ale bug

eaters Młody aktywista

Grupa: Użytkownik
Poziom ostrzeżeń: 0
0
06.12.2007, 20:43    Pytanie
Z góry przepraszam, wiem że sufler to nie miejsce na takie rzeczy, ale to co mi sie przytrafiło po prostu musi być opublikowane. Oto linki do dwóch meczy: http://rapid(...)odzi.pkm (bez komentarza :) ) 2) Przypatrzcie się jak leci plika przy golu z 14 min. http://rapid(...)ilka.pkm

pawelek17 Młody aktywista

0
06.12.2007 22:19    #1
bardzo chciałem to zobaczyć ale niestety gdy chciałem otworzyć powtórkę to wyskoczył napis
że, "wczytywanie pliku meczowego nie powiodło się"
szkoda:(

jarek19883 Żołnierz frontu ideologicznego

0
06.12.2007 23:15    #2
typowy blad silnika meczowego,zdaza sie

Pawisco Weteran Wojny Ojczyźnianej

0
06.12.2007 23:27    #3
Takze uwazam ze to blad silnika, czasami takie rzeczy sie zdarzaja. A zwlaszcza w FM ;P Wydaje mi sie wiekszosc osob sie juz przyzwyczaila. Mysle jednak ze da sie z tym zyc.

sir.Morganfield Partyzant

0
06.12.2007 23:32    #4
Napiszcie o co chodzi bo i mi nie wczytuje, a jestem ciekaw.

eaters Młody aktywista

0
07.12.2007 13:31    #5
W drugim meczu plika leci zygzakiem. W pierwszym meczu bug jest cięższy. Otóż gdy gra dwóch managerów na jednym kompie to czasami nie można wybrać składu. Komp bierze automatycznie to co już miałeś wybrane a ewentualne luki uzupełnia losowo. I tak na przykład wrzucił mi napastnika na pozycje prawego obrońcy. Postanowiłem odznaczyć cały skład bo liczyłem że jak nikogo nie wybiorę to mecz się nie zacznie. Zdziwiłem sie nie zmiennie gdy pojawił mi sie ekran przed meczowej rozmowy motywacyjnej ale bez piłkarzy. Nie moglem ani cofnąć ani ruszyć do przodu. Pojawiał się komunikat że mam wybrać bramkarza, czego nie mogłem zrobić. postanowiłem wziąć jednodniowy urlop. Po powrocie okazało się że przegrałem 42:0 a mój przeciwnik grał SAM!!! Pierwszy plik pokazuje właśnie ten mecz, lak Lazio gra z moim Napoli (właściwie to gra samo :)) Wygrywają 42:0 , zabawne jest to że mimo iż grali sami to strzeliłem samobója!! :) A Lazio i tak miało problemy by się przebić :) Jeśli nie chodzi wam ten mecz to we wtorek wkleję screeny, po prostu to trzeba zobaczyć :)

Musisz się zalogować, aby dodać odpowiedź.

PRZEGLĄDAJĄ TEMAT

1 aktywny w tym 0 zarejestrowanych, 1 gość, 0 ukrytych

FM REVOLUTION - OFICJALNA STRONA SERII FOOTBALL MANAGER W POLSCE
Największa polska społeczność Ponad 70 tysięcy zarejestrowanych użytkowników nie może się mylić!
Polska Liga Update Plik dodający do Football Managera opcję gry w niższych ligach polskich!
FM Revolution Cut-Out Megapack Największy, w pełni dostępny zestaw zdjęć piłkarzy do Football Managera.
Aktualizacje i dodatki Uaktualnienia, nowe grywalne kraje i inne nowości ze światowej sceny.
Talenty do Football Managera Znajdziesz u nas setki nazwisk wonderkidów. Sprawdź je wszystkie!
Polska baza danych - dyskusja Masz uwagi do jakości wykonania Ekstraklasy lub 1. ligi? Napisz tutaj!
Copyright © 2002-2024 by FM Revolution
[x]Informujemy, że ta strona korzysta z plików cookies w celu realizacji usług i zgodnie z polityką plików cookies. W każdym czasie możesz określić w swojej przeglądarce warunki przechowywania lub dostępu do plików cookies.