Czy ta gra jest p*****na ? :/

Kamlaq Partyzant

Grupa: Użytkownik
Poziom ostrzeżeń: 0
0
03.12.2007, 16:41    Pytanie
Instalując patch 8.0.1 myślałem, że wkońcu będę mógł pograć w grę bez bugów. Dziś niestety moja komputerowa myszka poleciała przez okno (na szczęście najpierw je otworzyłem) po tym jak przegrałem meczyk Chelsea (której jestem managerem) - Aston Villa. Przez 90 minut przeważałem, moi piłkarze mieli ok. 10 "stuprocentówek", a że w ataku grali Drogba z Aguero to mecz powienien zakończyć się gradem bramek... lecz niestety... skoro nie trafiali do pustej bramki z lini pola bramkowego... w 91 minucie pierwszy atak Aston Villi i jakiś frajer mija Cecha i zdobywa bramkę (chwile po tym momencie otwieram okno)... daje ustawienie 2-4-4, maxymalny atak, akcja... Lampard na skrzydło, tam Malouda mija obrońce, wykłada piłke do Drogby i GOOOOOOOOOL...a nie ma! Drogba niestety faulował oO (teraz myszka leci przez okno). Bramkarz godzine czeka z rozpoczęciem gry i sędzia kończy mecz. Rozumiem gdyby takie przypadki zdarzały się raz na jakiś czas... ale jeśli mam tak co mecz? :/ Jak u was to wygląda?... dopóki nie wyjdzie patch który poprawi ten zasrany silnik meczowy to daje sobie z FMem spokój bo mi żyłka wkońcu strzeli... wkurzają mnie też błędy obrońców i pomocników którzy nie ruszają sie z piłką, tracą ją i gol dla przeciwnika... albo rzuty rożne, dośrodkwanie na krótki słupek i piłkarz strzela przed siebie (4m koło bramki). Dalej wymieniać juz mi sie nie chce... :/

Zagłębiaczek Partyzant

0
03.12.2007 16:44    #1
FM powinien miec chyba ograniczenia dla ludzi z nerwica... xD

Piotrś Młody aktywista

0
03.12.2007 16:46    #2
Ten może sie napisze fala na mnie xD ale nie rozumiemm w czym to Ci moge pomóc?:>
Jak u nas jest -według mnie poziom gry jest wiekszy...i jest tez pare znaczących błedów przez co trzeba sie na prawda napracowac by wygrywac?:> Taktyka...Rozmowa może tego to wina?:> (jesli uzywasz taktyki z poprzedniej wersji to powiem Ci ze mi sie one nie sprawdzaja...?:) ) Hmm? ktoś cos dodaaa?:>...Ps biedna myszka ^^

Visioner Przodownik pracy

0
03.12.2007 16:46    #3
no niestety taka prawda, choc po patchu i tak o wieleee lepiej sie gra, tez mam czesto tak, chociaz nie az tak strasznie czesto, owszem zdarza sie ze przyciskajac przeciwnika idzie kontra i jakis frajer z rezerw popisuje sie kapitalnym uderzeniem, dlatego uwazam FM 2007 (spatchowany) za lepszy, a ci do tego problemu to daj szanse innym w ataku, nazwiska nie graja :)

Pucek Stachanowiec

Grupa: Moderator
0
03.12.2007 16:47    #4
Kultury trochę!!!

Odpowiadając na pytnie NIE nie zauważyłem tego w każdym meczu. Twoja historia naprawdę jest dramatyczna ale jeżeli masz patcha i oryginalną grę (gdyby jakieś niespodzianki - chociaż wątpie) to doszukuj się czegoś w sobie a nie w grze. Jak dla mnie jesteś poprostu słabym managerem.
To piłkarze przegrywają Twoje mecze, a nie taktyka. Ludzie wygadali już mnóstwo bzdur o taktyce, a ledwo wiedzą jak wygrać w domino.

