Liga Hiszpańska - rejestracja

Studi Partyzant

Grupa: Użytkownik
Poziom ostrzeżeń: 0
0
11.12.2007, 22:11    Pytanie
W pierwszej drużynie w spotkaniach ligowych nie mogę korzystać z juniorów/graczy drugiej druzyny zarejestrowanych przed sezonem w dryzunie B lub druzynie C. W efekcie mam do dyzpozycji 25 zawodników zarejestr w druzynie A.
Chciałem się upewnić czy to błąd gry ktory pominął patch bo niedowierzam i nie wyobrażam sobie grana w lidze tylko 25 zawodnikami :|

Studi Partyzant

0
14.12.2007 23:12    #20
zagrałbym w konkurencyjną grę gdybym już nie wydał pieniedzy na zakup FM'a, ba zagrał bym w FM07 gdybym go już nie sprzedał! Od 4 lat kupuje gry serii FM, nauczylem sie juz i przyzwyczailem do tego, że nie należy instalować gry przed wydaniem pierwszego patcha - w tym roku to jest juz niestety kpina...
btw: nazwa gry nie przesadza raczej o jej poziomie rondel;)

czaaareeek Partyzant

0
14.12.2007 23:12    #21
cześć,miałem zakładać identyczny temat bo to samo pytanie mnie męczyło.Gram athletic i również zawodnicy z drugiego zespołu są niedostępni.Pisze że nie są zarejestrowani.Jeżeli to kolejny bug to idzie się załamać.JAK TO MOŻLIWE !! SI nie widzi takich błędów? Kolejna łatka wyszła, która miała załatwić wszystkie błędy i co? Jaja po prostu.Odinstalowywałem tego fm'a kilka razy ale teraz robie to definitywnie.. tragedia po prostu. Pozdrawiam Was!

rondel Ekspert

Grupa: Moderator
0
14.12.2007 23:19    #22
hmm dla Ciebie być może kpina dla mnie nie, dla mnie to ciągle wspaniała gra, ja osobiście nie widzę bugów które by uniemożliwiały grę, inni grają inaczej i w swojej grze widą bugi u mnie jest wszystko wporządku i się z tego cieszę i nie będe się zastanawiał za rok czy kupić kolejną wersję.
"Człowiek nie ustępowałby aniołom i nie podlegałby śmierci, gdyby nie słabość wątłej jego woli"

E.A.P. (1809-1849)

czaaareeek Partyzant

0
15.12.2007 00:30    #23
gratuluję

Musisz się zalogować, aby dodać odpowiedź.

PRZEGLĄDAJĄ TEMAT

1 aktywny w tym 0 zarejestrowanych, 1 gość, 0 ukrytych

FM REVOLUTION - OFICJALNA STRONA SERII FOOTBALL MANAGER W POLSCE
Największa polska społeczność Ponad 70 tysięcy zarejestrowanych użytkowników nie może się mylić!
Polska Liga Update Plik dodający do Football Managera opcję gry w niższych ligach polskich!
FM Revolution Cut-Out Megapack Największy, w pełni dostępny zestaw zdjęć piłkarzy do Football Managera.
Aktualizacje i dodatki Uaktualnienia, nowe grywalne kraje i inne nowości ze światowej sceny.
Talenty do Football Managera Znajdziesz u nas setki nazwisk wonderkidów. Sprawdź je wszystkie!
Polska baza danych - dyskusja Masz uwagi do jakości wykonania Ekstraklasy lub 1. ligi? Napisz tutaj!
Copyright © 2002-2024 by FM Revolution
[x]Informujemy, że ta strona korzysta z plików cookies w celu realizacji usług i zgodnie z polityką plików cookies. W każdym czasie możesz określić w swojej przeglądarce warunki przechowywania lub dostępu do plików cookies.