Ofensywne rzuty rozne-killer taktyka!

zbik27 Partyzant

Grupa: Użytkownik
Poziom ostrzeżeń: 0
0
28.11.2007, 13:09    Pytanie
Witam serdecznie, dzis na forum SI znalazlem sposob na skutreczne wykonywanie rzutow roznych (przynajmniej z komentarzy tak wynika, gdyz sam nie probowalem poniewaz mam trudnosci z przetlumaczeniem tego.) Tak wiec wrzucam tutaj sposob na rzuty rozne i moze znajdzie sie uczynna dusza ktora sprobuje przetlumaczyc to na jezyka polski

A oto i ten cudowny sposob Duronal'a:
Well after many hours of watching my strikers and defenders head corners over the bar or out of the ground i think i've finally nailed a half decent corner tactic.

First of all the corner taker should be set to 6 yard box.

Next remove any trace of people standing on the front post.

Now for the changes

1. select your 2 best headers (jumping plus heading e.g a centreback) and put one on attack near post and one on attack far post.

2. using your next best header select attack ball from deep. (for me this another defender)

Right now comes the fun part,

3. put a striker hopefully who's not bad with his head or anticipation on the far post

4. get your wingers or crossers of the ball and stick one outside of the area and one as a short option - this works on the theroy that if they pick the ball up they can knock a nice cross in.

5. take your 2nd striker and set him up as attack ball from deep.

6. with your AM set him to attack from deep as well.

7. Lastly get everyone else out of the box, e.g have your DM set to stay back maybe your left back etc etc.

Of course select your best corner taker for both right and left and then it's a case of watching and waiting.

Since i made these changes i've found that there's a 60-70% chance that i score from a corner. In the last 6 games of last season i scored from 9 corners. a most of these goals come from the attcking CBs.

i wish you the best of luck and hope you can repeat these results. Please let me know how you get on.

Regards

ON 1908 Partyzant

0
29.11.2007 17:09    #30
ejjj proszę podajcie mi link do sortusi.net ---------to jest zły link a ja prawidłowego nie pamiętam

Ylv Krzewiciel myśli rewolucyjnej

0
29.11.2007 17:13    #31
Popadacie już w skrajności. Rozumiem że FMM to jest oszukiwanie (zmiana parametrów piłkarzy, kondychy, kasy klubu itp.), ale ustawienie piłkarzy przy rożnym też? Ale nie będę wgłębiał sie w ten temat i polemizował z wami. Powiem tylko jedno: Jeśli ktoś chce znać się na FM-ie, to musi poznać wszystko jego aspekty. Te "złe" również. Dlatego sprawdzę to taktykę. Być może jakieś wnioski nasuną mi się po przetestowaniu tej taktyki i poprawię swoją.

klim1981 Żołnierz frontu ideologicznego

0
30.11.2007 15:17    #32
heh i właśnie dlatego jestem przeciwny założeniu działu taktyka - dziękuje postoje ... :/

m17essi Partyzant

0
20.07.2008 10:26    #33
Elo
Czy działają komuś te rożne bo ja chciałem sprawdzić jak to będzie i poustawiałem rożne według tych 7 punktów i w 6 meczach po rożnych zdobyłem 0 bramek,może coś źle ustawiłem mógłby ktoś wrzucić screena jak ma być ustawione

mrjonhs Młody aktywista

0
20.07.2008 10:52    #34
Ja tam się nic takiego nie bawie jak kiekieś ustawienia rożnych, bo i tak strasznie dużo goli z nich zdobywam , wystarczy ci do tego wysoki i skoczny napastnik:)

boro92921 Przodownik pracy

0
20.07.2008 10:57    #35
Ja tam się w takie coś nie bawie ale tu masz coś co może Ci się przydać.

http://www.cmrev(...)___.html

marcin55555 Partyzant

0
20.07.2008 11:07    #36
ja tez w to sie nie bawie ja mam swoj sposob na wykonywanie rzotow roznych.I moge sie pochwalic bo wiecej goli zdobywaja moi srodkowi obroncy

jarek19883 Żołnierz frontu ideologicznego

0
20.07.2008 13:22    #37
Dlaczego nie skorzystac z rady innych kolegow??hm?to nie oszustwo przeciez...
nigdy nikt wam nie podpowiadal na klasowkach??...
rownie dobrze za oszustwo mozna uznac...filtrowanie:pokaz realistyczne cele transferowe...
ja mam swoja taktyke i dziala:)

RobinWLKP Młody aktywista

0
20.07.2008 13:26    #38
I tak mase goli pada po roznych :) Srodkowy Obronca + gra glowa na conajmniej 10 = naprawde duzo goli :]

Wojtasgda Partyzant

0
20.07.2008 14:47    #39
A ja mam trochę inny problem z rzutami rożnymi. Mianowicie sam sobie ustawiłem wykonywanie SFG i są skuteczne tylko jest jeden mankament jakieś 90% strzelonych bramek po rzutach rożnych jest nie uznanych z powodu fauli moich zawodników. Da się coś z tym zrobić gram na 8.0.0

Musisz się zalogować, aby dodać odpowiedź.

PRZEGLĄDAJĄ TEMAT

1 aktywny w tym 0 zarejestrowanych, 1 gość, 0 ukrytych

FM REVOLUTION - OFICJALNA STRONA SERII FOOTBALL MANAGER W POLSCE
Największa polska społeczność Ponad 70 tysięcy zarejestrowanych użytkowników nie może się mylić!
Polska Liga Update Plik dodający do Football Managera opcję gry w niższych ligach polskich!
FM Revolution Cut-Out Megapack Największy, w pełni dostępny zestaw zdjęć piłkarzy do Football Managera.
Aktualizacje i dodatki Uaktualnienia, nowe grywalne kraje i inne nowości ze światowej sceny.
Talenty do Football Managera Znajdziesz u nas setki nazwisk wonderkidów. Sprawdź je wszystkie!
Polska baza danych - dyskusja Masz uwagi do jakości wykonania Ekstraklasy lub 1. ligi? Napisz tutaj!
Copyright © 2002-2024 by FM Revolution