Parę pytań o nowym FM'ie

Cavalerra Młody aktywista

Grupa: Użytkownik
Poziom ostrzeżeń: 0
0
04.12.2007, 07:06    Pytanie
Zbliżają się święta i zamierzam sobie kupic nowego FM'a. Mam taki sprzęt: Intel Celeron 2.6GHz, 256 MB RAM, Radeon 9200 128 MB.
Czy FM będzie ciężko chodził? Bo nie wiem czy jest sens wydania kasy po to, żeby gra sobie tylko leżała.
Czy faktycznie jest taki trudny? Dużo osób się skarży, ale to podobno wynika z realności nowego dziecka SI.
Czy patch wyeliminował wiekszośc błędów i teraz da się grac normalnie? Dlatego właśnie czekam z zakupem nowego FM'a.

P.S. W FM'ie 07 wybierałem dwie ligi na średniej bazie i dało się grac parę sezonów.
Z góry dzięki za odpowiedzi.

fudi Przodownik pracy

0
04.12.2007 07:33    #1
1. Jak wybierzesz mało lig i małą baze danych to będzie dziaać bez problemu ;) Tak czy owak gra Ci pójdzie na pewno.
2. Jest trudny, ale moim zdaniem bardziej realny.
3. Da się grać normalnie bez problemów ;)

Użytkownik uznał post za pomocny

fudi Przodownik pracy

0
04.12.2007 07:34    #2
oczywiście jeśli kochasz FM-a ;)

darek.fm@onet.eu Przodownik pracy

0
04.12.2007 10:04    #3
bedzie ci hasal normalnie, ale to jeszcze zalezy od bazy danych i wybranych lig. moim zdaniem jest troche trudniejszy od fm07, ale to tylko urozmaica rozgrywke, bo trzeba opracowywac taktyke i zmieniac nawet nadrobniejsze szczegoly. po prostu fm jest bardziej realny. ja osobiscie nie mialem zadnych problemow po zainstalowaniu patcha.

Saint Partyzant

0
04.12.2007 11:09    #4
Wąskim gardłem jest tutaj tylko 256 mb pamięci operacyjnej. Zastanów się, może warto dokupić jeszcze jedno kość 256 lub więcej. Teraz nie jest to już tak duży wydatek. A co do gry, to powinna chodzić.

adamlut Partyzant

0
04.12.2007 13:33    #5
Gdybyś dołożył co najmniej 256 MB RAM (Radzę 512 MB), to będziesz mógł spokojnie grać na kilku ligach i średniej bazie. Moja konfiguracja: AMD Athlon 2GHz+, Radeon 64MB, 768 MB RAM praktycznie pozwala mi grać na pełnej lidze angielskiej, włączonych 8 dod. krajach na dużej bazie danych lub kilku ekstraklasach europejskich (ANG, HISZ, FRA, WŁO, NIE, HOL, POL[1,2]) z 8 dod. krajami i średniej bazie i śmiga aż miło ;] nawet zbyt długo się nie wgrywa :->

Pawisco Weteran Wojny Ojczyźnianej

0
04.12.2007 14:27    #6
1. ODdpowiedzial Ci juz fudi i nie masz sie o co martwic... chyba ze o to ze nie mozesz wgrywac wielu lig. Ale widze ze zdajesz sobie z tego sprawe :)
2. Dla mnie to jest plus ze jest trudniejszy chyba o to chodzi. W futbolu nic nie przychodzi latwo, a tutaj kazda strzelona bramka i kolejne 3 pkt jeszcze bardziej ciesza ;P
3. Patch sciagnij koniecznie i graj ile sie da!

Pozdro ;]

Cavalerra Młody aktywista

0
04.12.2007 16:00    #7
@Saint
Wiesz, tylko że ramy trzeba dobierac do płyty głównej bo mogą nie działac i nie wiem jak i gdzie szukac. Wiem, że płyta główna to Biostar.

A jak można zobaczyc ile dodatkowych krajów wczytałem (zawodników) w grze?

Musisz się zalogować, aby dodać odpowiedź.

PRZEGLĄDAJĄ TEMAT

1 aktywny w tym 0 zarejestrowanych, 1 gość, 0 ukrytych

FM REVOLUTION - OFICJALNA STRONA SERII FOOTBALL MANAGER W POLSCE
Największa polska społeczność Ponad 70 tysięcy zarejestrowanych użytkowników nie może się mylić!
Polska Liga Update Plik dodający do Football Managera opcję gry w niższych ligach polskich!
FM Revolution Cut-Out Megapack Największy, w pełni dostępny zestaw zdjęć piłkarzy do Football Managera.
Aktualizacje i dodatki Uaktualnienia, nowe grywalne kraje i inne nowości ze światowej sceny.
Talenty do Football Managera Znajdziesz u nas setki nazwisk wonderkidów. Sprawdź je wszystkie!
Polska baza danych - dyskusja Masz uwagi do jakości wykonania Ekstraklasy lub 1. ligi? Napisz tutaj!
Copyright © 2002-2024 by FM Revolution
[x]Informujemy, że ta strona korzysta z plików cookies w celu realizacji usług i zgodnie z polityką plików cookies. W każdym czasie możesz określić w swojej przeglądarce warunki przechowywania lub dostępu do plików cookies.