Zadłużenie

lukaszasada Partyzant

Grupa: Użytkownik
Poziom ostrzeżeń: 0
0
02.12.2007, 09:58    Pytanie
właśnie kończy mi się pierwszy sezon w 6 ligowym angielskim Redditch i zadłużenie klubu sięga.. 350 tyś euro. Jak sobie z tym poradzić? co mi grozi jeśli nic z tym nie zrobie. Zarząd od początku sezonu czeka na propozycję przejęcia klubu, ale nie ma ofert. w FM 07 miałem podobny problem jednak znikł po przejęciu przez nowego prezesa. Z góry dzięki za info.
!

Mally89 Partyzant

0
02.12.2007 14:12    #10
ale to jest raczej na krótką mete sprzedaz zawodników :-] zobacz czy nie przekraczasz strasznie budzet płącowy, i pewnie powodem jest tego ta 6 liga angielska miliony kibicó ci nie przychodzą więc masz przed sobą syzyfową pracę ;-) Powodzenia.

KODI91 Partyzant

0
02.12.2007 14:20    #11
ludzie co wy gadacie to jest 6 liga ! sprzedal by caly sklad i pewnie by nie dostal 350tys euro ;| gralem kiedys OXFORD UNITED (5liga) to transfery byly na max 50tys...i to juz wypas...a zazwyczaj przeprowadza sie tam do 10-20tys transfery wiec nie wiem jakim cudem mialby splacic dlug sprzedawajac pilkarzy ;/;/..ja proponuje Ci tak:
1. znajdz sobie klub patronacki obojetnie jaki zawsze jakis pieniadz sie przyda nie musi to byc cfc afc itp wystarczy np jakis watford ;].
2. na poczatku sezonu staraj sie zorganizowac jak najwiecej sparingow z bardzo dobrymi zespolami i na swoim stadionie wtedy duzo $ z biletow bedzie na koncie...
3. wygraj jakies trofeum xD ;p ale najlepiej to staraj sie dojsc w pucharach krajowych t.j. Puchar Anglii tam za kazdy awans dostajesz niemale pieniadze jak na taki klub ;)
powodzenia

Użytkownik uznał post za pomocny

KODI91 Partyzant

0
02.12.2007 14:24    #12
p.s. sorki za drugi post...nie wiem jak jest w FM 08 ale w 07 jak gralem to byl taki bug ze np zakontraktowalem gracza na 600$ tyg. i pozniej podpisywalem co chwile z nim kontrakt z nizsza placa az doszlo do najnizszych ;p i tak z kazdym tez duzo zaoszczedzilem ;D nie kazdy gracz sie zgadza ale wiekszosc. w FM 08 tego nie robilem ;) a OXFORDEM gralem juz w Pucharze Uefa ;)

lukaszasada Partyzant

0
02.12.2007 14:55    #13
KODI91 dobrze mówisz. W 6lidze mam 0euro na transfery, zawodnicy nie chcą przychodzić, do tego w 6 lidze zadłużenie 350k euro to naprawde dużo. Ciężko z tego wyjść. Wygrać jakąś runde? moje marzenie ale w 1 sezonie odpadałem bo trafiałem na lepszych. Zobaczymy jak to będzie w drugim sezonie.

Nikt tych grajków kupić nie chce. Musiałem zwolnić 20. Drugi sezon się zaczyna, sami Polacy praktycznie. Pierwszy sezon skończyłem na 6 pozycji, 1 miejsca do barażu ;] Pozdrawiam i dzięki za pomoc. Trzeba wygrywać w pucharach.
!

Bestian Partyzant

0
02.12.2007 20:20    #14
Kiepsko.. 6 liga angielska... i mowisz, ze sami polacy.. to pewnie zatrudniasz tych co na zmywaki przyjechali :D LOL

nie powaznie.. ja gram zespolem w 2 polskiej lidze i mam 1 mln euro zadluzenia od 6 miesiecy.. zrobilo mi sie tak po pierwszym sezonie i teraz zarzad wplaca ok 100 tys co miesiac na konto i utrzymuje sie na poziomie 1 mln ponizej zera... glownie transferami sie tak zabilem .. ale przynajmniej mam awans do 1 ligi prawie zapewniony... co do kasy.. to tak slyszalem, ze mozna rozgrywac sparingi... ale zaden lepszy zespol nie chce do mnie wpasc na kawe... niestety... moze ktos poradzi jakie zapraszac zeby sie godzily.. i kiedy najlepiej

lukaszasada Partyzant

0
02.12.2007 20:30    #15
Bestian, u mnie podobnie nikt od Premiership az do Coca Cola 1 nie chciał przyjechać.. wysłałem ponad 30 zaproszeń. I nie dało rady, ale teraz jakoś wychodzę powoli. Gram lepiej w pucharach, w lidze na majstra idę (6 ligi, zawsze coś ^^). Po prostu sukcesy wyciągnął Cię z problemów finansowych. U mnie zarząd jakoś specjalnie nie płakał mimo, że utrzymywało się ujemne konto przez rok. Teraz 9 Polaków, 1 Anglik i 1 Australijczyk w podstawowym składzie. Dobrze Ci ze zmywaków grają ;P
!

Musisz się zalogować, aby dodać odpowiedź.

PRZEGLĄDAJĄ TEMAT

1 aktywny w tym 0 zarejestrowanych, 1 gość, 0 ukrytych

FM REVOLUTION - OFICJALNA STRONA SERII FOOTBALL MANAGER W POLSCE
Największa polska społeczność Ponad 70 tysięcy zarejestrowanych użytkowników nie może się mylić!
Polska Liga Update Plik dodający do Football Managera opcję gry w niższych ligach polskich!
FM Revolution Cut-Out Megapack Największy, w pełni dostępny zestaw zdjęć piłkarzy do Football Managera.
Aktualizacje i dodatki Uaktualnienia, nowe grywalne kraje i inne nowości ze światowej sceny.
Talenty do Football Managera Znajdziesz u nas setki nazwisk wonderkidów. Sprawdź je wszystkie!
Polska baza danych - dyskusja Masz uwagi do jakości wykonania Ekstraklasy lub 1. ligi? Napisz tutaj!
Copyright © 2002-2024 by FM Revolution