Kasa ze sparingów

jaruone Młody aktywista

Grupa: Użytkownik
Poziom ostrzeżeń: 0
0
28.11.2007, 17:21    Pytanie
Pozyskujecie w ten sposób kasę ??
Wiem ze tak :) , ale wg. mnie to straszny wał jest - grając 3 ligowym Union Berlin raczej nikt z Premiership by nie chciał grać ze mną sparingów - ustawiłem sobie Barcę i Real odmówili, ale Tottenham,Newcastle, Betis,PSG,Panathinaikos mają jakąś chyba słabość do Berlina bo się godza bez żadnych ale - grają za jakies ochłapy (daje im po 150 tysi, sam zgarniam ok 200-600 tyś), a ostatnio zauważyłem że wystarczy dać jako 3 klub np. Real żeby odmówił, i jak juz tamci się zgodzą jako 3 klub dobieramy kogoś kto nie odmówi i możemy zmniejszyć stawkę tym 2 wcześniej umówionym (pewnie za )$ też zadziała nigdy jakoś serca nie miałem ich za darmo wykorzystać :)

Drużyna rezerw też przynosi profity - pierwszoligowe drużyny grać z nimi nie chcą, we wszystkich klubach rezerwy wcięło (oprócz niemieckiej którą gram.... i hiszpanskiej)
mecz rezerw np. z realem c, barcą b i sevillą b generuje 500 tyś euro im daję po 100, 50 - a jako że moje rezerwy nie grają w żadnych rozgrywkach łatwo przeliczyć jakie zyski można mieć z samych rezerw ok 1-1.5 mln na miesiąc.
NA początku miałem budżet transferowy =0 i na koncie z 200 tys, teraz mam 10 mln i to nawet bez większego zaangażowania (w trakcie sezonu sobie tak zacząlem zarabiać)
- gdyby to był Milan czy inny zespół to bym się nie dziwił ale niemiecki 3-ligowiec??
Choćbym grał 40 takich samych sparingów zawsze jest widownia i zarobek.
Traktuję to jako błąd gry i lekkie oszustwo , choć z drugiej strony Berlin duże miasto i kazdy zespół chce tu grać i zdobywać sympatię - zreszta turnieje "jaruone cup" (gram ligowe)
wpisały się na stałe w klimat miasta, i ciężko mi zrezygnowac z jedynego środka dzięki któremu mam szanse wyprowadzić ten klub z zapaści :P

Pucek Stachanowiec

Grupa: Moderator
0
28.11.2007 17:24    #1
Noo niezłe wały można kręcić...

A propo turniejów towarzyskich to gdy ustawie sobie turniej u siebie to pisze, że gram na neutralnym boisku a faktycznie jest to mój stadion. Niestety błąd.
To piłkarze przegrywają Twoje mecze, a nie taktyka. Ludzie wygadali już mnóstwo bzdur o taktyce, a ledwo wiedzą jak wygrać w domino.

k-u-b-a1 Przodownik pracy

0
28.11.2007 17:51    #2
szczerze? rok temu tak probowalem zarobic kase, jednak kluby ciagli mi odmawialy i nie mialem cierpliwosci prosic coraz to nowych o sparingi.. wole kupowac mlodych zawodnikow, wypromowac ich a nastepnie za dosyc spora kase ich sprzedawac ;) tak nabijam licznik w klubie.
i cos mi sie zdaje ze jest to taki lekki bug, gdyz kupuje jakiegos mlodego zawodnika za 1tys i po roku pare klubow o niego prosi wiec im sprzedaje po mniej wiecej 50tys, zeby znow po roku sciagnac go za darmo, poniewaz konczy mu sie kontrakt a klub go nie chce. oczywiscie u mnie gra w pierwszym, rozegra pare dobrych meczy i znow sie kluby po niego zglaszaja i znowu po 50tys. go sprzedaje..

jaruone Młody aktywista

0
29.11.2007 13:59    #3
[quote="9pucek"]A propo turniejów towarzyskich to gdy ustawie sobie turniej u siebie to pisze, że gram na neutralnym boisku a faktycznie jest to mój stadion. Niestety błąd.[/quote]

a ja myślałem (bo asystent prowadzi w tych meczach drużynę, mnie interesuje tylko stan konta) że mi mecz przenoszą na iny stadion bo mój za mały :P

Musisz się zalogować, aby dodać odpowiedź.

PRZEGLĄDAJĄ TEMAT

1 aktywny w tym 0 zarejestrowanych, 1 gość, 0 ukrytych

FM REVOLUTION - OFICJALNA STRONA SERII FOOTBALL MANAGER W POLSCE
Największa polska społeczność Ponad 70 tysięcy zarejestrowanych użytkowników nie może się mylić!
Polska Liga Update Plik dodający do Football Managera opcję gry w niższych ligach polskich!
FM Revolution Cut-Out Megapack Największy, w pełni dostępny zestaw zdjęć piłkarzy do Football Managera.
Aktualizacje i dodatki Uaktualnienia, nowe grywalne kraje i inne nowości ze światowej sceny.
Talenty do Football Managera Znajdziesz u nas setki nazwisk wonderkidów. Sprawdź je wszystkie!
Polska baza danych - dyskusja Masz uwagi do jakości wykonania Ekstraklasy lub 1. ligi? Napisz tutaj!
Copyright © 2002-2024 by FM Revolution
[x]Informujemy, że ta strona korzysta z plików cookies w celu realizacji usług i zgodnie z polityką plików cookies. W każdym czasie możesz określić w swojej przeglądarce warunki przechowywania lub dostępu do plików cookies.