Diament a FM2008

rufigekru Partyzant

Grupa: Użytkownik
Poziom ostrzeżeń: 0
0
06.12.2007, 13:47    Pytanie
Czy któryś z Was próbował grać diamentem w FM2008? Zastanawiam się nad nim a propos Juventusu, ale nie wiem czy to nie jest taktyka, którą należy odesłać do lamusa, w związku z nową wersją fma :)

rufigekru Partyzant

0
07.12.2007 10:16    #10
zacząłem Juve, zaaranżowałem 7 sparingów. pierwszy z amatorami diamentem ze strony 4:0 (ale bez cudów), drugi z druga liga niemiecka juz kiepsko - ledwo 1:0 po wyrównanym meczu. 3 mecz tez z 2 liga niemiecka juz na 4-4-2 (zostawilem wiele polecen z diamentu) i juz dobrze. wiem, ze trzeba ich najpierw zgrac, ale nie jestem przekonany do diamentu :) chociaż mam teraz głód eksperymentów :P

Bestian Partyzant

0
07.12.2007 12:47    #11
diamenty-experymenty :P

wychodzi na to, ze ta taktyka jest strasznie bramkostrzelna ALE! w fm08 jest ograniczenie dla ilosci strzelonych bramek w jednym spotkaniu... zastanowcie sie.. na zdrowy konski rozum.. jak walniesz 15 razy celnie w bramke to ile razy wpadnie.. a jak z tego bedzie 6-7 sytuacji sam na sam? w fm07 taka taktyka skonczyla by sie wynikami na 12-1 :) a tu chlopcy zamiast pomyslec nad silnikiem ustawili jakis debilmny szlaban mowiacy, ze na 10 sytuacji sam na sam mozna strzelic powiedzmy 2 gole... dno :[ i nei wazne ze lecisz Messim na Artura Sarnata :P

Sevilla_FM Partyzant

0
07.12.2007 17:48    #12
ja gralem diamentem w Valencii, bylo calkiem dobrze Villa na ataku dwaj ofensywni srodkowi to Silva i Zigic (zgarnial kazda gorna pilke, w koncu ponad 2 metry wzrostu, gra glowa 20 i skocznosc 19)

Róla625 Partyzant

0
04.01.2008 13:28    #13
Grałem diamentem w Arsenalu-efekt 4 miejsce w lidze (ale niewielka strata do lidera), tyle że nie dokończyłem sezonu, bo mnie zwolnili za odpadnięcie w 1/8 LM. Teraz gram Saragossą i myślę że mam idealnych zawodników na tę (Matuzalem, Zapater przed nimi od lewej D'Alessandro, Aimar i Belluschi, na szpicy Milito), zobaczymy jak mi pójdzie.

A. De Raph Wicepremier Rewolucji

Grupa: Administrator
0
04.01.2008 13:44    #14
temat był juz poruszany, ja gram diamentem od czasów FM2006 i nic nie wskazuje na to, abym to zmienił. gra sie dobrze, ale trzeba pokombinowac w ustawieniach indywidualnych, a także pilnować poleceń taktycznych jeśli chodzi o krycie, warto bawić się zmianami szerokosci placu gry, to w zależnosci od rywala pomaga.
"O czwartej czterdzieści osiem
gdy odwiedzi mnie desperacja
powieszę się
wsłuchana w oddech Osoby, którą kocham"
Sarah Kane - 4.48 Psychosis

Moje Depesze - czytajcie, oceniajcie, komentujcie!

Musisz się zalogować, aby dodać odpowiedź.

PRZEGLĄDAJĄ TEMAT

1 aktywny w tym 0 zarejestrowanych, 1 gość, 0 ukrytych

FM REVOLUTION - OFICJALNA STRONA SERII FOOTBALL MANAGER W POLSCE
Największa polska społeczność Ponad 70 tysięcy zarejestrowanych użytkowników nie może się mylić!
Polska Liga Update Plik dodający do Football Managera opcję gry w niższych ligach polskich!
FM Revolution Cut-Out Megapack Największy, w pełni dostępny zestaw zdjęć piłkarzy do Football Managera.
Aktualizacje i dodatki Uaktualnienia, nowe grywalne kraje i inne nowości ze światowej sceny.
Talenty do Football Managera Znajdziesz u nas setki nazwisk wonderkidów. Sprawdź je wszystkie!
Polska baza danych - dyskusja Masz uwagi do jakości wykonania Ekstraklasy lub 1. ligi? Napisz tutaj!
Copyright © 2002-2024 by FM Revolution