Czy to jest bug ?

FavkuleC Partyzant

Grupa: Użytkownik
Poziom ostrzeżeń: 0
0
18.11.2007, 21:55    Pytanie
Witam, mam problem odnośnie FM'a 2008 no nie wiem jak sobie z tym dać radę, zaczynam cały czas nowa grę coraz to nowym klubem z nadzieją ze tym razem bedzie dobrze, jednak.. no nie daje rady.. już nerwowo nie wytrzymuje.

Zaczynam grę, tym razem bedzie to Real Madryt, ustawiam trening Tug'a z FM2007, ustalam sklad(Casillias,od lewej:Drenthe,Metzelder,Cannavaro,SergioRamos,pomoc:Robinho,Sneijder, Diarra, Robben, w ataku: RVN, Raul). Kondycja zadowalajaca śr 96%, jedyne co mnie martwi to morale, no nie za wysokie, niskie, przecietne, dobre. Brak ogrania jest oczywista sprawa zwazajac na poczatek sezonu. Czeka mnie mecz ze Siena towarzyski oczywiscie. NIE ISTNIEJE W TYM MECZU, SPORADYCZNE AKCJE MOICH KOPACZY NIE ROBIĄ WRAZENIA NA SIENIE, WŁOSI RÓWNIEŻ NIE ZNAJDUJA SPOSOBU NA MOJEGO BRAMKARZA, LECZ MOIM CELEM WYŁACZNIE BYŁO ZWYCIESTWO, MAŁO TEGO LICZYLEM NA POGROM, I POPRAWE MORALI..JEDYNIE WLOSI CIESZYLI SIE Z TEGO REMISU. po tym meczu juz fm'a nie właczyłem gdyz zaczynalem gre:
Ajaxem, Lechią Gdansk, Barcelona, Realem.. i cały czas to samo
okres przygotowawczy zadnego wygranego meczu, w lidze zenada!! totalne dno

Ajaxem- 4 remisy, 3 porazki
Lechią 2remisy, 3 porazki. Co ciekawe w jednym meczu towarzyskim zremisowalem z Banikiem Ostrawa 1-1.. prowadzilem do 94 minuty 46 sekundy gdy w tym wlasnie czasie stracilem bramkę po wolnym, wartym zaznaczenia jest fakt ze sędzia doliczył 3minuty ;)
Barcelona, 1wygrana, 3remisy,2porazki jedna z nich jest Sporting Lisbona 6-2 Barca ;/
Realem.. remis ze Siena i to mi starczy bo to była skumulowana złosc z poprzednich meczy..w obrazku załaczam cos co powtarzało się ZA KAZDYM RAZEM, W CO 2gim MECZU !! AJAXU LECHII BARCY REALU..;/ Niech ktos mi pomoze, macie cos takiego u siebie, jest to moja wina, moich kopaczy, czy błedow gry?

Pawisco Weteran Wojny Ojczyźnianej

0
18.11.2007 22:08    #10
Trening ktory ustawiles moze nie dzialac tak efektywnie w tej wersji moze sprobuj tego: http://www.freew(...)aining/. Wiecej musisz tez grzebac w taktyce analizowac poszczegolne mecze co trzeba zminic robic roszady efekty na bank przyjda.

Użytkownik uznał post za pomocny

FavkuleC Partyzant

0
18.11.2007 22:10    #11
wiem Kuba szybko pisze i się pomylilem chodzilo i o to, że ŹLE Cię zrozumialem, wiem ze nie miales nic zlego na mysli.. no tez tak mysle. ze cos tym jest..dzieki w takim razie..;) a Kris powiedz mi w takim razie, czemu Mourinho w tamtym sezonie nie zdobył Mistrza Anglii, albo LM.. chociaz Chelsea to klub samograjków ?hmm

Kris de la Med Partyzant

0
18.11.2007 22:11    #12
Jasne, a świstak...
W okresie przygotowawczym kluby zazwyczaj mają ustawionych bardzo słabych przeciwników, ale jak z takimi sie wygrać nie potrafi to gdzie tam do ligi się pchać... co żeś z taktyką nakombinował znowu? Walnij zwykłe standardowe 4-4-2 i problemie ( od biedy diament, w FM 07 taktyka idealna powiedziałbym), może asystenta o podpowiedź poproś skoro samemu Ci ciężko ustawić dobrze zespół...
A przenoszenie taktyk z kolejnych wersji gier... hmm jak dla mnie dość niemądre i mało skuteczne :}

k-u-b-a1 Przodownik pracy

0
18.11.2007 22:11    #13
okej, nie ma sprawy ;)

