woli"

E.A.P. (1809-1849)

rondel Ekspert

Grupa: Moderator
0
15.11.2007 22:11    #42
Przepraszam za drugi post ale przypomniało mi się coś czego możecie spróbować otóż: Klikacie prawym na ikone Mój Kmputer, wchodzicie w Właściwości, idziecie do zakładki zaawansowane potem w wydajność, ustawienia, zaawansowane-zmień i zmieniacie rozmiar początkowy (MB) żeby było o 2,5 razy większe niż macie Ramu, jest to ustawienie pamięci wirtualnej, nie wiem czy to pomoże ale spróbować zawsze można
"Człowiek nie ustępowałby aniołom i nie podlegałby śmierci, gdyby nie słabość wątłej jego woli"

E.A.P. (1809-1849)

Ipswich Partyzant

0
09.06.2008 22:37    #43
to jest typowe dla piratow;p instalowalem pirata i bum cielo sie kupilem oryginal i git jest ;d

Komar Młody aktywista

0
09.06.2008 22:41    #44
rondel pomoże, bo ja tak robiłem i chodzi bez żadnego zacinania się, a wcześniej się zdarzało, i od razu mówię że mam oryginała.
Na początku było nic. I rzekł Bóg: „Niechaj stanie się światłość” i dalej nic nie było, tylko teraz można to zobaczyć. - Terry Pratchett

wilq1993 Partyzant

0
09.06.2008 23:05    #45
jarek19883

chcesz to do mnie napisz ja Ci podpowiem jaki RAM kupić;]
Czas to pieniądz a ja nie jestem zegarmistrzem

Strona

Musisz się zalogować, aby dodać odpowiedź.

PRZEGLĄDAJĄ TEMAT

1 aktywny w tym 0 zarejestrowanych, 1 gość, 0 ukrytych

FM REVOLUTION - OFICJALNA STRONA SERII FOOTBALL MANAGER W POLSCE
Największa polska społeczność Ponad 70 tysięcy zarejestrowanych użytkowników nie może się mylić!
Polska Liga Update Plik dodający do Football Managera opcję gry w niższych ligach polskich!
FM Revolution Cut-Out Megapack Największy, w pełni dostępny zestaw zdjęć piłkarzy do Football Managera.
Aktualizacje i dodatki Uaktualnienia, nowe grywalne kraje i inne nowości ze światowej sceny.
Talenty do Football Managera Znajdziesz u nas setki nazwisk wonderkidów. Sprawdź je wszystkie!
Polska baza danych - dyskusja Masz uwagi do jakości wykonania Ekstraklasy lub 1. ligi? Napisz tutaj!
Copyright © 2002-2024 by FM Revolution
[x]Informujemy, że ta strona korzysta z plików cookies w celu realizacji usług i zgodnie z polityką plików cookies. W każdym czasie możesz określić w swojej przeglądarce warunki przechowywania lub dostępu do plików cookies.