GRAFIKA - lokalizacja, bo to problem..

artiego Partyzant

Grupa: Użytkownik
Poziom ostrzeżeń: 0
0
25.11.2007, 12:24    Pytanie
Witam, zdecydowałem się napisać tego posta (chodź może temat powielam.., ale nie ma konkretnej odpowiedzi)

Posiadam bardzo fajny logopacks 77 krajów.. herby, logo lig, itd. wszystko fajnie, ale niesstety gra tego nie odnajduje.
Czytając suflera, sugerowano, aby wsz. pliki lokalizować w katalog : D:MOJE DOKUMENTYSports InteractiveFootball Manager 2008 i tak też czynie (ps. D:Moje Dokumenty - tak mam ustawione katalog windowsowy dokumentów!) swój logopacks wrzucam w . ../graphicslogopacks i tam podział na trzy katalogi - clubs, competitions, Nations. Posiadam równiez facepacki .. ale niestety, nic nie działa - w czym tkwi problem?

Pucek Stachanowiec

Grupa: Moderator
0
25.11.2007 12:32    #1
Grafikę należy wklejać do: Moje dokumenty Sports Interactive Football Manager 2008 graphics

W folderze graphics nie trzeba robić podfolderów.

Pamiętaj aby odznaczyć buforowanie skórki i zatwierdzić odświeżanie. W ustawieniach w FMie - Ustawienia - Dźwięk i Obraz.
To piłkarze przegrywają Twoje mecze, a nie taktyka. Ludzie wygadali już mnóstwo bzdur o taktyce, a ledwo wiedzą jak wygrać w domino.

Pucek Stachanowiec

Grupa: Moderator
0
25.11.2007 12:34    #2
I oczywiście trzeba utworzyć folder graphics.
To piłkarze przegrywają Twoje mecze, a nie taktyka. Ludzie wygadali już mnóstwo bzdur o taktyce, a ledwo wiedzą jak wygrać w domino.

artiego Partyzant

0
25.11.2007 12:43    #3
OK.. działa - tzn. zapomniałem o tym buforowaniu :`/

ale jakoś dziwnie to wsz. wygląda.. zdecydowanie lepiej to było dopracowane na FM07 :(

a kiedy można spodziewać się jakiegoś polskiego fullpacka + europa - głównie mam tutaj na myśli facepack. Można liczyć, że takie coś znajdzie się jako jeden download ? Przydatne byłoby coś takkiego - mogę poszperać i wrzucić link do tego logopacku - 77 krajów.. z logami drużyn, lig, pucharów ;)

Pawisco Weteran Wojny Ojczyźnianej

0
25.11.2007 12:48    #4
Aaaa.. i cos powiem czego Pucek nie powiedzial :P Nie probuj tez wrzucac grafy do folderu data! To na wypadek jakbys chcial cos znow zmieniac.

Musisz się zalogować, aby dodać odpowiedź.

PRZEGLĄDAJĄ TEMAT

1 aktywny w tym 0 zarejestrowanych, 1 gość, 0 ukrytych

FM REVOLUTION - OFICJALNA STRONA SERII FOOTBALL MANAGER W POLSCE
Największa polska społeczność Ponad 70 tysięcy zarejestrowanych użytkowników nie może się mylić!
Polska Liga Update Plik dodający do Football Managera opcję gry w niższych ligach polskich!
FM Revolution Cut-Out Megapack Największy, w pełni dostępny zestaw zdjęć piłkarzy do Football Managera.
Aktualizacje i dodatki Uaktualnienia, nowe grywalne kraje i inne nowości ze światowej sceny.
Talenty do Football Managera Znajdziesz u nas setki nazwisk wonderkidów. Sprawdź je wszystkie!
Polska baza danych - dyskusja Masz uwagi do jakości wykonania Ekstraklasy lub 1. ligi? Napisz tutaj!
Copyright © 2002-2024 by FM Revolution