Atletico Madryt

lazan Partyzant

Grupa: Użytkownik
Poziom ostrzeżeń: 0
0
16.11.2007, 19:31    Pytanie
Moi zawodnicy stracili pomysł na gre, nie ta sama skutecznosc, jestem w polowie sezonu probowalem wielu taktyk polecen druzynowych i indywidualnych i nic;/ pomozcie!!

k-u-b-a1 Przodownik pracy

0
17.11.2007 14:37    #20
na athletico najlepszy jest chyba diament.. gralem w fm'ie 07 ta taksa i szlo baardzo dobrze. oczywiscie standardowe 4-4-2 z odrobina modyfikacji i zespol jest w stanie wygrac lige mistrzow ;)

lazan Partyzant

0
17.11.2007 15:50    #21
heh k-u-b-a1 gram diamentem na wyjazdach i kupa;/ musze pcozekac na oficjalny patch na scouta i sie wezme za gre od nowa

portowiec1992 Weteran Wojny Ojczyźnianej

0
17.11.2007 15:53    #22
Atletico to moj ulubiony zagraniczny klub.Gralem nimi wiele razy na roznych patchach i zauwazylem ze jak nie ma torresa to pilkarze nie maja pomyslu na gre w ataku.

MichałACM Partyzant

0
17.11.2007 16:21    #23
Kurde, to jednak globalny problem gry Atletico :P Ja gram sobie z kolegą przez neta Atletico, pierwszy sezon to był kompletny PIACH! grałem 1-4-2-3-1, jeszcze 1-4-3-3, drużyna w ogóle nie grała, czego dowodem było pierwsze zwycięstwo w 6! kolejce z Almerią :) Sezon zakończyłem na 11 miejscu. Zmieniłem taktykę na klasyczne 1-4-4-2 tak mniej więcej w listopadzie 1 sezonu. Teraz po 5 kolejkach 2 sezonu jestem pierwszy, bilans 4-1-0. Taktyka została, ale sprzedałem Maxiego, Reyesa, Raula Garcię ;) . Nie wiem czy to tylko chwilowy fart, ale gram bardzo ładnie :) Spróbuj 1-4-4-2 ze strzałeczkami dla bocznych ;)
Legia Warszawa, to nasza duma i sława!

Rad717 Żołnierz frontu ideologicznego

0
17.11.2007 16:25    #24
Wg mnie Atletico w FM08 to zupełnie inny zespół niż w 07. Dlaczego? Bo jest to klub, w którym jeden piłkarz ciągnie(-ął) grę a tym piłkarzem był... Torres. Takli polski Jeleń w Wiśle Płock. Ale to tylko moje zdanie.

lazan
Może spróbuj dopasować grę do wymiarów boiska. SI szumnie o tym gadało, więc zadbało pewnie, by przy odpowiednim dopasowaniu taktyki do rozmiarów boiska gra szła dobrze. A tka w ogóle to Ty jesteś menadżerem i Ty powinieneś kombinować. To jest chyba większa przyjemność jak sam wyciągniesz klub z dołka niż z pomocą innych. Jak nie masz już pomysłu to zawsze możesz pojechać na dwutygodniowe wakacje i zobaćzyć jak poradzi sobie asystent.
pzdr

lazan Partyzant

0
18.11.2007 17:42    #25
No więc powiem Wam tak: pomogło 5 w lidze byłem po 1 sezonie oczekiwania spelnione 1/4 UEFA odpadle z Lyon'em pomogło kilka rozmow z zawodnikami, i nowa taksa:D
4 obroncow 3 PŚ 2OPŚ 1Na

Viorne Partyzant

0
18.11.2007 19:12    #26
W FM07 w końcu straciłem Torresa (Milan) i myślałem że to już koniec walki o czołowe lokaty. Postanowiłem zmienić taktykę, zainwestować pieniądze i... to był strzał w dziesiątkę. Minęły 2 sezony a ja dwukrotnie zdobylem majstra, a w poprzednim sezonie rowniez puchar uefa. Postawilem na nastepujaca taktyke:
czwórka obrońców w linii, później DM, następnie dwóch MC, z czego jeden strzałka do przodu, no i atak: trzech napadziorów, z czego dwóch skrajnych ze strzałkami na boki. W ustawieniach: Pressing i ostry odbiór na każdego zawodnika.Nastawienie ofensywne, wysoko linia obrony, ale z kontry też się sprawdzało. Wydaje mi się, ze nie zawsze ta taktyka musi się sprawdzać. Ważni są wykonawcy. Założenie było takie, aby napasrtnucy naciskali obrońców, tak, aby ci wybijali piłkę na oślep. W środku musza byc zawodnicy, ktorzy potrafia narzucic przeciwnikowi nie tylko technike, ale i sile. Grali wiec dobrzy technicznie (Gourcuff i Bodmer [Cardenas] oraz jako DM - Digard [Martinez] ) a przy okazji bdb grajacy w powietrzu i odbierajacy pilke. W ataku: Foti (środek) Aguero i Palacio po bokach.

Karcio Partyzant

0
18.11.2007 19:32    #27
Ja mam to samo gram Motorem Lublin, zaczelo sie od pechowej porazki 0 - 1 z Arka,
nastepnie wygralem 5 meczy pod rzad z takim zespolami jak Wisla Plock czy Polonia Warszawa a potem cos sie zacielo i 6 kolejnych meczy przegranych... ;/

Musisz się zalogować, aby dodać odpowiedź.

PRZEGLĄDAJĄ TEMAT

1 aktywny w tym 0 zarejestrowanych, 1 gość, 0 ukrytych

FM REVOLUTION - OFICJALNA STRONA SERII FOOTBALL MANAGER W POLSCE
Największa polska społeczność Ponad 70 tysięcy zarejestrowanych użytkowników nie może się mylić!
Polska Liga Update Plik dodający do Football Managera opcję gry w niższych ligach polskich!
FM Revolution Cut-Out Megapack Największy, w pełni dostępny zestaw zdjęć piłkarzy do Football Managera.
Aktualizacje i dodatki Uaktualnienia, nowe grywalne kraje i inne nowości ze światowej sceny.
Talenty do Football Managera Znajdziesz u nas setki nazwisk wonderkidów. Sprawdź je wszystkie!
Polska baza danych - dyskusja Masz uwagi do jakości wykonania Ekstraklasy lub 1. ligi? Napisz tutaj!
Copyright © 2002-2024 by FM Revolution
[x]Informujemy, że ta strona korzysta z plików cookies w celu realizacji usług i zgodnie z polityką plików cookies. W każdym czasie możesz określić w swojej przeglądarce warunki przechowywania lub dostępu do plików cookies.