FavkuleC Partyzant

0
18.11.2007 22:15    #14
Taktyka 4-4-2. A skład jaki podalem to co jakiś słaby bo nie rozumiem ?;)

jarek19883 Żołnierz frontu ideologicznego

0
18.11.2007 22:26    #15
czlowieku daj swoim chlopakom sie zgrac,poznac a nie od razu rezygnujesz!!ja na 8 meczy towarzyskich 2 wygralem 4 remisy i 2 porazki z zespolami ktorych nazwy nawet nie pamietam!!a w lidze prosze bardzo zwyciestwo za zwyciestwem i awans do pierwszej ligi:)kolego nie poddawaj sie!!

klim1981 Żołnierz frontu ideologicznego

0
18.11.2007 22:39    #16
a komu i do czego potrzebne są wyniki w meczach towarzyskich ??
Dla mnie mecze towarzyskie to :
1)szansa na zarobienie góry kaski
2)szansa na przetestowanie grajka na temat którego nie morze wypowiedzieć się scout
3)przetestowanie nowego ustawienia
Tak więc mój okres przygotowawczy wygląda następująco po pierwsze zakontaktowac max ilość atrakcyjnych przeciwników (choć by mieli grac i co dzień) , później chwila przerwy na odbudowanie kondycji, a na koniec aby podnieść morale ustawiam kilku leszczyków aby podnieść morale po tych wszystkich klęskach acha ja zostawiam to asystentowi oprócz pkt 2,3... a co wracając do pytania to ja radze olej sparingi i przechodz do ligi

omega Młody aktywista

0
19.11.2007 09:27    #17
co do paska czyli posiadania pilki jest to bug i nie skuchaj tych znawcow ze to wina taktyki natomist jesli druzyna zaczyna caly czas przegrywac w sparingach pozniej w lidze znaczy ze jest z twoja taktyka nie tak... Byc moze dales im sprzeczne polecenia i nie bardzo wiedza jak maja grac Do wyjscia patcha bedziesz mial problem z posiadaniem pilki ale bierze sie to stad ze przeciwnik ciagle wymienia ze 20-30 podac pod swoja bramka:)

Vigo Partyzant

0
19.11.2007 14:29    #18
Ja mam to samo w lidze. Zaczałem Ruchem 14. miejsce polowa sezonu. Newcastle ostatnie miejsce !! po 12 kolejkach 8 remisow 4 porazki. Wszystko jest idealnie, probowalem wszystkich taktyk pod swoj zespol, pod przeciwnika i NIC. Nikt mi nie powie ze jestem po prostu slaby bo w fm07 FC Basel wygralem 36 meczow na 36 (bez zapisywania gry podczas calego sezonu). Hutnikiem Krakow (z 3 ligi) doszedlem do finalu ligi mistrzow 4 sezony po tym jak objalem Hutnik.To jest po prostu niemozliwe co sie dzieje z gra w fm08.

klim1981 Żołnierz frontu ideologicznego

0
19.11.2007 14:54    #19
Vigo nie zapominaj że `07 i `08 to dwa zasadniczo różne FM ... jednym słowem trzeba grzebać w taktyce do bólu , bo złotego środka niema :P

Musisz się zalogować, aby dodać odpowiedź.

PRZEGLĄDAJĄ TEMAT

1 aktywny w tym 0 zarejestrowanych, 1 gość, 0 ukrytych

FM REVOLUTION - OFICJALNA STRONA SERII FOOTBALL MANAGER W POLSCE
Największa polska społeczność Ponad 70 tysięcy zarejestrowanych użytkowników nie może się mylić!
Polska Liga Update Plik dodający do Football Managera opcję gry w niższych ligach polskich!
FM Revolution Cut-Out Megapack Największy, w pełni dostępny zestaw zdjęć piłkarzy do Football Managera.
Aktualizacje i dodatki Uaktualnienia, nowe grywalne kraje i inne nowości ze światowej sceny.
Talenty do Football Managera Znajdziesz u nas setki nazwisk wonderkidów. Sprawdź je wszystkie!
Polska baza danych - dyskusja Masz uwagi do jakości wykonania Ekstraklasy lub 1. ligi? Napisz tutaj!
Copyright © 2002-2024 by FM Revolution