Real Madryt - kogo dokupić, kogo wystawić na listę transferową...

Volt Partyzant

Grupa: Użytkownik
Poziom ostrzeżeń: 0
0
15.11.2007, 15:14    Pytanie
Właśnie kończę powoli pierwszy sezon w FM 08 Królewskimi (1 punkt przewagi na Barceloną, wszystko może się zdarzyć) i muszę przyznać, że rzeczywiście Barca jest przepakowana.
Powoli rozglądam się za nowymi piłkarzami, na razie uzgodniłem przejście po zakończeniu sezonu Sergio Aguero (Atletico Madryt).

Prosiłbym przede wszystkim tych co grają Realem o napisanie kogo kupiliście i czy się sprawdzili. Od tanich juniorów interesują mnie bardziej sprawdzeni już gracze za w miarę normalną kasę, w końcu budżet nie jest z gumy :). Napiszcie też kogo z teamu wyrzuciliście (1 skład).

Możecie też podać jakąś sprawdzoną taktykę ;)

Mateyyy Młody aktywista

0
15.11.2007 15:22    #1
Ja nie gram Realem ale radze ci sprowadz Falcao lub Wasona Renteire(chyba tak sie pisze) :) a moze sprobuj Freda z Lyonu. Radzilbym tez Karima Benzeme bardzo perspektywiczny zawodnik. To do ataku. A co do obrony to:Mexes z Romy jest nawet nawet i sprawdz jeszcze druzyne Olimpique Marsylia. Tez maja swietnych obroncow. Pomoc: Rafael van der Vaart lub Gonzalo Castro. Ja mam wiekszosc z tych zawodnikow w Villarealu i nie narzekam :)

Użytkownik uznał post za pomocny

zetkaiii Żołnierz frontu ideologicznego

0
15.11.2007 15:24    #2
Taktyka 4-1-2-1-2 dwóch bocznych pomocników rajdy do końca boiska, nastawienie ofensywne, gra na rozgrywającego Diego i dogrywającego RVN.
Do kupienia Diego,Daniel Alves.
Sład:Casillas, Obrona od z prawej D. Alves, lewa Marcelo, środek S. Ramos, Pepe, pomoc
defensywny Diarra(Gago), prawa Robben, lewa Robinho, ofensywny Diego, napaść Saviola, RVN.
Ile masz kasy na koncie?? Bo ja Diego kupiłem za 38 ml euro. A D. Alvesa nie pamiętam.

Jesteśmy tu aby pomagać...

hoody Przodownik pracy

0
15.11.2007 15:26    #3
Najlepsza rada: ZWOLNIJ SIE!

To nie jest pytanie na sufler ;|

0
15.11.2007 15:27    #4
Na listę wystaw Cannavaro, Baptiste, Guti.

0
15.11.2007 15:31    #5
Diego się sprawdził. D. Alves nie wiem dopiero go kupiłem.
Sorry za dwa posty pod rząd.

0
15.11.2007 15:36    #6
Moim składem wygrałem w pierwszym sezonie LM (finał 3-1 z Chelsea) i PD (z przewagą 11 punktów nad 2 Valencią).

Marpiast Proletariat

0
15.11.2007 15:48    #7
WItam. Dopiero zaczolem REALem (grudzien 07) ale juz widze ze niestety(bo lubie tych zawodnikow ) do sprzedania nadaja sie Cannavaro, Baptista i Soldado ,a kupic napewno nalezy Sergio Aguero(wiem z FM2007) i Silve z Valencii a co do obrony to polecam Pablo z Atletico M.!! Niech REAL rosnie w SILE!!!

HALA REAL Madrid!!

sitas92 Partyzant

0
15.11.2007 15:57    #8
Bardzo dobry jest Samir Nasri...Polecam

luk739 Partyzant

0
15.11.2007 16:00    #9
Marpiast Soldado gra lepiej od RvN;]

Temat zamknięty.

PRZEGLĄDAJĄ TEMAT

1 aktywny w tym 0 zarejestrowanych, 1 gość, 0 ukrytych

FM REVOLUTION - OFICJALNA STRONA SERII FOOTBALL MANAGER W POLSCE
Największa polska społeczność Ponad 70 tysięcy zarejestrowanych użytkowników nie może się mylić!
Polska Liga Update Plik dodający do Football Managera opcję gry w niższych ligach polskich!
FM Revolution Cut-Out Megapack Największy, w pełni dostępny zestaw zdjęć piłkarzy do Football Managera.
Aktualizacje i dodatki Uaktualnienia, nowe grywalne kraje i inne nowości ze światowej sceny.
Talenty do Football Managera Znajdziesz u nas setki nazwisk wonderkidów. Sprawdź je wszystkie!
Polska baza danych - dyskusja Masz uwagi do jakości wykonania Ekstraklasy lub 1. ligi? Napisz tutaj!
Copyright © 2002-2024 by FM Revolution
[x]Informujemy, że ta strona korzysta z plików cookies w celu realizacji usług i zgodnie z polityką plików cookies. W każdym czasie możesz określić w swojej przeglądarce warunki przechowywania lub dostępu do plików cookies.