Czy to jest bug ?

FavkuleC Partyzant

Grupa: Użytkownik
Poziom ostrzeżeń: 0
0
18.11.2007, 21:55    Pytanie
Witam, mam problem odnośnie FM'a 2008 no nie wiem jak sobie z tym dać radę, zaczynam cały czas nowa grę coraz to nowym klubem z nadzieją ze tym razem bedzie dobrze, jednak.. no nie daje rady.. już nerwowo nie wytrzymuje.

Zaczynam grę, tym razem bedzie to Real Madryt, ustawiam trening Tug'a z FM2007, ustalam sklad(Casillias,od lewej:Drenthe,Metzelder,Cannavaro,SergioRamos,pomoc:Robinho,Sneijder, Diarra, Robben, w ataku: RVN, Raul). Kondycja zadowalajaca śr 96%, jedyne co mnie martwi to morale, no nie za wysokie, niskie, przecietne, dobre. Brak ogrania jest oczywista sprawa zwazajac na poczatek sezonu. Czeka mnie mecz ze Siena towarzyski oczywiscie. NIE ISTNIEJE W TYM MECZU, SPORADYCZNE AKCJE MOICH KOPACZY NIE ROBIĄ WRAZENIA NA SIENIE, WŁOSI RÓWNIEŻ NIE ZNAJDUJA SPOSOBU NA MOJEGO BRAMKARZA, LECZ MOIM CELEM WYŁACZNIE BYŁO ZWYCIESTWO, MAŁO TEGO LICZYLEM NA POGROM, I POPRAWE MORALI..JEDYNIE WLOSI CIESZYLI SIE Z TEGO REMISU. po tym meczu juz fm'a nie właczyłem gdyz zaczynalem gre:
Ajaxem, Lechią Gdansk, Barcelona, Realem.. i cały czas to samo
okres przygotowawczy zadnego wygranego meczu, w lidze zenada!! totalne dno

Ajaxem- 4 remisy, 3 porazki
Lechią 2remisy, 3 porazki. Co ciekawe w jednym meczu towarzyskim zremisowalem z Banikiem Ostrawa 1-1.. prowadzilem do 94 minuty 46 sekundy gdy w tym wlasnie czasie stracilem bramkę po wolnym, wartym zaznaczenia jest fakt ze sędzia doliczył 3minuty ;)
Barcelona, 1wygrana, 3remisy,2porazki jedna z nich jest Sporting Lisbona 6-2 Barca ;/
Realem.. remis ze Siena i to mi starczy bo to była skumulowana złosc z poprzednich meczy..w obrazku załaczam cos co powtarzało się ZA KAZDYM RAZEM, W CO 2gim MECZU !! AJAXU LECHII BARCY REALU..;/ Niech ktos mi pomoze, macie cos takiego u siebie, jest to moja wina, moich kopaczy, czy błedow gry?

gajeskg Partyzant

0
19.11.2007 15:09    #20
Trzeba przede wszystkim poczekać na patcha.

sasasza Partyzant

0
19.11.2007 16:03    #21
No to widze Vigo ze naprawde dobry jestes w FM 2k7 ile czasu Ci to zajelo Hutnikiem ?
A co do tematowego problemu to mam to samo z wieloma klubami lecz po zainstalowaniu betapacza to sie zmienia , czekam na pacza wersje ostateczna

Vigo Partyzant

0
20.11.2007 13:06    #22
Hutnikiem 1 sezon wygralem 3 lige. Potem fartem bylem 2. w 2 lidze i wszedlem do 1. Po sezonie bylem 6. Nastepny wygralem, a w kolejnym doszedlem daleko w lidze mistrzow (wygrana z Barcelona w cwiercfinale (0-0,1-0))
A w fm08 nie da rady tak grac, ja juz nie mam pomyslu co robic, wszystkie taktyki i instrukcje juz przerobilem ;/

kozakozakozak Partyzant

0
20.11.2007 15:12    #23
ja zaczałęm realem i zadnego meczu towarzyskiego nie przegrałęm. zaraz bedzie ze sie chwale , ale to nic .przeciwnikow miałem słabych ale grali benavente moreno bueno i grali i stzrelali jak było cis nie tak to odrazu grzebałem w taktyce zeby poprawic gra i wogóle i jakos poszlo :P

Musisz się zalogować, aby dodać odpowiedź.

PRZEGLĄDAJĄ TEMAT

1 aktywny w tym 0 zarejestrowanych, 1 gość, 0 ukrytych

FM REVOLUTION - OFICJALNA STRONA SERII FOOTBALL MANAGER W POLSCE
Największa polska społeczność Ponad 70 tysięcy zarejestrowanych użytkowników nie może się mylić!
Polska Liga Update Plik dodający do Football Managera opcję gry w niższych ligach polskich!
FM Revolution Cut-Out Megapack Największy, w pełni dostępny zestaw zdjęć piłkarzy do Football Managera.
Aktualizacje i dodatki Uaktualnienia, nowe grywalne kraje i inne nowości ze światowej sceny.
Talenty do Football Managera Znajdziesz u nas setki nazwisk wonderkidów. Sprawdź je wszystkie!
Polska baza danych - dyskusja Masz uwagi do jakości wykonania Ekstraklasy lub 1. ligi? Napisz tutaj!
Copyright © 2002-2024 by FM Revolution
[x]Informujemy, że ta strona korzysta z plików cookies w celu realizacji usług i zgodnie z polityką plików cookies. W każdym czasie możesz określić w swojej przeglądarce warunki przechowywania lub dostępu do plików cookies.