Gra z czasem gdy minimalnie wygrywasz

pit9991 Młody aktywista

Grupa: Użytkownik
Poziom ostrzeżeń: 0
0
09.12.2007, 13:22    Pytanie
jak to jest,że jak często wygrywasz minimalnie 1:0,2:1 to komputer gra najczęściej 4 napastnikami i o dziwo strzela bramki.Przecież zmiana taktyki w trakcie gry zmniejsza skuteczność zawodników.Ja zmieniam na defensywę i cofam obronę i oczywiście gra na czas ale nie pomaga.Co mam zrobić gdy żeby w końcówce nie tracić bramki:( za odpowiedź dziękuje:)
oto moja początkowa taktyka
ustawienie:ofensywne
swoboda:normal
podawania:bezpośrednie
gra przy przeciwniku:często
gra:szeroka(skrzydłami)
linia obrony:cofnięta
jak co to gram Sparta Rotterdam

brzozolas Partyzant

0
09.12.2007 13:32    #1
sprobuj nie zmieniać nastawienia na defensywne tylko zostawić ofensywne albo troche zmniejszyc. Gra defensywna i na czas bardziej sie sprawdza wygrywając conajmniej 2 golami

Użytkownik uznał post za pomocny

Actimel Młody aktywista

0
09.12.2007 13:32    #2
No to jak prowadzisz na koncu meczu to proponuje wporowadzić do gry defensywnych zawodników plus linia obrony maksymalnie cofnieta , grac jednym napastnikiem cofnąc zawodników i zmienić nastawienie na defensywne u mnie pomaga :]

patryk1992lulkow... Partyzant

0
09.12.2007 13:42    #3
tez czesto tak mialem ze jak ich cofnalem to tracilem bramy wiec przestalem ich cofac i jest lepiej

Actimel Młody aktywista

0
09.12.2007 13:45    #4
Jesli wprowadzi do gry defensywnych zawodników za ofensywnych i zostawi tylko jednego zawodnika na ataku plus maks. 2 zawodników ofensywnych nie ma szans zeby nie utrzymał wyniku

Pucek Stachanowiec

Grupa: Moderator
0
09.12.2007 13:46    #5
Właśnie. Pomyśl, że cofając swój zespół rywal ma więcej pola do ataku i jest więcej przy piłce. A każda wrzutka w pole karne, strzał przy dużym tłoku w szesnastce może doprowadzić do strarty gola. Najlepszą formą obrony jest mądry atak.

To piłkarze przegrywają Twoje mecze, a nie taktyka. Ludzie wygadali już mnóstwo bzdur o taktyce, a ledwo wiedzą jak wygrać w domino.

Actimel Młody aktywista

0
09.12.2007 13:47    #6
No cóz kazdy ma swoja koncepce ja tak grając nie trace bramek w koncówce pozatym daje dodatkowe obronce do obrony i jest git.

Visioner Przodownik pracy

0
09.12.2007 13:48    #7
w poprzednich FM-ach ultradefensywne ustawienie bylo bardzo skuteczne, przeciwnik nie mogl sie przebic przez linie obrony, jednak w 08 widocznie SI uznalo ze najlepsza obrona jest atak i szczerze mowiac mnie tez nastawienie ultradefensywne przynosi same szkody dlatego zostawiam do konca meczu taktyke taka sam jak na poczatku meczu ;)

Actimel Młody aktywista

0
09.12.2007 13:49    #8
Visioner- Bron boze ultradefensywne tego nie uzywam bo to już jest samobójstwo , przy ustawieniu defensywnym twoi zawodnicy równiez starają sie atakować ale raczej wolniej i trzymając piłke przy sobie

Pucek Stachanowiec

Grupa: Moderator
0
09.12.2007 13:51    #9
Myślę, że zależy też jakim gram klubem i kogo mamy za przeciwnika.
To piłkarze przegrywają Twoje mecze, a nie taktyka. Ludzie wygadali już mnóstwo bzdur o taktyce, a ledwo wiedzą jak wygrać w domino.

Musisz się zalogować, aby dodać odpowiedź.

PRZEGLĄDAJĄ TEMAT

1 aktywny w tym 0 zarejestrowanych, 1 gość, 0 ukrytych

FM REVOLUTION - OFICJALNA STRONA SERII FOOTBALL MANAGER W POLSCE
Największa polska społeczność Ponad 70 tysięcy zarejestrowanych użytkowników nie może się mylić!
Polska Liga Update Plik dodający do Football Managera opcję gry w niższych ligach polskich!
FM Revolution Cut-Out Megapack Największy, w pełni dostępny zestaw zdjęć piłkarzy do Football Managera.
Aktualizacje i dodatki Uaktualnienia, nowe grywalne kraje i inne nowości ze światowej sceny.
Talenty do Football Managera Znajdziesz u nas setki nazwisk wonderkidów. Sprawdź je wszystkie!
Polska baza danych - dyskusja Masz uwagi do jakości wykonania Ekstraklasy lub 1. ligi? Napisz tutaj!
Copyright © 2002-2024 by FM Revolution
[x]Informujemy, że ta strona korzysta z plików cookies w celu realizacji usług i zgodnie z polityką plików cookies. W każdym czasie możesz określić w swojej przeglądarce warunki przechowywania lub dostępu do plików cookies.