Tug's Training FM 2008

Ylv Krzewiciel myśli rewolucyjnej

Grupa: Użytkownik
Poziom ostrzeżeń: 0
0
24.11.2007, 16:11    Pytanie
Oczywiście nie ma kontaktu do redakcji (no bo po co), więc tu umieszczę świetny program treningowy Marka Tugwella. Zawiera osobne reżimy treningowe dla seniorów, jak i juniorów. Polecam:

TUG'S TRAINING

INSTRUKCJA INSTALACJI:
1. Ściągnij pliki (ale to chyba oczywiste)
2. Wypakuj do: Moje dokumenty/Sports Interactive/Football Manager 2008/Schedules (Jeśli go nie ma, to go stwórz)
3. Kiedy będziesz w ekranie treningu, kliknij na edytuj trening, potem importuj go, a następnie wybierz pliki i kliknij OK.

Pucek Stachanowiec

Grupa: Moderator
0
24.11.2007 16:46    #1
Dzięki. Działu Redakcja nie ma od kiedy jestem na suflerze.
To piłkarze przegrywają Twoje mecze, a nie taktyka. Ludzie wygadali już mnóstwo bzdur o taktyce, a ledwo wiedzą jak wygrać w domino.

0
24.11.2007 16:50    #2
Wcześniej też nie było. Zamierzacie kiedyś zrobić ten dział "redakcja", czy też będzie dalej tam puste miejsce? Powinien w jasny sposób być napisany kontakt do redakcji. Tracicie na tym bardzo dużo.

Pucek Stachanowiec

Grupa: Moderator
0
24.11.2007 17:02    #3
O dział Redakcja pytałem:
9pucek- [Krzewiciel Myśli Rewolucyjnej] @ 02-10-2007 17:04
Mam takie pytanie: kilkanaście dni temu pisaliście, że dział redakcja zostanie reaktywowany. Dzieje się coś w tej sprawie? Mam nadzieję, że nie pracujecie nad tym tak jak PiS nad stadionami...

Pawisco [Przodownik Pracy] @ 02-10-2007 17:50
pucek Ty serio o tych stadionach ??? xD xD xD

9pucek- [Krzewiciel Myśli Rewolucyjnej] @ 02-10-2007 17:56
Pracować tak jak PiS nad stadionami = mówić, że coś się robi a naprawde tego nie tworzyć.
Tak serio dopiero po pół roku (od przyznania EURO) rozwiązano targowisko na Stadionie Dziesięciolecia. Nie rozmawiajmy tu o tym bo pytam o dział redakcja - stadiony to było tylko porównanie.

Speed [El Commendante] @ 02-10-2007 17:59
Jak dział będzie zrobiony to pierwsi się o tym dowiecie.
9pucek- [Krzewiciel Myśli Rewolucyjnej] @ 02-10-2007 18:01
To wiem. Ale moglibyście chociaż podać realny termin.

Speed [El Commendante] @ 02-10-2007 18:04
Nie podamy, bo go nie znamy. Nad CM Rev siedzimy po godzinach pracy / nauki tak więc proszę zrozumieć, że czasami nie ma fizycznie możliwości by coś nowego zrobić, poprwaić. Jeśli trwa to długo to znaczy, że jest jakiś powód i nic nie da się zrobić, by to przyspieszyć.

9pucek- [Krzewiciel Myśli Rewolucyjnej] @ 02-10-2007 18:06
OK. Rozumiem.

Od tego czasu miją prawie dwa miesiące.
To piłkarze przegrywają Twoje mecze, a nie taktyka. Ludzie wygadali już mnóstwo bzdur o taktyce, a ledwo wiedzą jak wygrać w domino.

plich15 Partyzant

0
24.11.2007 17:05    #4
mogli byście napisac do jakich treningów poprzydzielac np.skrzydłowych pomocników,bocznych obronców itp bo umnie kiepsko z angielskim ;p

0
24.11.2007 17:10    #5
[quote]Jeśli uważasz, że żaden z zawodników nie pasuje do reżimu, przydziel go do reżimu, do którego Ci się wydaje, że by pasował,
Jeśli posiadasz lewego obrońcę, który lubi atakować, przydziel go do Defensywnego lub samego Pomocnika,
Jeśli Twój atakujący pomocnik jest maszyną do strzelania goli, daj mu trening strzelecki...
Trening stałych fragmentów gry jest obniżony, więc jeśli masz zawodników, którzy lubią uderzyć z wolnego, przydziel im identyczny trening, ale zwiększ stałe fragmenty.[/quote]

plich15 Partyzant

0
24.11.2007 17:13    #6
no ale mi chodzi o to co np znaczy full back to jest dla bocznych obronców ?

0
24.11.2007 17:17    #7
Pozycje:

Goalkeepers - Bramkarze
Defenders - Obrońcy
Defensive Midfielders - Defensywni Pomocnicy
Midfielders - Pomocnicy
Wingers - Skrzydłowi
Att Midfielders - Wysunięci Pomocnicy
Strikers - Napastnicy
Fast Strikers - Szybcy Napastnicy
Tall Strikers - Wysocy Napastnicy

Full Backs - tego to nie wiem, może boczny defensywny pomocnik albo boczny obrońca?

plich15 Partyzant

0
24.11.2007 17:18    #8
wielkie dzieki xD

Rad717 Żołnierz frontu ideologicznego

0
24.11.2007 17:21    #9
Chyba BARDZO kiepsko :)

To tak:
Goalkeepers - bramkarze
Defenders - obrońcy (tu dawaj środkowych obrońców i bocznych, którzy wolą nie chodzić do przodu)
Defending Midfielders (Def Mids) - defensywni pomocnicy (oprócz nich ja tu dorzucam obrońców w typie Roberto Carlosa)
Midfielders - pomocnicy (takie coś pośredniego między Def Mids a Att Mids)
Attacking Midfielders (Att Mids) - ofensywni pomocnicy (radzę przydzielać tu skrzydłowych i ofensywnych pomocników)
Strikers - napastnicy

Chyba o niczym nie zapomniałem :)

Co do działu redakcja to może boją się zalewania tysiącami telefonów i maili :)

Temat zamknięty.

PRZEGLĄDAJĄ TEMAT

1 aktywny w tym 0 zarejestrowanych, 1 gość, 0 ukrytych

FM REVOLUTION - OFICJALNA STRONA SERII FOOTBALL MANAGER W POLSCE
Największa polska społeczność Ponad 70 tysięcy zarejestrowanych użytkowników nie może się mylić!
Polska Liga Update Plik dodający do Football Managera opcję gry w niższych ligach polskich!
FM Revolution Cut-Out Megapack Największy, w pełni dostępny zestaw zdjęć piłkarzy do Football Managera.
Aktualizacje i dodatki Uaktualnienia, nowe grywalne kraje i inne nowości ze światowej sceny.
Talenty do Football Managera Znajdziesz u nas setki nazwisk wonderkidów. Sprawdź je wszystkie!
Polska baza danych - dyskusja Masz uwagi do jakości wykonania Ekstraklasy lub 1. ligi? Napisz tutaj!
Copyright © 2002-2024 by FM Revolution
[x]Informujemy, że ta strona korzysta z plików cookies w celu realizacji usług i zgodnie z polityką plików cookies. W każdym czasie możesz określić w swojej przeglądarce warunki przechowywania lub dostępu do plików cookies.