problemy z wypożyczeniami młodych zawodników

Thefuture Partyzant

Grupa: Użytkownik
Poziom ostrzeżeń: 0
0
04.12.2007, 00:21    Pytanie
otóż mam duży problem z wypożyczeniami moich młodych zawodników do innych klubów. Obecnie gram Chelsea i nich nie chce wypożyczyć moich młodych. Sinclar, Sahar czy ostatnio ściągnięty Marcelo. Nawet gdy próbuje wysłać ich do klubu filialnego oni za każdym razem odrzucaja ofertę wypożyczenia. Napiszę, że tym klubem jest PSV i grają nawet w pucharach. Co ciekawe na początku gry Sahar bez problemów poszedł na półroczne wypożyczenie, a potem to juz nie chciał. W FM 07 jakoś zawsze było dużo chętnych na wypożyczenie, a tutaj nie chcą wypożyczać nawet te słabsze kluby, tylko się pytają ile oczekuję kasy za niego. Jest możliwość, aby ci młodzi się ogrywali na wypożyczeniach czy niestety będą się marnować w rezerwach. Do pierwszego składu im brakuje jeszcze, a w pierwszej drużynie mam wystarczająco dużo ludzi na każdej pozycji. Aha i jeszcze dopiszę, że zawodnik w samopoczuciu ma ''chce nabrać doświadczenia na wypożyczeniu''.
Peace

k-u-b-a1 Przodownik pracy

0
04.12.2007 00:26    #1
no to wypozyczaj ich do innych klubow, ale za darmo. chelsea ma dosc duzo kasy, wiec na tym mozesz spasowac ;) a moze kwestia dlugosci wypozyczenia. staraj sie ich wypozyczac zawsze do konca sezonu, by mogli sie jakos zgrac z innymi itd.

Rad717 Żołnierz frontu ideologicznego

0
04.12.2007 00:30    #2
Pewnie dajesz zbyt wysokie warunki np. chcesz, żeby kluby pokrywały 100% jego wynagrodzenia a dla takich zespołów jest to tak jakby do Legii chciał się przenieść Ronaldinho i jeszcze chciałby pensję z Barcy. A Sahar np. mógł się bardzo polepszyć i uważać, że już nie zasługuje na wypożyczenie do marnego klubiku (chociaż PSV takim chyba nie jest - ale patrząc z punktu gracza Chelsea :P). Ustaw w statusie transferowym, że jest do wypożyczenia i nie na sprzedaż a pewnie od razu się ktoś zgłosi z ofertą wypożyczenia.

Co do rezerw. Możesz im organizować sparingi z mocnymi zespołami. Z tego w dodatku jest bardzo duża kasa z biletów na mecze.

Kerry Krzewiciel myśli rewolucyjnej

0
04.12.2007 00:36    #3
Tak naprawdę, to zależy od poziomu drużyny, ligi czy oceny zawodnika. Może zawodnik woli walczyć o miejsce w podstawowym składzie Chelsea, niż grać w PSV. Przecież Premier League jest jedną z najlepszych (według mnie najlepszą) lig świata. Dlatego trudno mu się dziwić, że woli trenować z lepszymi.

Thefuture Partyzant

0
04.12.2007 13:40    #4
kuba1 a co ty myślisz, że ja ich chcem za kasę wypożyczać??? I co mi da jakieś 100tys. funtów. Rad717 problem w tym, że nikt nie budzi w tych zawodnikach zainteresowania. Kumasz???!!! Nie chodzi mi o to jak wystawić zawodnika na wypożyczenie, wszystko mam ustawione a zawodnicy mają, że chce nabrać doświadczenia na wypożyczeniu. A płacenie 5tys funciorów tygodniowo to nie jest żadna kosmiczna wypłata tygodniowa, i nie powiesz mi, ze zaden z klubów z premiership nie ma tyle kasy, aby płacić zawodnikowi.

Musisz się zalogować, aby dodać odpowiedź.

PRZEGLĄDAJĄ TEMAT

1 aktywny w tym 0 zarejestrowanych, 1 gość, 0 ukrytych

FM REVOLUTION - OFICJALNA STRONA SERII FOOTBALL MANAGER W POLSCE
Największa polska społeczność Ponad 70 tysięcy zarejestrowanych użytkowników nie może się mylić!
Polska Liga Update Plik dodający do Football Managera opcję gry w niższych ligach polskich!
FM Revolution Cut-Out Megapack Największy, w pełni dostępny zestaw zdjęć piłkarzy do Football Managera.
Aktualizacje i dodatki Uaktualnienia, nowe grywalne kraje i inne nowości ze światowej sceny.
Talenty do Football Managera Znajdziesz u nas setki nazwisk wonderkidów. Sprawdź je wszystkie!
Polska baza danych - dyskusja Masz uwagi do jakości wykonania Ekstraklasy lub 1. ligi? Napisz tutaj!
Copyright © 2002-2024 by FM Revolution
[x]Informujemy, że ta strona korzysta z plików cookies w celu realizacji usług i zgodnie z polityką plików cookies. W każdym czasie możesz określić w swojej przeglądarce warunki przechowywania lub dostępu do plików cookies.