Siemka ej chciałem sie spytać bo już widzę że prawdopodobnie patch we wtore będzie najpóżniej admini wy pewnie wiecie lub ktośjak wie czy w tym patchu bedą pozmieniane atrybuty piłkarzów np.Marek Zieńczuk czy będzie lepszy bo jest słaby a prezentuje sie ostatnio wybornie) i p.inni jak Nocerino z Juve nowa gwiazda czy ich zosatwia takich samych słabych jak sa;/
2 pyt.Chiałem sobie zagrac Wisłą jak wyjdzie patch i mam następujące pytanie gdzie mogę ściagnąć facepaki znaczy ja wiem że na susie są lub na innych stronach ale chodzi mi o facepaki to takich pojedynczych klubów bo jak np.kupie kogoś z jakiejs słabej ligi np.Mika Aaritalo żeby mieć jego zdjęcia w stylu tym fajnym z fma 2008)sorki za rozpisanie sie
2 pyt.Chiałem sobie zagrac Wisłą jak wyjdzie patch i mam następujące pytanie gdzie mogę ściagnąć facepaki znaczy ja wiem że na susie są lub na innych stronach ale chodzi mi o facepaki to takich pojedynczych klubów bo jak np.kupie kogoś z jakiejs słabej ligi np.Mika Aaritalo żeby mieć jego zdjęcia w stylu tym fajnym z fma 2008)sorki za rozpisanie sie
Najnowsze posty