Strona

FM GENIE SCOUT

Ciolla Partyzant

Grupa: Użytkownik
Poziom ostrzeżeń: 0
0
01.12.2007, 22:14    Pytanie
Kiedy wyjdzie ten Scout wkońcu :D bo miał być już dwa tygodnie temu ;/ ??

Gentleman Żołnierz frontu ideologicznego

0
02.12.2007 17:31    #50
przyznaję się
miałem kiedyś na dysku fmgs (sam nie wiem po co go ściągnąłem)
znalazłem fajnego brazylijczyka ( nie pamiętam jak się nazywal ) bez klubu
postanowiłem że go kupię ( nie pamiętam kim grałem ale chyba kimś z conference) wpisałem jego imię(nazwisko , ksywe sam nie wiem co to było ) i znalazło mi chyba pół miliona piłkarzy o takim imieniu
nie chciało mi się szukać , wywaliłem gs i zacząłem szperać po ligach typu słowacka słoweńska czeska rumuńska węgierska i znalazłem (uczciwie) kilkunastu lepszych zawodników :)
Niech płonie ten ogień
płonie w każdym sercu
nauczymy się kochać
przestaniemy się bać
życie stanie się muzyką
stanie się to co ma się stać

jarek19883 Żołnierz frontu ideologicznego

0
02.12.2007 17:35    #51
z kad wiesz ze byli lepsi??przecierz brazylijczyka nie sprawdziles!po za tym nie wiem po co szukales tego brazylijczyka jak i tak by nie dostal pozwolenia na prace

0
02.12.2007 17:37    #52
o to chodzi że miał obywatelstwo jakiegoś kraju ue
mieli lepsze umiejętności na początku gry :)
Niech płonie ten ogień
płonie w każdym sercu
nauczymy się kochać
przestaniemy się bać
życie stanie się muzyką

0
02.12.2007 17:42    #53
no ale z kad wiesz ze mieli lepsze umiejetnosci??scout ci powiedzial??kurde panowie tak to my sprzeczac mozemy sie calymi dniami i nie znajdziemy porozumienia!racja jest po obu stronach ale za oszustwo tego nigdy nie uznam!ewentualnie za wyrownanie szans z managerami w grze!napewno scout troche ulatwia!sama gra ma tyle bledow ze jeden dodatek nie zaszkodzi w ulepszeniu rozgrywki:)

0
02.12.2007 17:47    #54
poprostu widziałem ich profil i stwierdziłem że są lepsi :)
Niech płonie ten ogień
płonie w każdym sercu
nauczymy się kochać
przestaniemy się bać
życie stanie się muzyką

0
02.12.2007 17:51    #55
aha!Ja tam do genie nc nie mam!po kilku sezonach fajnie go wlaczyc i popatrzec na profile plakow:)zeby ocenic czy wreszcie zaczniemy odnosic sukcesy:)

kubamalina Partyzant

0
02.12.2007 18:55    #56
Ja takze umiem sobie radzic i nie kozystam z zadnych Scoutow Fmm i innych oszustw:)

gonzales Partyzant

0
02.12.2007 19:18    #57
Tak się przyglądam tej dyskusji i muszę stwierdzic ze zadna ze stron nie ma calkowitej racji.
Jakby nie patrzec gra ze scoutem i wygrywanie wszystkiego szybko sie nudzi. Ale granie bez niego jest uciązliwe, tym bardziej ze komputer oszukuje. To ze np Real M czy Manchaster U sciagnie dobrego grajka z wysokim PA, o ktorym moi skauci powiedzieli jednoznacznie zez niego nic nie bedzie mozna jeszcze przebolec tym ze to bogate kluby, mają dobrych skautów itp.
Ale podam prosty przyklad. Gralem Lechem i moim grajkiem zainteresowal sie sheffiel wed, 18 miejsce w premiership. gdy sprawdzialem ich wiedze, zaden z nich nie mial zadnego pojecia o polsce. ba nawet dodalem nowego managera wybierając wlasnie sheffield wed i wszyscy skauci (a bylo ich 4) mieli za zadanie wyszkukiwac grajkow tylko w anglii.
to nie tylko jeden przyklad, takie rzeczy caly czas sie dzieją. więc skąd u licha oni wszystko wiedzą. czyzby komputer oszukiwal? Będąc oszukiwanym grająć bez skauta lub z nim osobiscie wybralbym to drugie...

0
02.12.2007 19:25    #58
ej jak scoutem wygrywasz wszystko???owiedz mi!najpierw musisz odpowiednio wyszkolic zawodnika bo jak ma 15 lat to raczej nie pogra!tak wiec trwa to ladnych pare lat!

gonzales Partyzant

0
02.12.2007 19:37    #59
tak, ale czesto znajduje graczy 18-20 lat, ktorzy do gry np w polskiej lidze są juz gotowi nawet po roku od przyjscia. mam kilku graczy ktorzy wysokie PA, z kazdym rokiem są coraz lepsi a ja coraz bardziej dominuje w lidze. troche to nudne ale dopoki SI nie poprawi scoutingu gra bez dodatkow moze byc irytjąca. mam kilku graczy z CA ponizej 120 a PA powyzej 170 i wszyscy trenerzy i scouci (jeden ma nawet ocene potenjalu gracza 19!) jednoznacznie steirdzają ze pilkarz sie nie rozwinie. w realnym swiecie jesli ktos ma talent od razu golym okiem to widac, nawet jak ma 17, 18 lat. FM bez geniescouta - tak, ale dopiero gdy si zrobi normalny sxouting

Strona

Musisz się zalogować, aby dodać odpowiedź.

PRZEGLĄDAJĄ TEMAT

1 aktywny w tym 0 zarejestrowanych, 1 gość, 0 ukrytych

FM REVOLUTION - OFICJALNA STRONA SERII FOOTBALL MANAGER W POLSCE
Największa polska społeczność Ponad 70 tysięcy zarejestrowanych użytkowników nie może się mylić!
Polska Liga Update Plik dodający do Football Managera opcję gry w niższych ligach polskich!
FM Revolution Cut-Out Megapack Największy, w pełni dostępny zestaw zdjęć piłkarzy do Football Managera.
Aktualizacje i dodatki Uaktualnienia, nowe grywalne kraje i inne nowości ze światowej sceny.
Talenty do Football Managera Znajdziesz u nas setki nazwisk wonderkidów. Sprawdź je wszystkie!
Polska baza danych - dyskusja Masz uwagi do jakości wykonania Ekstraklasy lub 1. ligi? Napisz tutaj!
Copyright © 2002-2024 by FM Revolution
[x]Informujemy, że ta strona korzysta z plików cookies w celu realizacji usług i zgodnie z polityką plików cookies. W każdym czasie możesz określić w swojej przeglądarce warunki przechowywania lub dostępu do plików cookies.