Partnerstwo, media--->update

Karpin Krzewiciel myśli rewolucyjnej

Grupa: Użytkownik
Poziom ostrzeżeń: 0
0
03.12.2007, 19:22    Pytanie
Robię update taki na własny użytek, a jak zawsze w FMie mało polskich gazet, TV, stron internetowych, podobnie jak klubów partnerskich (filia lub patron). I tutaj mam do was prośbę, wypisujcie znane wam tutaj gazety, TV, radia, itd. (ogólnie media, do zrobienia w FMie), a także związki między klubami. Kto jest klubem filialnym a kto patronackim. Z góry dzięki.

Piotrś Młody aktywista

0
03.12.2007 19:39    #10
ano w sumie jak na wlasny uzytek xD nie przeczytałem :P przyznaje racjeeee =='' moja wina haha xD

0
03.12.2007 19:43    #11
No to znajdź mi umowy partnerskie między klubami w necie? Albo większość mediów? Szukałem, ale wszystkiego się nie znajdzie. Co to za problem takie coś podać? Każdy jest fanem jakiegoś klubu i zna jego umowy z innymi klubami i lokalne gazety, czy strony

Dereds Przodownik pracy

0
03.12.2007 19:51    #12
Zagłebe lUbin filia Tottenham patron
Lech filia Arsenal patron
Groclin patron Obra kościan filia

Użytkownik uznał post za pomocny

Pucek Stachanowiec

Grupa: Moderator
0
03.12.2007 19:59    #13
Karpin muszę to napisać postaram się aby to była ostatnia moja odpowiedź w tym temacie. Nie ufaj wszystkim wypowiedziom bo niektóre będą wyimaginowane albo zupełnie z kosmosu. Wypowiedzi suflerowiczów nie są zazwyczaj w takiej kwesti podparte żadnym źródłem tylko domysłami ale jak chcesz mieć niewiarygodny update to proszę bardzo.

To piłkarze przegrywają Twoje mecze, a nie taktyka. Ludzie wygadali już mnóstwo bzdur o taktyce, a ledwo wiedzą jak wygrać w domino.

jarek19883 Żołnierz frontu ideologicznego

0
03.12.2007 20:12    #14
pucek chyba masz na mysli post kuby?ja pierwsze slysze ze polskie kluby maja takch patronatow oO .ale moze kuba sie nie myli.Gazeta lubuska jest naprawde jest to dziennik

mariusz90 Żołnierz frontu ideologicznego

0
03.12.2007 20:14    #15
Lech filia Arsenal patron ? Jako Lechita pierwsze słyszę!

0
03.12.2007 20:25    #16
Do takiej umowy miało dojść, ale nie wiem czy doszło, ale są umowy z drużynami większymi, choćby Widzew z Liverpoolem, czy właśnie Zagłębie z Tottenhamem.

111esede Młody aktywista

0
03.12.2007 20:30    #17
dokladnie pierwsze slysze zeby Lech byl filia Arsenalu...
Arsenal co najwyzej ma zagrac sparing z Legia na otwarcie nowego stadionu (tak zostalo zapisane w umowie sprzedazy Fabianskiego), ale i w tym wypadku nie mozna mowic o zadnej filii czy patronie, poprostu mecz i nic wiecej...

Tak samo bzdura jest ten Totenham czy Zaglebiu L. faktycznie kiedys byly takie plany Michniewicz cos o tym mowil, ale na obecna chwile wyglada na to ze klubem patronackim Zaglebia jest Benfica Lizbona (chociaz nie wiem czy jest to sformalizowane - wypozyczyli ostatnio dwoch pilkarzy a ich prezes w jakiejs tam gazecie mowil ze w zimie maja jechac do Portugali negocjowac przedluzenie ich wypozyczenia na nastepny sezon i mozliwe ze jakis nowych zawodnikow) wiec jezeli juz to wlasnie Benfica jest klubem patronackim Zaglebia L...

jakie jeszcze zwiazki miedzy klubami sa... Lech i Amica Wronki de facto maja to samo szefostwo (bo koncern Amica bodajze dalej jest chyba wlascicielem klubu z Wronek ale na 100% nie jestem pewien)... Bodajze wczoraj czy przedwczoraj czytalem ze Lech podpisal tez umowe o wspolpracy od przyszlego sezonu z Warta... ale skoro Mariusz90 jest kibicem Lecha to on powinnien miec wiecej informacji na ten temat...

Ostatnio Zaglebie Sosnowiec wypozyczylo dwoch pilkarzy z rezerw Dynama Kijow i to moze byc poczatek jakiejs wspolpracy ale to przypuszczenia...

Pozostale kluby maja generalnie podpisane umowy z klubami mlodziezowymi (Legia ma chyba dwa czy trzy takie klubu) albo ewentualnie z klubami ktory nie ma w FM...

David93 Partyzant

0
03.12.2007 20:36    #18
http://www.sport(...)078.html

Tam wszystko pisze!!!
Prawdziwy Lechita potrafi wszystko udowodnic :P:P

Pawisco Weteran Wojny Ojczyźnianej

0
03.12.2007 20:38    #19
Tez mi sie wydaje ze Zaglebie jest filia Benfiki. A Lech i Arsenal to bzdura ;] Widze ze jest tu wiecej domyslow niz prawdy, dlatego ciezko cokolwiek pisac na ten temat. Wydaje mi sie ze trzeba wchodzic na strony poszczegolnych klubow i tam cos szukac.

Temat zamknięty.

PRZEGLĄDAJĄ TEMAT

1 aktywny w tym 0 zarejestrowanych, 1 gość, 0 ukrytych

FM REVOLUTION - OFICJALNA STRONA SERII FOOTBALL MANAGER W POLSCE
Największa polska społeczność Ponad 70 tysięcy zarejestrowanych użytkowników nie może się mylić!
Polska Liga Update Plik dodający do Football Managera opcję gry w niższych ligach polskich!
FM Revolution Cut-Out Megapack Największy, w pełni dostępny zestaw zdjęć piłkarzy do Football Managera.
Aktualizacje i dodatki Uaktualnienia, nowe grywalne kraje i inne nowości ze światowej sceny.
Talenty do Football Managera Znajdziesz u nas setki nazwisk wonderkidów. Sprawdź je wszystkie!
Polska baza danych - dyskusja Masz uwagi do jakości wykonania Ekstraklasy lub 1. ligi? Napisz tutaj!
Copyright © 2002-2024 by FM Revolution