Udział playmakera w grze

Piotr Sebastian Młody aktywista

Grupa: Użytkownik
Poziom ostrzeżeń: 0
0
12.12.2007, 21:09    Pytanie
Czy ktoś z Was korzysta z rozgrywającego w grze? Jeżeli tak, proszę o wskazanie średniej ilości wykonywanych przez niego podań w trakcie meczu (udanych vs. nieudanych).

Visioner Przodownik pracy

0
12.12.2007 21:11    #1
no to zalezy od atrybutu podan, jesli masz zawodnika majacego ten atrybut plus kreatywnosc

Pucek Stachanowiec

Grupa: Moderator
0
12.12.2007 21:18    #2
Nie wiem po co Nas o to pytasz. Sam nie możesz tego przetestować:
ostatnie pięć meczy Andersona:
Próby podań , niecelne:
22, 17
22, 18
23, 20
24, 19
29,23

To zależy od tylu czynników, że Twoje pytanie jest bez sensu. Jako Tacticus Generalissimus powinieneś o tym wiedzieć.

Użytkownik uznał post za pomocny

To piłkarze przegrywają Twoje mecze, a nie taktyka. Ludzie wygadali już mnóstwo bzdur o taktyce, a ledwo wiedzą jak wygrać w domino.

klim1981 Żołnierz frontu ideologicznego

0
12.12.2007 21:26    #3
a u mnie jest z tym dość różnie, gdyż często mój rozgrywający dostaje plastra więc zalerzy, więc z jakim przeciwnikiem przychodzi mi się potykać

Grzechoo Hajer Przodowy

Grupa: Ekspert
0
12.12.2007 21:32    #4
9pucek - a nie przyszło ci do głowy, że Piotr Sebastian może potrzebować jak najrzetelniejszych danych? Testując samodzielnie pewne rozwiązania taktyczne nie osiągnie obiektywnych wyników, a zajmie mu to mnóstwo czasu.

Pucek Stachanowiec

Grupa: Moderator
0
12.12.2007 21:36    #5
Wiem, że on pisze pewnie kolejny poradnik ale dotąd sufler służył czemu innemu. Raczej rozwiązywaniu problemów niż zbieraniu opinii. Ale to admini wyznaczają ścieżkę i skoro pozwalacie to spoko.

Nie wiem czy dane tutaj zebrane będą rzetelne każdy może napisać jakieś głupoty...

A co do tych podań to jest to zależne od bardzo wielu czynników:
typu rozgrywającego, jego umiejętności, naszej taktyki, przeciwników, taktyki rywala itp.
To piłkarze przegrywają Twoje mecze, a nie taktyka. Ludzie wygadali już mnóstwo bzdur o taktyce, a ledwo wiedzą jak wygrać w domino.

Jose Mourinho JR Młody aktywista

0
12.12.2007 21:37    #6
tak jakoś 14prób 7nieudanych. Zależy czy ustawisz rozgrywającego DP czy PŚ albo OPŚ.

Grzechoo Hajer Przodowy

Grupa: Ekspert
0
12.12.2007 21:44    #7
[quote]Wiem, że on pisze pewnie kolejny poradnik ale dotąd sufler służył czemu innemu. Raczej rozwiązywaniu problemów niż zbieraniu opinii.[/quote]

Piotr Sebastian działa w porozumieniu z redakcją.

klim1981 Żołnierz frontu ideologicznego

0
12.12.2007 21:59    #8
w takim razie podaje statsy moich 3 rozgrywających na kolejkę przed zakończeniem sezonu w OE :
Babovic - 41 meczy podania celne/wykonane 869/1044
Zec - 16(20) 312/414
Godri - 13(3) 298/371
średniej mi się nie chce liczyć:P

Piotr Sebastian Młody aktywista

0
19.12.2007 12:22    #9
> 9pucek - 1. moje testy będą trwały o wiele krócej, jeżeli na podstawie przesłanych przez Was informacji zorientuję się w preferencjach silnika meczowego w FM2008 zanim sam je zauważę, 2. w jakimkolwiek napisanym przeze mnie poradniku nie opieram się na danych podawanych przez graczy, ale na wynikach własnych testów, obserwacji i doświadczeń, 3. nie piszę poradnika tylko odpowiadam na prośby graczy o pomoc w rozpracowaniu silnika FM2008, 4. jako, że wycofałem się ze sceny rok temu przechodząc na Linuxa, mój powrót będzie dużo łatwiejszy jeżeli gracze okażą mi pomoc.
Dziękuję za zrozumienie.

> Grzechoo - dziękuję za wstawiennictwo :-), ja się tak łatwo nie obrażam i pamiętam jeszcze jakie temperatury czasem panują w młodych głowach :-)

> DO WSZYSTKICH!
Test na playmakerze polecam wszystkim graczom w FM. Polega on na zastosowaniu w swojej taktyce (dowolna formacja) opcji rozgrywającego, przez którego będzie przechodziło większość podań i akcji ofensywnych. Silnik FM zachowuje się wtedy niestandardowo starając się podporzadkować w większości swoje działania defensywne zneutralizowaniu naszego rozgrywającego. Przy dłuższym pomiarze (kilkadziesiąt meczów) ujawniają się już wyraźne tendecje, których efektywność można potem zmierzyć testując kolejne zmiany w naszej taktyce.
Dziękuję za wypowiedź.

Musisz się zalogować, aby dodać odpowiedź.

PRZEGLĄDAJĄ TEMAT

1 aktywny w tym 0 zarejestrowanych, 1 gość, 0 ukrytych

FM REVOLUTION - OFICJALNA STRONA SERII FOOTBALL MANAGER W POLSCE
Największa polska społeczność Ponad 70 tysięcy zarejestrowanych użytkowników nie może się mylić!
Polska Liga Update Plik dodający do Football Managera opcję gry w niższych ligach polskich!
FM Revolution Cut-Out Megapack Największy, w pełni dostępny zestaw zdjęć piłkarzy do Football Managera.
Aktualizacje i dodatki Uaktualnienia, nowe grywalne kraje i inne nowości ze światowej sceny.
Talenty do Football Managera Znajdziesz u nas setki nazwisk wonderkidów. Sprawdź je wszystkie!
Polska baza danych - dyskusja Masz uwagi do jakości wykonania Ekstraklasy lub 1. ligi? Napisz tutaj!
Copyright © 2002-2024 by FM Revolution
[x]Informujemy, że ta strona korzysta z plików cookies w celu realizacji usług i zgodnie z polityką plików cookies. W każdym czasie możesz określić w swojej przeglądarce warunki przechowywania lub dostępu do plików cookies.