Ciekawą rzecz zaobserwowalem?
Polfinal ligi mistrzów w grze mojej i mojego brata. Gram Man utd przeciwko barcie a wpierwszym meczu 1-1. Drugi mecz konczy sie 1-2 dla barcy no niby nic sie nie stalo ale chcielismy zobaczyc co sie stanie jak wczytamy gre i zagramy jeszcze raz, o to opisy kolejnycch prob
I- taktyka ofensywna bardzo, duza swoboda taktyczna itd. znowu 1-2 (1-0 do przerwy)
II- taktyka bardziej uwazna wiecej polecen taktycznych.. znowu 1-2 (1-0 do przerwy)
III - j.w z tym ze 1-4 (1-0 do przerwy)
IV- taktyka maksymalnie defensywna, niewiadomo ilu zawodnikow do krycia 1-2(1-0)
V- j.w z tym ze 1-4 (1-0) xD
zawsze druga bramke dla barcy strzela Eto
zawsze przynajmniej jedna asyste ma henry
zawsze przynajmniej jeden z naszych obroncow fatalnie kiksuje
I NIECH MI KTOS POWIE KURDE O CO CHODZI !!
Polfinal ligi mistrzów w grze mojej i mojego brata. Gram Man utd przeciwko barcie a wpierwszym meczu 1-1. Drugi mecz konczy sie 1-2 dla barcy no niby nic sie nie stalo ale chcielismy zobaczyc co sie stanie jak wczytamy gre i zagramy jeszcze raz, o to opisy kolejnycch prob
I- taktyka ofensywna bardzo, duza swoboda taktyczna itd. znowu 1-2 (1-0 do przerwy)
II- taktyka bardziej uwazna wiecej polecen taktycznych.. znowu 1-2 (1-0 do przerwy)
III - j.w z tym ze 1-4 (1-0 do przerwy)
IV- taktyka maksymalnie defensywna, niewiadomo ilu zawodnikow do krycia 1-2(1-0)
V- j.w z tym ze 1-4 (1-0) xD
zawsze druga bramke dla barcy strzela Eto
zawsze przynajmniej jedna asyste ma henry
zawsze przynajmniej jeden z naszych obroncow fatalnie kiksuje
I NIECH MI KTOS POWIE KURDE O CO CHODZI !!
Najnowsze posty