Co z tą grą ?;/ Pomocy!!!

Deduś Partyzant

Grupa: Użytkownik
Poziom ostrzeżeń: 0
0
09.12.2007, 18:02    Pytanie
Grałem sobie spokojnie przed chwilą w Fm 08 używałem Genie scouta żeby poszukać sobie dobry sztab szkoleniowy wszystko działało bardzo dobrze do czasu.... Wyłączyłem scouta zeby jeszcze raz wczytać zapisaną grę a tu nagle wyskakuje mi taki błąd: http://img35(...)pe3.png. Nie mam pojęcia co to jest.Używam scouta od ponad tygodnia i wszystko działało bez zarzutu a tu nagle taki numer;( Proszę pomóżcie bo kompletnie nie wiem co z tym robić.Co prawda jest to wersja beta ale nie sądze ze to ma jakikolwiek związek z tym błędem;/

Bestian Partyzant

0
09.12.2007 21:20    #20
@Deduś przezabawny jestes maly czlowieczku. Nie zal mi Ciebie bo po co. Takich jak ty wyborcow samoobrony i parti regionow jest w kraju na szczescie niewielu. "Puknij się w czoło to bedzie wesoło." BOSKIE to bylo! "Nie bede cie tu obrażał..." za pozno calineczko bo to ty zaczelas pyskowac. I sam se WEŚ wracaj do tatusiow na WIEŚ. Widac, ze gramatyka to Cie w szkole nie uraczyli.

P.S. Lubie pomarańcz.

Pawisco Weteran Wojny Ojczyźnianej

0
09.12.2007 21:26    #21
Bestian ja wiem ze lubisz sie popisywac i zatykac innym usta swoimi textami. Ale mozes to robic gdzie indziej? Lamiesz zasady suflera a podobno jestes uczciwy...

k-u-b-a1 Przodownik pracy

0
09.12.2007 21:26    #22
a skąd wiesz ze pomarańcz? moze adminom bardziej przypasujesz w redzie? ;>

Deduś Partyzant

0
09.12.2007 21:28    #23
Ja zacząłem?hehe chłopczyku ty naprawdę masz wyprasowany mózg.zestawiając wszystkie fakty, jestem zmuszony rzec iż nie będę się zniżał to twojego poziomu.Puentując tą dyskusję muszę stwierdzić, że zachowujesz się jak upuszczony przez lekarza podczas porodu dzieciak.

Bestian Partyzant

0
09.12.2007 21:50    #24
@Deduś "..jestem zmuszony rzec iż nie będę się zniżał to twojego poziomu.Puentując tą dyskusję muszę stwierdzić, że zachowujesz się jak upuszczony przez lekarza podczas porodu dzieciak...!!" MLAHAHAHAHAHAHAHA o rany... a ja jestem zmuszony pokazac to znajomym z lingwistyki stosowanej.

P.S. "Chlopczyku" to mozesz sobie mowic do swojej siostrzyczki albo jednego ze swoich tatusiow... sam wybierz ktorego.

mariusz90 Żołnierz frontu ideologicznego

0
09.12.2007 22:00    #25
Bastian powiem krótkoi wiem że dostanę za to pomarańcz.

Nie udzielasz odpowiedzi i zaśmiecasz tylko więc wypierdalaj stąd i nie kłóć się z innym bo sam nie wnosisz nic do dyskusji a oskarżasz innch nauczycielu xD

Wujek Przecinak Legenda Służb Wywiadowczych

Grupa: Ekspert
0
09.12.2007 22:03    #26
Pobawiliście się i super.
Niestety muszę to przerwać.
Na CMRev obrażamy tylko pseudoartystów z pierwszych stron gazet.

Temat zamknięty.

PRZEGLĄDAJĄ TEMAT

1 aktywny w tym 0 zarejestrowanych, 1 gość, 0 ukrytych

FM REVOLUTION - OFICJALNA STRONA SERII FOOTBALL MANAGER W POLSCE
Największa polska społeczność Ponad 70 tysięcy zarejestrowanych użytkowników nie może się mylić!
Polska Liga Update Plik dodający do Football Managera opcję gry w niższych ligach polskich!
FM Revolution Cut-Out Megapack Największy, w pełni dostępny zestaw zdjęć piłkarzy do Football Managera.
Aktualizacje i dodatki Uaktualnienia, nowe grywalne kraje i inne nowości ze światowej sceny.
Talenty do Football Managera Znajdziesz u nas setki nazwisk wonderkidów. Sprawdź je wszystkie!
Polska baza danych - dyskusja Masz uwagi do jakości wykonania Ekstraklasy lub 1. ligi? Napisz tutaj!
Copyright © 2002-2024 by FM Revolution
[x]Informujemy, że ta strona korzysta z plików cookies w celu realizacji usług i zgodnie z polityką plików cookies. W każdym czasie możesz określić w swojej przeglądarce warunki przechowywania lub dostępu do plików cookies.