Instalując patch 8.0.1 myślałem, że wkońcu będę mógł pograć w grę bez bugów. Dziś niestety moja komputerowa myszka poleciała przez okno (na szczęście najpierw je otworzyłem) po tym jak przegrałem meczyk Chelsea (której jestem managerem) - Aston Villa. Przez 90 minut przeważałem, moi piłkarze mieli ok. 10 "stuprocentówek", a że w ataku grali Drogba z Aguero to mecz powienien zakończyć się gradem bramek... lecz niestety... skoro nie trafiali do pustej bramki z lini pola bramkowego... w 91 minucie pierwszy atak Aston Villi i jakiś frajer mija Cecha i zdobywa bramkę (chwile po tym momencie otwieram okno)... daje ustawienie 2-4-4, maxymalny atak, akcja... Lampard na skrzydło, tam Malouda mija obrońce, wykłada piłke do Drogby i GOOOOOOOOOL...a nie ma! Drogba niestety faulował oO (teraz myszka leci przez okno). Bramkarz godzine czeka z rozpoczęciem gry i sędzia kończy mecz. Rozumiem gdyby takie przypadki zdarzały się raz na jakiś czas... ale jeśli mam tak co mecz? :/ Jak u was to wygląda?... dopóki nie wyjdzie patch który poprawi ten zasrany silnik meczowy to daje sobie z FMem spokój bo mi żyłka wkońcu strzeli... wkurzają mnie też błędy obrońców i pomocników którzy nie ruszają sie z piłką, tracą ją i gol dla przeciwnika... albo rzuty rożne, dośrodkwanie na krótki słupek i piłkarz strzela przed siebie (4m koło bramki). Dalej wymieniać juz mi sie nie chce... :/
Najnowsze posty