Edycja kolorów "kropek-piłkarzy"

jaruone Młody aktywista

Grupa: Użytkownik
Poziom ostrzeżeń: 0
0
07.12.2007, 14:08    Pytanie
Mam pytanie - chciałbym w jakiś sposób wyedytowac kolor "kropek" (piłkarze podczas meczu)??
Gram Leedsami i na wyjeździe mają żółte tło z białą obwódką a wolałbym niebieską (była by bardziej kontrastowa) - da się to zrobic jakimś edytorem czy może jest jakiś inny myk (np zmiana kropek na jakies inne)??
W sumie to drobiazg ale czasem mnie wkurza jak gram z jakimis równie niekontrastowymi przeciwnikami - oczoj*bu mozna dostać jak ustawi się super szybkie tempo meczu ;)

ps. gram na patchu 8.0.1 więc ewentualny edytor powinien działać na patchu

Visioner Przodownik pracy

0
07.12.2007 14:10    #1
FMM 2.21 tam wpisujesz nazwe druzyny potem w menu wchodzisz w kits i se zmieniasz na co chcesz

Użytkownik uznał post za pomocny

Ylv Krzewiciel myśli rewolucyjnej

0
07.12.2007 15:20    #2
Ewentualnie w oficjalnym edytorze dołączonym do gry.

jaruone Młody aktywista

0
07.12.2007 16:39    #3
dzięki - nie uznaję edycji stąd nie wiedziałem czego użyć, ale ten edytorek FMM 2.21 do edycji kolorów nie raz się może mi przydać.

jaruone Młody aktywista

0
07.12.2007 17:18    #4
zmieniłem edytorem w zakładce kits kolory i nic
wyłączyłem grę od nowa - to samo.
ustawiłem nawet jakiś jaskrawy kolor - w edytorze jest w grze nie.
czyżbym coś źle robił??
włączam fm'a, wczytuję grę,zrzucam do paska,włączam fmm 2.21,wpisuję leeds, zmieniam kolory w zakładce kits naciskam "save" i zamykam edytor.
potem zamykam fm08 i wczytuję grę od nowa.

Musisz się zalogować, aby dodać odpowiedź.

PRZEGLĄDAJĄ TEMAT

1 aktywny w tym 0 zarejestrowanych, 1 gość, 0 ukrytych

FM REVOLUTION - OFICJALNA STRONA SERII FOOTBALL MANAGER W POLSCE
Największa polska społeczność Ponad 70 tysięcy zarejestrowanych użytkowników nie może się mylić!
Polska Liga Update Plik dodający do Football Managera opcję gry w niższych ligach polskich!
FM Revolution Cut-Out Megapack Największy, w pełni dostępny zestaw zdjęć piłkarzy do Football Managera.
Aktualizacje i dodatki Uaktualnienia, nowe grywalne kraje i inne nowości ze światowej sceny.
Talenty do Football Managera Znajdziesz u nas setki nazwisk wonderkidów. Sprawdź je wszystkie!
Polska baza danych - dyskusja Masz uwagi do jakości wykonania Ekstraklasy lub 1. ligi? Napisz tutaj!
Copyright © 2002-2024 by FM Revolution