Reprezentacja Polski

Actimel Młody aktywista

Grupa: Użytkownik
Poziom ostrzeżeń: 0
0
26.11.2007, 16:24    Pytanie
Czy ma ktos plik w którym znajduje się prawidłowa lista reprezentacji Polski ?
Gdzies juz cos takiego widziałem. Ale nie moge nigdzie znależć.

jarek111 Partyzant

0
26.11.2007 17:23    #20
Co do pytania głównego, to koledzy Pawisco i 9pucek już się wypowiedzieli.
Do Besthoppera a)Patcha zainstaluj b)Kup sobie grę w sklepie.
Do 9 pócka reprezentacja niepełnosprawnych z chęcią cię przyjmie już do Choroszczy dzwoniłem.
Do 9 pucka wystąp o ochronę znaku towarowego pt.9pucek, niech każdy kto używa takiego loginu ci płaci, łatwo namierzyć taką osobę.
A pliczek uaktualnia skład jednorazowo, dopóki sami nie zmienimy składu, skład będzie taki jak w pliczku, przynajmniej tak podejrzewam.

Pucek Stachanowiec

Grupa: Moderator
0
26.11.2007 17:33    #21
jareczku mojego loginu używam tylko ja.
Jeżeli patentuję 9pucek to i tak 9pócek to co innego.
To piłkarze przegrywają Twoje mecze, a nie taktyka. Ludzie wygadali już mnóstwo bzdur o taktyce, a ledwo wiedzą jak wygrać w domino.

Pucek Stachanowiec

Grupa: Moderator
0
26.11.2007 17:36    #22
opatentuję

Proponuje skończyć rozważania na temat 9pócka bo jego suflerowski styl nie jest tego wart.
To piłkarze przegrywają Twoje mecze, a nie taktyka. Ludzie wygadali już mnóstwo bzdur o taktyce, a ledwo wiedzą jak wygrać w domino.

9pócek Partyzant

0
26.11.2007 17:39    #23
wy mie nie lóbicie? dlaczemu? co zrobilem ja was lóbie

Musisz się zalogować, aby dodać odpowiedź.

PRZEGLĄDAJĄ TEMAT

1 aktywny w tym 0 zarejestrowanych, 1 gość, 0 ukrytych

FM REVOLUTION - OFICJALNA STRONA SERII FOOTBALL MANAGER W POLSCE
Największa polska społeczność Ponad 70 tysięcy zarejestrowanych użytkowników nie może się mylić!
Polska Liga Update Plik dodający do Football Managera opcję gry w niższych ligach polskich!
FM Revolution Cut-Out Megapack Największy, w pełni dostępny zestaw zdjęć piłkarzy do Football Managera.
Aktualizacje i dodatki Uaktualnienia, nowe grywalne kraje i inne nowości ze światowej sceny.
Talenty do Football Managera Znajdziesz u nas setki nazwisk wonderkidów. Sprawdź je wszystkie!
Polska baza danych - dyskusja Masz uwagi do jakości wykonania Ekstraklasy lub 1. ligi? Napisz tutaj!
Copyright © 2002-2024 by FM Revolution
[x]Informujemy, że ta strona korzysta z plików cookies w celu realizacji usług i zgodnie z polityką plików cookies. W każdym czasie możesz określić w swojej przeglądarce warunki przechowywania lub dostępu do plików cookies.