Co z kasą za transfery?

Cavalerra Młody aktywista

Grupa: Użytkownik
Poziom ostrzeżeń: 0
0
13.12.2007, 16:14    Pytanie
Gram Mladą Boleslav i kupiłem sobie paru zawodników i tam gdzie zysk/stara zrobił się minus, i co jakiś czas stan konta też spada ;/ Nie wydałem wszystkiego na transfery, budżetu płacowego też nie przekroczyłem, więc nie wiem o co chodzi, cały czasie powiększa ten dług ;/ Nie wiem co z tym zrobic. Ale moje pytanie jest takie: Czemu nie dostaje 100% za transfery z mojego klubu? Sprzedaje zawodnika z 400 tys a dostaje niecałe 200 z groszami. Wszedłem na finanse żeby zobaczyc ile % dostaję a tu 65%. Da się to jakoś zmienic na więcej?

klim1981 Żołnierz frontu ideologicznego

0
13.12.2007 16:24    #1
jeśli klub kiepsko stoi finansowo to dostajesz tylko pewien % z tego co zyskujesz z transferów ... w momencie gdy już wyjdziesz na prostą z finansami to zmieni się to samo ... innym sposobem jest użycie FMM ... ale mnie ono osobiście nie bawi

Użytkownik uznał post za pomocny

0
13.12.2007 16:26    #2
Mnie też nie bawi używanie FMM :D Ale spróbuje sprzedac jeszcze jakiegoś zawodnika w ostatnich dniach okienka transferowego :P Bo Sparta się interesuje takim jednym ^^

Pucek Stachanowiec

Grupa: Moderator
0
13.12.2007 17:54    #3
Widocznie Twój klub traci więcej pieniędzy niż zyskuje. Może to być wywołane słabą frekwencją na trybunach. Jeżeli będziesz grał lepiej i w atrakcyjniejszych rozgrywkach (puchary) to frekwencja powinna wzrosnąć. Wtedy być może zarząd zdecyduje się na rozbudowe stadionu co w konswekwencji przyniesie większe zyski.

Póki co pozostaje Ci kupowanie tanio i sprzedawanie drogo. Coś a'la Odra Wodzisław.
Wspomniany procent wzrośnie wraz z polepszeniem się sytuacji finansowej Twojego klubu.
To piłkarze przegrywają Twoje mecze, a nie taktyka. Ludzie wygadali już mnóstwo bzdur o taktyce, a ledwo wiedzą jak wygrać w domino.

0
13.12.2007 19:48    #4
@9pucek
Twoim zdaniem Puchar UEFA to nie jest atrakcyjna rozgrywka? Przecież Mlada gra w PUEFA !!

Pucek Stachanowiec

Grupa: Moderator
0
13.12.2007 20:00    #5
Jest ale początkowe fazy nie są atrakcyjne...
To piłkarze przegrywają Twoje mecze, a nie taktyka. Ludzie wygadali już mnóstwo bzdur o taktyce, a ledwo wiedzą jak wygrać w domino.

Musisz się zalogować, aby dodać odpowiedź.

PRZEGLĄDAJĄ TEMAT

1 aktywny w tym 0 zarejestrowanych, 1 gość, 0 ukrytych

FM REVOLUTION - OFICJALNA STRONA SERII FOOTBALL MANAGER W POLSCE
Największa polska społeczność Ponad 70 tysięcy zarejestrowanych użytkowników nie może się mylić!
Polska Liga Update Plik dodający do Football Managera opcję gry w niższych ligach polskich!
FM Revolution Cut-Out Megapack Największy, w pełni dostępny zestaw zdjęć piłkarzy do Football Managera.
Aktualizacje i dodatki Uaktualnienia, nowe grywalne kraje i inne nowości ze światowej sceny.
Talenty do Football Managera Znajdziesz u nas setki nazwisk wonderkidów. Sprawdź je wszystkie!
Polska baza danych - dyskusja Masz uwagi do jakości wykonania Ekstraklasy lub 1. ligi? Napisz tutaj!
Copyright © 2002-2024 by FM Revolution
[x]Informujemy, że ta strona korzysta z plików cookies w celu realizacji usług i zgodnie z polityką plików cookies. W każdym czasie możesz określić w swojej przeglądarce warunki przechowywania lub dostępu do plików cookies.