FM GENIE SCOUT

Ciolla Partyzant

Grupa: Użytkownik
Poziom ostrzeżeń: 0
0
01.12.2007, 22:14    Pytanie
Kiedy wyjdzie ten Scout wkońcu :D bo miał być już dwa tygodnie temu ;/ ??

Gentleman Żołnierz frontu ideologicznego

0
02.12.2007 00:37    #10
no to kolego dmx
Według mnie używanie FMGS to oszustwo dlatego , że wiesz jak dany zawodnik się rozwinie , do jakiego poziomu dojdzie , bądź nie dojdzie .
Pomyśl sobie znajdujesz jakiegoś piłkarza , umiejętności ma względne więc chcesz go kupić , włączasz scouta , NIEEEE nie rozwinie się tak że będzie miał same 20 nie kupuję go
Myślisz że taki Wenger to wie jak dany zawodnik się rozwinie ?? NIE , dlatego w Arsenalu jest tylu świetnych młodych piłkarzy , ponieważ on obserwuje piłkarzy (może nie dokładnie on tylko scouci , których wyśle gdzieś na Malediwy) i po obserwacjach może dojść do wniosku czy taki piłkarz przyda mu się w zespole , jaki ma potencjał , czy ten piłkarz jest ambitny itd

a teraz w krótkich słowach

Używanie GS to oszukiwanie samego siebie :)
Niech płonie ten ogień
płonie w każdym sercu
nauczymy się kochać
przestaniemy się bać
życie stanie się muzyką
stanie się to co ma się stać

0
02.12.2007 00:39    #11
Może nie wszyscy zrozumieli mój przekaz ,ale chodzi mi o to że w GS macie wszystko podane jak na tacy a w rzeczywistości tak nie ma :)
Niech płonie ten ogień
płonie w każdym sercu
nauczymy się kochać
przestaniemy się bać
życie stanie się muzyką

jarek19883 Żołnierz frontu ideologicznego

0
02.12.2007 00:49    #12
w fm wiele odbiega od rzeczywistosci!

fudi Przodownik pracy

0
02.12.2007 00:53    #13
Gentleman popieram Cię! ;> Pierwszy raz chyba ;p

~Sweet Reggae music ;>

Pucek Stachanowiec

Grupa: Moderator
0
02.12.2007 09:28    #14
Ja w kwestii GS wypowiedziałem się m.in. tutaj: http://www.cmrev(...)140.html
Nie będe kopiował mojej wypowiedzi i wklejał tutaj bo to byłoby żałosne. Jak ktoś chce przeczytać niech zajrzy.
To piłkarze przegrywają Twoje mecze, a nie taktyka. Ludzie wygadali już mnóstwo bzdur o taktyce, a ledwo wiedzą jak wygrać w domino.

Pawisco Weteran Wojny Ojczyźnianej

0
02.12.2007 10:02    #15
Ja gram bez GS i zyje, baaa uwazam ze niczego nie potrzebuje i jesli sciagne Genie to tylko z ciekawosci. Ten program byl jedynym jaki uzywalem w 07 i uwazam ze wszelkie edytory, scouty i modifiery to wiesniackie programy ktore potrafia zabic radosc z gry... I przyznam sie ze w 07 od czasu do czasu Genie byl wlaczony.

kmaster Partyzant

0
02.12.2007 11:00    #16
Ale kogo to obchodzi że wy uważacie że to jest oszustwo. Jak potrzebują to potrzebują i już. I kto powiedział że GS jest tylko do zawodników. ja czekam na niego bo musze wreszcie znaleść kilka osób do sztabu a przez filtry nie zawsze mam tak jak chce.

dmx2000 Partyzant

0
02.12.2007 11:01    #17
Zawodnik niekoniecznie musi rozwinac sie tak jak pokazuje to genie scout. Moze ale nie musi. Poprostu wiesz, ze zawodnik ma nieprzecietny talent a co z nim zrobisz to juz tylko zalezy od Ciebie i od zawodnika.
Z tym Wengerem to swietny przyklad jest. Obserwuje pilkarzy, sam, osobiscie. Tak sie sklada, ze w FM-ie nie mozna sobie osobiscie obejzec gry pilkarza i na tej podstawie samemu ocenic jego potencjalu. Jedyne co pozostaje to uzycie genie scouta. Dla mnie to tak jakbys sam obserwowal zawodnika. Skauci w grze nie udziela Ci nawet informacji czy zawodnik ma wysoki potencjal tylko porownaja go z najlepszym zawodnikiem w druzynie a jak prowadzisz slaba druzyne to takie porownania nic nie daja. Powtarzam, gdyby system skautingu w grze byl bardziej dopracowany to nie byloby sensu uzywac genie scouta ale poki co to narzedzie jest bardzo przydatne. Chociazby dlatego, ze zapamietuje zmiany atrybutow zawodnikow w przeciagu calej gry a nie tylko jednego sezonu jak jest w grze. No i zapamietuje zmiany atrybutow wszystkich zawodnikow w grze dzieki czemu mozesz zobaczyc jak rozwija sie zawodnik, ktorego sobie obserwujesz.

jarek19883 Żołnierz frontu ideologicznego

0
02.12.2007 11:57    #18
Gs nie jest zabroniony wiec to nie oszustwo!

0
02.12.2007 11:58    #19
co się stało że fudi się ze mną zgadza :D

Gentleman&Diana King - The light within :*
Niech płonie ten ogień
płonie w każdym sercu
nauczymy się kochać
przestaniemy się bać
życie stanie się muzyką

Musisz się zalogować, aby dodać odpowiedź.

PRZEGLĄDAJĄ TEMAT

1 aktywny w tym 0 zarejestrowanych, 1 gość, 0 ukrytych

FM REVOLUTION - OFICJALNA STRONA SERII FOOTBALL MANAGER W POLSCE
Największa polska społeczność Ponad 70 tysięcy zarejestrowanych użytkowników nie może się mylić!
Polska Liga Update Plik dodający do Football Managera opcję gry w niższych ligach polskich!
FM Revolution Cut-Out Megapack Największy, w pełni dostępny zestaw zdjęć piłkarzy do Football Managera.
Aktualizacje i dodatki Uaktualnienia, nowe grywalne kraje i inne nowości ze światowej sceny.
Talenty do Football Managera Znajdziesz u nas setki nazwisk wonderkidów. Sprawdź je wszystkie!
Polska baza danych - dyskusja Masz uwagi do jakości wykonania Ekstraklasy lub 1. ligi? Napisz tutaj!
Copyright © 2002-2024 by FM Revolution