stosowanie pressingu na bramkarza i obroncow

artusa Partyzant

Grupa: Użytkownik
Poziom ostrzeżeń: 0
0
09.12.2007, 22:26    Pytanie
mam takie pytanie czy ktos stosuje pressing na blok defensywny przeciwnika, czy to skutkuje?
Ja po kilkunastu probach nie zauwazylem zbytniej roznicy.

Kerry Krzewiciel myśli rewolucyjnej

0
09.12.2007 22:34    #1
Ja zauważyłem. Po upływie całego sezonu moja ekipa zdobyła wiele goli grając pressingiem na całym boisku. Warto grać w taki sposób, chociaż dla zawodników jest to bardzo męczące.

Użytkownik uznał post za pomocny

THE GUNNERS Młody aktywista

0
09.12.2007 22:36    #2
U mnie zazwyczaj pomaga x) Stosując na nich pressing zmuszasz ich do częstszych błędów szczególnie jeśli taki obrońca ma np. niską koncentracje x) Wg mnie powinieneś stosować dalej efekty przyjdą niebawem x)

Pucek Stachanowiec

Grupa: Moderator
0
10.12.2007 07:54    #3
Działa, działa. Ja jeszcze pressing na obrońców stosuje wraz z ostrym odbiorem piłki (ustawiony na poszczególnego zawodnika). Często moi napastnicy lub pomocnicy odbierają w ten sposób piłkę.
To piłkarze przegrywają Twoje mecze, a nie taktyka. Ludzie wygadali już mnóstwo bzdur o taktyce, a ledwo wiedzą jak wygrać w domino.

Musisz się zalogować, aby dodać odpowiedź.

PRZEGLĄDAJĄ TEMAT

1 aktywny w tym 0 zarejestrowanych, 1 gość, 0 ukrytych

FM REVOLUTION - OFICJALNA STRONA SERII FOOTBALL MANAGER W POLSCE
Największa polska społeczność Ponad 70 tysięcy zarejestrowanych użytkowników nie może się mylić!
Polska Liga Update Plik dodający do Football Managera opcję gry w niższych ligach polskich!
FM Revolution Cut-Out Megapack Największy, w pełni dostępny zestaw zdjęć piłkarzy do Football Managera.
Aktualizacje i dodatki Uaktualnienia, nowe grywalne kraje i inne nowości ze światowej sceny.
Talenty do Football Managera Znajdziesz u nas setki nazwisk wonderkidów. Sprawdź je wszystkie!
Polska baza danych - dyskusja Masz uwagi do jakości wykonania Ekstraklasy lub 1. ligi? Napisz tutaj!
Copyright © 2002-2024 by FM Revolution
[x]Informujemy, że ta strona korzysta z plików cookies w celu realizacji usług i zgodnie z polityką plików cookies. W każdym czasie możesz określić w swojej przeglądarce warunki przechowywania lub dostępu do plików cookies.