Co z tą grą ?;/ Pomocy!!!

Deduś Partyzant

Grupa: Użytkownik
Poziom ostrzeżeń: 0
0
09.12.2007, 18:02    Pytanie
Grałem sobie spokojnie przed chwilą w Fm 08 używałem Genie scouta żeby poszukać sobie dobry sztab szkoleniowy wszystko działało bardzo dobrze do czasu.... Wyłączyłem scouta zeby jeszcze raz wczytać zapisaną grę a tu nagle wyskakuje mi taki błąd: http://img35(...)pe3.png. Nie mam pojęcia co to jest.Używam scouta od ponad tygodnia i wszystko działało bez zarzutu a tu nagle taki numer;( Proszę pomóżcie bo kompletnie nie wiem co z tym robić.Co prawda jest to wersja beta ale nie sądze ze to ma jakikolwiek związek z tym błędem;/

Bestian Partyzant

0
09.12.2007 18:12    #1
a nie mogles wsadzic zdjecia tu.. tylko na jedna z najgownienszych stron na necie do hostowania obrazow??

to cieakwe swoja droga ze nie sadzisz zeby ver BETA nie powoduje bledow... ale wtedy nie nazywalaby sie BETA.. prawda ??

Deduś Partyzant

0
09.12.2007 18:17    #2
Bestian nie napisałem ze nie powoduje "błędów" tylko że akurat TEN błąd nie jest z tym związany;/;/ Jak by coś było źle to wogóle by mi się nie włączył a jak już mówiłem działało wszystko poprawnie.A przed chwilą odkryłem coś ciekawego.Mianowicie miałem inny save na kompie też grany tą samą drużyną tyle że zapisany dzisiaj rano i jego wczytuje bez problemu i działa;/ A ten ostatni mimo ze nic nie robiłem nie chce się wczytać.Pomóżcie proszę.

Deduś Partyzant

0
09.12.2007 18:39    #3
A obrazka tutaj sie nie dało wstawić gdyż podczas jego ładowania wyskakuje jakiś błąd 04 ale tutaj http://cmrev(...)9/4.html jarek 19883 wstawił prawie to samo.U mnie jest identyczny komunikat tylko inny numer błędu.Napiszcie co z tym robić bo scout by sie przydał czasami a nowej gry nie chcę rozpoczynać.

Pawisco Weteran Wojny Ojczyźnianej

0
09.12.2007 18:39    #4
Bestian po co Ty sie czepiasz... wolal wstawic tam i to jego sprawa :/

Podstawowe pytanie: masz Frameworka 2.0? Jesli nie to tu masz link: http://www.micro(...)c5e04f5. Wiele takich programow zadziala dopiero wtedy jak to sie ma.

Bestian Partyzant

0
09.12.2007 19:00    #5
@Pawisco

masz racje.. niech w ogole nie wstawia sejwa bo po co.. byloby za latwo prawda.. a my lubimy wyzwania... bdw wspaniala rada.. zadziala dopiero.. tylko ze to mu juz dziala i sie wykrzacza.. jakby wymagalo frmaa to by nawet nie ruszylo...

@Deduś

czkaj na pelna wersje i koniec... lada dzien pokaze sie pewnie poprawka bo takich ludzi jak ty (oszukujacych w FM) nie brakuje i oni tez maja ten sam problem...

0
09.12.2007 19:03    #6
A Ty dalej swoje... czemu czepiasz sie innych o to jakimi sa czemu cie to interesuje? Zauwazylem ze Twoje wypowiedzi sa czest dokuczliwie.

Bestian Partyzant

0
09.12.2007 19:09    #7
jakto dalej swoje.. czepiam sie jak ktos gada bzdury a nie pomaga.. prawic madrosci i dyrdymaly to nie sztuka

Deduś Partyzant

0
09.12.2007 19:11    #8
Pawisco tego frameworka nie mam ale to chyba nie od tego zależy bo scout działał aż do dzisiaj do 17. I na innych sejwach zapisanych nieco wcześniej również działa.Na nowej grze to samo.Tylko teraz coś sie zapsuło.Ale dzięki za rady widać że jesteś normalny.

Bestian wiesz co chłopcze...Strzel se z palca rolniku jak ci sie nudzi a nie wypominaj mi że oszukuję i inni tak samo;/ Każdy używa scouta do czegoś innego i skąd ty niby możesz wiedzieć co ja nim robię?A nawet jeśli ludzie oszukują to co?może im nie wolno? każdy gra jak chce.a ty nie masz tu nic do gadania.ja cię zapewniam że używam scouta tylko i wyłącznie do sprawdzania PA i ewentualnie poszukiwania trenerów.Zresztą nie będe się tłumaczył bo moge robić co chce tak jak wszyscy pozostali! Więc daj se siana kolego bo i tak twoje gadki nikogo nie przekonają do nie oszukiwania w grze.

0
09.12.2007 19:15    #9
Taaaak bo ja Ci Bestian uwierze ze grasz uczciwie w kazdym aspekcie tej gry ;]

Koncze ta zbedna dyskusje.

Temat zamknięty.

PRZEGLĄDAJĄ TEMAT

1 aktywny w tym 0 zarejestrowanych, 1 gość, 0 ukrytych

FM REVOLUTION - OFICJALNA STRONA SERII FOOTBALL MANAGER W POLSCE
Największa polska społeczność Ponad 70 tysięcy zarejestrowanych użytkowników nie może się mylić!
Polska Liga Update Plik dodający do Football Managera opcję gry w niższych ligach polskich!
FM Revolution Cut-Out Megapack Największy, w pełni dostępny zestaw zdjęć piłkarzy do Football Managera.
Aktualizacje i dodatki Uaktualnienia, nowe grywalne kraje i inne nowości ze światowej sceny.
Talenty do Football Managera Znajdziesz u nas setki nazwisk wonderkidów. Sprawdź je wszystkie!
Polska baza danych - dyskusja Masz uwagi do jakości wykonania Ekstraklasy lub 1. ligi? Napisz tutaj!
Copyright © 2002-2024 by FM Revolution
[x]Informujemy, że ta strona korzysta z plików cookies w celu realizacji usług i zgodnie z polityką plików cookies. W każdym czasie możesz określić w swojej przeglądarce warunki przechowywania lub dostępu do plików cookies.