Problemy zawodników

daniel k-ce Proletariat

0
17.11.2007, 14:21    Pytanie
Mam dwa problemy. Otóż zakupiłem dwóch zawodników. Jeden prawy skrzydłowy. Nie zagrał tylko w trzech pierwszych meczach, ma 22 lata. Teraz jestem przy 20 meczu w lidze i gra non stop poza tymi początkowymi. Asystuje, strzela zostaje graczem meczu. No poprostu świetnie gra. A jego poważny problem: "Zszokowany, że nie widzisz go w pierwszym składzie"... Jak zniwelować ten problem? Status ma niezastąpiony i w mediach go chwaliłem... Już nie wiem co robić...
Drugi napastnik: W 15 meczach 10 bramek, również świetny, 21 lat. Miał drobną kontuzję dlatego nie zagrał we wszystkich meczach. I jego problem to: "Ma wrażenie, że ciążą na nim wszechobecne oczekiwania". Trochę to dziwne, bo naprawdę jestem zadowolony z jego formy i wcale więcej nie musi strzelać (choć jak zacznie to też będę się cieszył). Jak zniwelować te problemy u moich kluczowych zawodnikach? Dzięki za pomoc w razie czego :)

daniel k-ce Proletariat

0
17.11.2007 19:20    #10
@pucek aby nakładać kary dyscyplinarne muszę podać jakiś konkretny powód. A jaki byłby w tym przypadku? "Za to, że mnie nie lubisz nie otrzymasz wynagrodzenia przez 2 tyg?" lub "Za to, że za dużo od Ciebie wymagam udzielam Ci ostrzeżenia?"

Post pomocny

daniel k-ce Proletariat

0
19.11.2007 19:21    #11
OK. Tego jednego co mnie nienawidził sprzedałem mam problem z głowy... u tego drugiego uspokoiły się te "oczekiwania" - jednak ma on kolejny problem - jest on jednym z najlepszych napastników w już pierwszej lidze (awans :D), to wiadomo zainteresowani do niego byli. I zgłosił się Wolfsburg umieszczając w prasie chęci jego zakupu. Ja ostrzegłem przed wtrącaniem się w sprawy klubu, Napastnik ten również powiedział, że nie chce odchodzić bo dobrze się czuje u mnie. Jak to było pod koniec lipca to od tamtej chwili do teraz czyli we wrześniu ma nadal problem, tym razem: zaniepokojony spekulacjami transferowymi na jego temat... I tak przez prawie 2 miesiące... co z tym zrobić?

Dodam, że mój klub stał się jego ulubionym :)

Post pomocny

Si(L)ver Partyzant

Grupa: Użytkownik
Poziom ostrzeżeń: 0
0
19.11.2007 20:03    #12
a co zrobić żeby zawodnik nie miał problemu typu "zmartwiony brakiem dyscypliny w zespole"...u mnie Vuković to już ma prawie rok...heh...

Post pomocny

pedro_1987 Weteran Wojny Ojczyźnianej

0
19.11.2007 20:37    #13
Nieraz opieprz zawodników, to podnosi dyscyplinę, albo karaj ich za czerwone kartki:)

Post pomocny

sefko1 Przodownik pracy

0
19.11.2007 20:52    #14
daniel
A po co TY sie tak zamarwiasz każdą problemem swojego zawodnika. Daj im grać, a z czasem problem zzniknie. Potem znów sie pojawi i znów zniknie. Problem z wysokimi oczekiwaniami wobc graczy jest dość często spotykany. Złaszcza u młodych graczy, na których spoczywa cieżąr gry. Zwłaszcza napatników. Pojawia sie to złaszcza po tym jak zagra świetny mecz i zostanie pochwalony w mediach (pzrez Ciebie lub przez innego menadżera). Co do rolemu braku gry w 1 skladzie to różnie bywa. Mi kiedyś zbutowała sie gwiazda drużyny bo zdjełem ją w 75 minucie gry. Problem ten dotyka zwłaszca graczy ze statusem niezastąpiony dla klubu, których ambicie sięgają dalej niż Twój klub. Takich nie utrzymasz w klubie.

Post pomocny

Musisz się zalogować, aby dodać odpowiedź.

PRZEGLĄDAJĄ TEMAT

1 aktywny w tym 0 zarejestrowanych, 1 gość, 0 ukrytych

FM REVOLUTION - OFICJALNA STRONA SERII FOOTBALL MANAGER W POLSCE
Największa polska społeczność Ponad 70 tysięcy zarejestrowanych użytkowników nie może się mylić!
Polska Liga Update Plik dodający do Football Managera opcję gry w niższych ligach polskich!
FM Revolution Cut-Out Megapack Największy, w pełni dostępny zestaw zdjęć piłkarzy do Football Managera.
Aktualizacje i dodatki Uaktualnienia, nowe grywalne kraje i inne nowości ze światowej sceny.
Talenty do Football Managera Znajdziesz u nas setki nazwisk wonderkidów. Sprawdź je wszystkie!
Polska baza danych - dyskusja Masz uwagi do jakości wykonania Ekstraklasy lub 1. ligi? Napisz tutaj!
Copyright © 2002-2024 by FM Revolution