Kamlaq Partyzant

0
03.12.2007 16:47    #5
Przed graniem w FMa 2008 byłem spokojnym człowiekiem ;>
To ta gra doprowadza mnie do frustracji ale skoro wydałem na nią troche kasy to chce mieć z tego jakąś przyjemność a narazie tylko problemy... no i 50 zł za myszke poszło się walić. :[

darek.fm@onet.eu Przodownik pracy

0
03.12.2007 16:49    #6
po prostu bugi i tyle nic na to nie poradzisz. moze po prostu drogba ma ustawiona agrejse wysoka, albo po prostu tak jest czesto w pojedynkach glowkowych sa faule, a to przez glupie uderzenie, a to przez pomoc reka, pociagniecie koszulki. jezeli masz tak co mecz to rzeczywiscie nie jest to jakis bug tylko cos jest nie tak z twoim zespolem. sprobuj pozmienia jakies polecenia indywidualne polecenia dla pomocnikow i obroncow, cofnij linie obrony, ustawiaj krycie 1 na 1 i wybierz oborncom przeciwnikow. ja sam kiedys grale chelsea i tez tak mialem. nie radze ci grac takimi dobrymi zepsolami. wez sobie jakis slabszy. a najlepsza rada to po prostu zmien zepol.

Visioner Przodownik pracy

0
03.12.2007 16:50    #7
po prostu SI chyba za bardzo sobie do serca przyjela opinie wyjadaczy, ze gra jest banalna (po czesci to prawda, z 6 ligi awanse do premiership pod rzad, bez S&L :P) i w FM 2008 przegieli w druga strone :D

Pucek Stachanowiec

Grupa: Moderator
0
03.12.2007 16:51    #8
Myszke sam wyrzuciłeś więc nie miej o to pretensji do gry...
Już w tym temacie nic nie napiszę bo nie ma po co.
To piłkarze przegrywają Twoje mecze, a nie taktyka. Ludzie wygadali już mnóstwo bzdur o taktyce, a ledwo wiedzą jak wygrać w domino.

Piotrś Młody aktywista

0
03.12.2007 16:59    #9
Darek ale to nie zalezy od zespołu:P a faul hmm przypadek albo realistyka jaka miała byc:P
ale ten nie rozumiem wogóle czemu tu to umiesciłes:P (na suflerku)?:>:P to jak ja bym napisał grałem z arką wygrywałem 3 do 1 i zremisowałem!? co zrobic zeby tak nie było ... bo napastnik nie strzelił setkii xD?:>:P... i czy u was tez tak jestt xD zadnej sensownej odp nie mozna dacc:D

Temat zamknięty.

PRZEGLĄDAJĄ TEMAT

1 aktywny w tym 0 zarejestrowanych, 1 gość, 0 ukrytych

FM REVOLUTION - OFICJALNA STRONA SERII FOOTBALL MANAGER W POLSCE
Największa polska społeczność Ponad 70 tysięcy zarejestrowanych użytkowników nie może się mylić!
Polska Liga Update Plik dodający do Football Managera opcję gry w niższych ligach polskich!
FM Revolution Cut-Out Megapack Największy, w pełni dostępny zestaw zdjęć piłkarzy do Football Managera.
Aktualizacje i dodatki Uaktualnienia, nowe grywalne kraje i inne nowości ze światowej sceny.
Talenty do Football Managera Znajdziesz u nas setki nazwisk wonderkidów. Sprawdź je wszystkie!
Polska baza danych - dyskusja Masz uwagi do jakości wykonania Ekstraklasy lub 1. ligi? Napisz tutaj!
Copyright © 2002-2024 by FM Revolution
[x]Informujemy, że ta strona korzysta z plików cookies w celu realizacji usług i zgodnie z polityką plików cookies. W każdym czasie możesz określić w swojej przeglądarce warunki przechowywania lub dostępu do plików cookies.