Exstra sposób na oszukiwanie w grze FM 2007

empredor Partyzant

Grupa: Użytkownik
Poziom ostrzeżeń: 0
0
18.11.2007, 21:04    Pytanie
Przez przypadek odnalazłem ciekawy sposób na oszukiwanie w grze FM 2007. Jeśli mało znaczącym klubem chcesz wygrać wszystko to przeczytaj jak to zrobić. Mianowicie bierzesz jakiś słaby klub (ja wziołem z 6 ligi angielskiej Fisher Athletic) i masz spotkanie pucharowe np. Chelsea. Pomyślałbyś że dostaniesz z 6:0. Lecz tak naprawde to spotkanie możesz wygrać ok. 15:0. Wystarczy dodać kolejnego menadzera do gry i wybrać przykładowo Chelsea i ich skład ustawić np. wszystcy do przodu albo dać samych juniorów a po przegranym meczu przejść na emeryture. Hehehe ja Fisherem wygrałem 2x Puchar Anglii

k-u-b-a1 Przodownik pracy

0
18.11.2007 21:07    #1
swieeetnie. i co, sprawia ci to radosc? :> nie lepiej ten zespol w uczciwej grze wprowadzic do premiership? zreszta.. zasmuce cie, ten sposob zostal odkrytu juz baardzo dawno temu.

pablos_jaga Partyzant

0
18.11.2007 21:07    #2
Patrzę nowy Krzysiu Kolumb nam rośnie, jeśli myślisz że odkryłeś coś nowego i zaskakującego to się mylisz bo nie wątpię że wiele ludzi już kilka lat temu takie przekręty robiła :D

Rad717 Żołnierz frontu ideologicznego

0
18.11.2007 21:13    #3
To odkrywaj, odkrywaj... zostało Ci dużo do odkrycia np. save/load. A i edytor jeszcze, fm scout, fm modifier (tak, dla mnie jest to oszustwo)...
Empredor Ty się zastanów skoro ta gra ma już tyle lat to takie sposoby odkryto już daaaaaaaaaawno temu.
pzdr

Rad717 Żołnierz frontu ideologicznego

0
18.11.2007 21:17    #4
A i pisze się extra, nie exstra.
pzdr

Pucek Stachanowiec

Grupa: Moderator
0
18.11.2007 21:21    #5
Żałosne,żal,rzal,rzchal,...nie będe pisał dalej bo były by to słowa nie cenzuralne.

empredor - ja mam inny sposób - jak chcesz wygrywać z wszystkimi bez takiego męczenia to odinstaluj FMa i zainstaluj w poniedziałek o godzinie 20:00, potem nazwij plik fm.exe - Amen a potem usuń ręcznie (nie odinstalowywuj!) FMa tzn. usuń wszystkie foldery związane z Fmem. Potem zainstaluj jeszcze raz i będziesz wygrywał z wszystkimi 7:1.
Info zdobyte na oficjalnym forum Sports Interactive - na 100 % działa.

Po co wydałeś 100 zł na grę jak tak się fajnie bawisz?
To piłkarze przegrywają Twoje mecze, a nie taktyka. Ludzie wygadali już mnóstwo bzdur o taktyce, a ledwo wiedzą jak wygrać w domino.

mariusz90 Żołnierz frontu ideologicznego

0
18.11.2007 21:30    #6
No to jest rozwiązanie normalnie przebłysk geniuszu.

k-u-b-a1 Przodownik pracy

0
18.11.2007 21:32    #7
9pucek- a skad wiesz ze wydal te 100zl na te wlasnie gre ;>?
z tego co widac chlopak chyba niedawno dostal w rece te wlasnie gre, wiec watpie czy ktos za pierwszym razem od razu by kupowal oryginalna gre..

Pucek Stachanowiec

Grupa: Moderator
0
18.11.2007 21:35    #8
Bo Pucek jest nadgorliwy za co został już ukarany. Na podstawie przepisu którego nie ma...
To piłkarze przegrywają Twoje mecze, a nie taktyka. Ludzie wygadali już mnóstwo bzdur o taktyce, a ledwo wiedzą jak wygrać w domino.

kunXon Żołnierz frontu ideologicznego

0
18.11.2007 21:39    #9
Pucek o co sie Tobie czleniu rozchodzi? Fakt, temat zalozony bez sensu, ale nie czepiaj sie czlowieka, ze gra tak jak gra. Jego pieniadze-jego sprawa.Rownie dobrze on moglby sie zastanawiac po co 'honorowi' gracze znosza porazki, skoro moga zagrac 'save & load', czy tez wlasnie uzyc w/w sposobu. A to czy kupil pirata, czy ma oryginal to juz inna para kaloszy.Twoj sarkazm jest kompletnie bezsensowny i zamiast pomagac (bo od tego jest sufler, czyz nie?) irytujesz jak mniemam nie tylko mnie, ale i wielu innych FMmaniakow. Pohamuj sie, bo juz masz reakcjoniste, taka ze mnie "SuperNiania Dobra Rada".

A co do autora tematu-radzilbym jednak grac bez tego 'exstra sposobu', na prawde mozna miec z gry duzo frajdy nie oszukujac.

Temat zamknięty.

PRZEGLĄDAJĄ TEMAT

1 aktywny w tym 0 zarejestrowanych, 1 gość, 0 ukrytych

FM REVOLUTION - OFICJALNA STRONA SERII FOOTBALL MANAGER W POLSCE
Największa polska społeczność Ponad 70 tysięcy zarejestrowanych użytkowników nie może się mylić!
Polska Liga Update Plik dodający do Football Managera opcję gry w niższych ligach polskich!
FM Revolution Cut-Out Megapack Największy, w pełni dostępny zestaw zdjęć piłkarzy do Football Managera.
Aktualizacje i dodatki Uaktualnienia, nowe grywalne kraje i inne nowości ze światowej sceny.
Talenty do Football Managera Znajdziesz u nas setki nazwisk wonderkidów. Sprawdź je wszystkie!
Polska baza danych - dyskusja Masz uwagi do jakości wykonania Ekstraklasy lub 1. ligi? Napisz tutaj!
Copyright © 2002-2024 by FM Revolution